Gazete Vatan Logo
Magazin Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor?

Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor?

Star Tv ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Gülsim Ali ve Yusuf Çim'in yer alacağı dizi Hanım Köylü merakla bekleniyor. Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford modeli seçilmişti. Peki, Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylı bilgiler...

Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor?

Hanım Köylü dizisinin Nisan'da başlaması bekleniyor. Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Hanım Köylü dizisi konusu ve oyuncularıyla ilgi çekiyor. İşte dizi ile ilgili detaylı bilgiler...

Çekimlerinin Marmaris’in doğa harikası bir köyünde başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor.

Bu köyde “Hanımköylü” kuralları işliyor!

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, cennet gibi bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar. Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.

Sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanımköylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getirecek.

GÜLSİM ALİ KİMDİR?

Yakında ekranlara gelecek olan Star TV’nin yeni dizisi Hanım Köylü’nün başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak olan isim Gülsim Ali.

Haberin Devamı

Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford modeli seçilmişti. Doğal güzelliği ile dikkat çeken Ali, Türkçe, Bulgarca, Japonca ve İngilizce dillerini biliyor.

Tescilli güzel Gülsim Ali, oyunculuğa 2012 yılında adım atmış, ilk deneyimini Hazal Kaya’nın başrolünde oynadığı Adam Film2in yapımcılığındaki Son Yaz Balkanlar dizisiyle yapmıştı. Ardından, 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat dizisinde hemşire rolünde oynamıştı.

Güzel oyuncu şimdilerde çok yakında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Hanım Köylü dizisinde başrol oyuncusu olarak izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

YUSUF ÇİM KİMDİR?

Yusuf Çim (d. 26 Eylül 1991, İstanbul), Türk pop müziği şarkıcısı, oyuncu, sunucu ve eski model. 2011 Best Model of Turkey First Runner Up.

Hayatı
İlk yılları
26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir.
Eğitimi
Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Kendisi halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.
Fotomodellik
2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.
Modellik
2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week, Günsel Ülkü, Forever Young gibi defileler ve Damat, Kiğili, Tween, Ralp, Lauren, Hatemoğlu, Polo, Mango, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.
Müzik
Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı "Olsun Bi Kere" EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut.
Oyunculuk
İlk oyunculuk kariyeri'nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki "Başkomiser Tek Tabanca Mustafa" rolünde oynamıştır. Gold Yapım'ın 2015 Haziran ayından itibaren Star Tv'de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Burak Mazharoğlu" karakterini canlandırmıştır. Gold Yapım'ın 2016 Nisan ayında yayınlanmaya başlayacak olan 'Hanım Köylü' adlı dizide Gülsim İlhan Ali ile başrolü paylaşacaktır.[3]
Sunuculuk
Sunuculuk kariyeri C Yapım'ın 2015 yılında Show TV için yaptığı "Piramit" adlı yarışma ile başladı. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan'ın yarışmacı koçluğu yaptığı programın Sunuculuk görevini üstlendi.[4] 2016 Yılbaşı akşamı Show Tv de yayınlanan 'Sibel Can ile Yılbaşı Özel' Programının sunuculuğunu yapmıştır.[5]

Haberin Devamı