Gülsim Ali

Gülsim Ali

Son dakika gülsim ali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülsim ali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülsim ali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülsim Ali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülsim ali gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 gülsim ali haberi bulunmuştur. Tüm gülsim ali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
Al Sancak dizisinde Nadia'yı oynayan Gülsüm Ali İlhan kimdir, kaç yaşında?
Al Sancak dizisinde Nadia'yı oynayan Gülsüm Ali İlhan kimdir, kaç yaşında? TRT 1'in yeni dizisi Al Sancak ilk bölümüyle ekrana geliyor. Nadia İvanova karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Gülsüm Ali İlhan'ın da performansı merakla bekleniyor. Son olarak Gönül Dağı'nda rol alan başarılı oyuncu Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında? Gülsüm Ali İlhan hangi dizilerde rol aldı?
19.01.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor?
Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor? TRT'nin yeni dizisi "Al Sancak" dizisi, ilk bölümüyle 19 Ocak'ta TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak. Dizinin kadrosu ve konusu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor?
19.01.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Al Sancak dizisi 19 Ocak Perşembe günü TRT 1'de başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde oynadığı dizi ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı. "Selam sana şanlı Türk bayrağı" sloganıyla yola çıkan Al Sancak dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Al Sancak dizisinin detayları...
19.01.2023 Televizyon
Gülsim Ali beyaz tulumuyla Instagram'ı salladı!
Gülsim Ali beyaz tulumuyla Instagram'ı salladı! Gönül Dağı dizisinden ayrılarak sevenlerini üzen ünlü oyuncu Gülsim Ali, Instagram hesabından paylaştığı beyaz tulumlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Gülsim Ali'nin sade ve şık stiline, ünlü isimler de kayıtsız kalamadı.
4.10.2022 Magazin
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'den veda mesajı! 'Anadolu masalının prensesi oldum...'
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali'den veda mesajı! 'Anadolu masalının prensesi oldum...' TRT 1'in sevilen dizilerinden Gönül Dağı'nın sezon finalinde diziden ayrılan Gülsim Ali İlhan, sosyal medyadan veda paylaşımı yaptı. Ünlü oyuncu hayat verdiği Dilek'e, "Hoşçakal öğretmen kızı, hoşçakal çiçek kızım..." sözleriyle veda etti.
29.05.2022 Magazin
Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne?
Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne? Ekranların sevilen dizilerinden Gönül Dağı sezon finaliyle ekranlara kısa bir ara verdi. Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde başrol Dilek karakterinin ölümü dizinin akıbetinin ne olacağı konusunda izleyicileri meraklandırdı. Dizide Dilek karakterine hayat veren ve bir süredir Gülsim Ali, senaryoda hikayesinin azalması ve Sivrihisar'da çekilen setin kendisini yorması nedeniyle diziden ayrıldığı iddialarına yanıt verdi. Dizinin 3. Sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne? İşte detaylar…
29.05.2022 Televizyon
Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'den mini etekli poz! "Kendine gel sen Meryem'sin"
Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'den mini etekli poz! "Kendine gel sen Meryem'sin" Anadolu hikayesinin anlatıldığı sevilen dizi Gönül Dağı'nın başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncular yer alıyor. Dizide gözleri görmeyen Meryem karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, rolü icabı oldukça konuşulmuştu. Sevilay Gültekin'in Instagram pozları görenleri hayran bıraktı.
15.05.2022 Magazin
Gülsim Ali İlhan’dan makyajsız paylaşım!
Gülsim Ali İlhan’dan makyajsız paylaşım! Gönül Dağı, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü ve Yüzleşme gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan Gülsim Ali İlhan, bu sefer de sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Gülsim Ali, Instagram hesabından makyajsız pozunu paylaştı. Ünlü oyuncunun duru güzelliği dikkat çekti.
22.03.2022 Magazin
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali günler sonra paylaşım yaptı! Yorum yağdı...
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali günler sonra paylaşım yaptı! Yorum yağdı... Gönül Dağı'nda başrol olan Gülsim Ali sosyal medyada günler sonra paylaşım yapınca hayranları mest oldu. Gönül Dağı'ndaki rol arkadaşlarıyla Almanya'ya giden güzel oyuncunun paylaşımına hayranları yorum yağdırdı.
9.01.2022 Magazin
Gönül Dağı'nın Zeynep'i Güliz Albay'dan Instagram'ı sallayan pozlar!
Gönül Dağı'nın Zeynep'i Güliz Albay'dan Instagram'ı sallayan pozlar! Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan'ın paylaştığı Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Zeynep' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan güzel oyuncu Güliz Albay, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla beğeni topladı.
31.12.2021 Magazin
Oya İloğulları kimdir? Gönül Dağı'na Elvan karakteriyle katılan Oya İloğulları kaç yaşında, nereli?
Oya İloğulları kimdir? Gönül Dağı'na Elvan karakteriyle katılan Oya İloğulları kaç yaşında, nereli? TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı’na yeni bir oyuncu daha eklendi. Genç oyuncu, Gönül Dağı'nda yörük kızı Elvan rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, Oya İloğulları kimdir, kaç yaşında, nereli?
29.12.2021 Televizyon
Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı!
Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı! Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla dikkat çekti.
27.12.2021 Magazin
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı!
Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Dilek' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Gülsim Ali, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla kendine hayran bıraktı.
23.12.2021 Magazin
Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali’nin anne ve babasını görenler inanamadı!
Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali’nin anne ve babasını görenler inanamadı! TRT ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi Gönül Dağı’nın başrol oyuncusu Gülsim Ali, sosyal medya hesabından anne ve babasıyla fotoğraflarını paylaştı.
24.11.2021 Magazin
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi?
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi? Eylül ayına girilmesiyle dizilerin yeni sezon bölümlerinin yayınlanacağı tarih de merak edildi. Yeni sezon tarihi merak edilen dizilerden biri de Gönül Dağı oldu. Gönül Dağı yeni sezon ne zaman, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi?
2.09.2021 Gündem
'Gönül Dağı' dizisinden bayram sürprizi!
'Gönül Dağı' dizisinden bayram sürprizi! TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan 'Gönül Dağı' dizisi 30'uncu bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara vermişti. Ancak dizide, Kurban Bayramı için sürpriz bir karar verildi.
15.07.2021 Televizyon
Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim
Gülsim Ali tacizcisine seslendi: Seni ifşa ederim Oyuncu Gülsim Ali, 5 yıldır kendisini takip eden ve cinsel içerikli mesajlar gönderen E.H. adlı tacizcisine sosyal medyadan seslendi. Güzel oyuncu, birçok kez uzaklaştırma kararı aldırdığı E.H.’yi ‘Tacize devam edersen fotoğraflarını yayınlarım’ diyerek son kez uyardı.
7.06.2021 Magazin
İlk bölümü birlikte izlediler
İlk bölümü birlikte izlediler Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Yüzleşme” önceki gün izleyici ile buluştu.
7.03.2019 Televizyon
Ünlü oyuncuya tacizci şoku
Ünlü oyuncuya tacizci şoku Oyuncu Gülsim Ali İlhan, kendisini bir yılı aşkın süredir takip edip taciz mesajları atan hayranını ihbar etti. Savcılık; Gülsim Ali İlhan'ı dizi setinde takip eden, çiçekler yollayan, evine yüzük bırakan, ona ‘Bohçanı topla’ şeklinde mesajlar atan Timuçin K. hakkında soruşturma başlattı.
20.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gülsim Ali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülsim ali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.