İstanbu

İstanbu

Son dakika istanbu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbu gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 istanbu haberi bulunmuştur. Tüm istanbu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu'nun bakanlarla ilgili iddiasına yanıt verdi. Bakan Kacır, "Biz sadece İstanbul'da değiliz. Daha önce Kayseri'de, Bolu'da, Eskişehir'deydim. Türkiye'nin 4 bir yanında çalışmaları sürdürüyoruz. Kendisi 14 Mayıs seçimlerinden önce İstanbul dışında kendisini hayali cumhurbaşkanı ilan ederek mitingler yapıyordu." dedi. Ayrıca Kacır, "Murat Bey hızlı çalışan ve tecrübeli bir insan. İstanbul'a da böyle bir başkan lazım" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız'
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız' Avcılar'daki restoranda diğer masalarda oturanları rahatsız ettikleri iddia edilen müşteriler, restoran çalışanları tarafından uyarılınca kavga çıktı. Restoranda bulunan 3 kişinin haber vermesi üzerine pala ve bıçakla gelen 6 kişi, restoranın müdürünü kolundan yaralayarak kaçtı.
19.01.2023 Yaşam
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem
Bağcılar'da yangın! 11 kişi mahsur kaldı
Bağcılar'da yangın! 11 kişi mahsur kaldı Bağcılar'da 5 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında, binanın üst katlarını duman kaplarken bazı kişiler mahsur kaldı. Yangını söndürmek için çalışma yapan itfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla  5'i çocuk 11 kişiyi kurtardı. Dumandan etkilenen ve ambulansta ilk müdahaleleri yapılan çocuklardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
3.08.2022 Yaşam
Esenyurt'ta su baskınları sonrası temizlik çalışmaları sürüyor
Esenyurt'ta su baskınları sonrası temizlik çalışmaları sürüyor  Esenyurt'ta yaşanan su baskınlarının ardından temizlik çalışmaları devam ediyor. 
11.07.2022 Yaşam
HDP'nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanları için gözaltı kararı!
HDP'nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanları için gözaltı kararı! Tekirdağ merkezli 10 ilde Yapılan PKK/KCK soruşturması kapsamında çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı çıktı. Gözaltı kararı verilen isimler arasında HDP’nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanları da yer almakta.
3.06.2022 Gündem
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor!  Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği...
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor! Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği... Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Bayram dolayısıyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkinlikler düzenleniyor.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. 1 Mayıs 81 ilde de meydanlarda kutlanıyor.
1.05.2022 Gündem
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması: Aralık ayından itibaren...
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması: Aralık ayından itibaren... MÜSİAD'ın geleneksel iftar yemeğinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Türkiye'deki enflasyon yavaş yavaş yoluna giriyor. Artık yaz geliyor. Aralık ayından itibaren de her ay enflasyonun nasıl düştüğünü hep beraber göreceğiz" dedi.  
9.04.2022 Ekonomi
Marmara depremiyle ilgili son dakika açıklaması! Peş peşe uyarılar geliyor! İstanbul, Bursa, Balıkesir, Bandırma...
Marmara depremiyle ilgili son dakika açıklaması! Peş peşe uyarılar geliyor! İstanbul, Bursa, Balıkesir, Bandırma... Marmara Bölgesi ile ilgili son dakika deprem açıklaması! Uzmanlardan Marmara depremiyle ilgili flaş uyarı geldi. Marmara Bölgesi'nde gerçekleşmesi beklenen olası İstanbul depremi, yaratacağı etkiler dolayısıyla gündemden düşmüyor. Türkiye’nin kalbi konumunda bulunan Marmara Bölgesi, milyonlarca kişilik nüfusa sahip olmasının yanı sıra birçok sanayi tesisine de ev sahipliği yapması sebebiyle sarılması zor yaralar ile karşı karşıya kalma riski taşıyor. Uzmanlar, Marmara’da yaşanacak olası bir depremin sadece İstanbul’u değil, tüm bölgeyi etkileyeceğini belirtirken, yetkililerin depremden sonra yapılacaklardan ziyade depremden önce yapılması gerekenleri planlaması gerektiğinin altını çiziyor.
10.02.2022 Yaşam
Kar geliyor! Meteoroloji son dakika uyardı! Günlerce kuvvetli olacak, sıcaklıklar eksiye düşüyor! İzlanda kışı vuracak! İstanbul, Ankara ve birçok ilde...
Kar geliyor! Meteoroloji son dakika uyardı! Günlerce kuvvetli olacak, sıcaklıklar eksiye düşüyor! İzlanda kışı vuracak! İstanbul, Ankara ve birçok ilde... Kar geliyor. Çok kuvvetli olacak. Tarih belil oldu. Günlerce etkisi sürecek. İzlanda kışı fena vuracak. İstanbu, Ankara dahil birçok şehir için alarm verildi. İstanbul’un Cuma gününden itibaren İzlanda alçak basın sisteminin etkisi altına girmesi bekleniyor. Tahminlere göre, sıcaklıklar Cuma akşam saatlerinden itibaren hissedilir derecede düşecek. Devam eden günlerde de eksi derecelerde seyredecek. İstanbul'da cuma gece yarısından sonra kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Bugün hava nasıl? Kar yağışı ne zaman başlıyor? Hangi illerde kar yağışı etkili olacak? İşte detaylar...
20.01.2022 Gündem
THY'nin Şikago uçağında doğum
THY'nin Şikago uçağında doğum Türk Hava Yolları (THY)'nın İstanbul'dan ABD'nin Şikago şehrine gerçekleştirdiği TK185 sefer sayılı uçuşunda Faslı bir kadın yolcu doğum yaptı. Uçakta bulunan bir doktor ve kabin ekibinin yardımıyla gerçekleşen doğumda erkek çocuk dünyaya geldi. Uçuşun tam ortasında üzerinde yaşanan doğum sonrası, Almahdi adı verilen bebek ve annesinin sağlık durumunun iyi olması nedeniyle uçağın yoluna devam ettiği öğrenildi.
1.10.2021 Yaşam
Hırsızlar şimdi de onlara göz dikti! Kamera görüntüleri ele verdi
Hırsızlar şimdi de onlara göz dikti! Kamera görüntüleri ele verdi İstanbul Beykoz’da sahibinin elinden fırlayıp site dışına çıkan ‘Pomeranian’ cinsi ‘Aslan’ isimli yavru köpek 5 dakikada çalındı. Yüzlerce saatlik kamera görüntüsünü izleyen polis ekipleri, Aslan’ı çalarak başkasına satan hırsızı kıskıvrak yakaladı.
13.09.2021 Gündem
İstanbul'da 8 tekne alev alev yandı!
İstanbul'da 8 tekne alev alev yandı! Maltepe Sahili'nde bağlı bulunan teknelerde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
26.07.2021 Yaşam
Yağmur ne zaman duracak? Havalar ne zaman ısınacak, İstanbul yağmur ne zaman diner?
Yağmur ne zaman duracak? Havalar ne zaman ısınacak, İstanbul yağmur ne zaman diner? Haziran yağışlarının etkisini kuvvetli olarak gösterdiği günlerde herkes yağmurlu havanın yurtta ne kadar daha etkili olacağını ve ne zaman duracağını merak ediliyor. Bugün (Cumartesi) Marmara kıyıları ve Karadeniz'in batısında gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini sürdürmeye devam edecek.
19.06.2021 Gündem
İndirimli ürün için önlemler yok sayıldı
İndirimli ürün için önlemler yok sayıldı Esenyurt'ta ucuz tencere tabak satıldığını duyan vatandaşlar bir market zincirinin önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Sosyal mesafe kurallarını hiçe sayıldığı market önüne gelen polis, vatandaşlara korona virüs salgın kurallarını hatırlatarak sırayı düzenlendi.
29.12.2020 Yaşam
İstanbul'da dev operasyon; 209 şüpheli yakalandı
İstanbul'da dev operasyon; 209 şüpheli yakalandı İstanbul'da bu sabah gerçekleştirilen operasyonda haklarında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 209 kişi gözaltına alındı. Yakalanan kişiler arasında haklarında kesinleşmiş 11 yıl, 8 yıl, 7 yıl hapis cezası bulunan kişiler olduğu belirtildi.
26.12.2020 Gündem
İstanbul için lastikleri "ısıtma" zamanı geldi
İstanbul için lastikleri "ısıtma" zamanı geldi Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix 9 yıl aradan sonra İstanbul’a döndü. Bugün antrenman turlarıyla başlayacak olan F1 organizasyonu pazar gününe kadar sürecek
13.11.2020 Otomobil
Bakan Soylu: Kadın cinayetlerinde yüzde 29 azalış oldu
Bakan Soylu: Kadın cinayetlerinde yüzde 29 azalış oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Destek Uygulaması (KADES) vasıtasıyla programı indiren 535 bin kişiden 42 bin 544 ihbar aldıklarını belirterek, "Bunlara müdahale ettik ve olası pek çok tatsız hadiseyi engelledik. Bu ve benzeri önleyici tedbirler sayesinde geçen yılın aynı dönemine göre kadın cinayetlerinde yüzde 29 azalış oldu" dedi.
30.09.2020 Gündem
İstanbul Valisi Yerlikaya duyurdu: Flaş kademeli mesai kararı...
İstanbul Valisi Yerlikaya duyurdu: Flaş kademeli mesai kararı... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da kademeli mesai çalışmalarımız sürüyor, yakın zamanda paylaşacağız" dedi.
14.09.2020 Gündem
Maltepe'de  silah sesleri! Bekçilere ateş açtılar...
Maltepe'de silah sesleri! Bekçilere ateş açtılar... Maltepe'de hırsızlık amacıyla markete girmeye çalışan 4 kişiye müdahale eden gece bekçileri, 1 kişiyi gözaltına alırken 3 kişi ise kaçtı. Kaçan 3 kişi olay yerine geri dönerek arkadaşlarını yakalayan bekçilere ateş açtı. Güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği olayda ölen veya yaralanan olmadı.
12.08.2020 Gündem
Corona virüslü 3 kişi denetimlerde yakalandı
Corona virüslü 3 kişi denetimlerde yakalandı İstanbul'da polisin yaptığı denetimlerde Kovid 19 testleri pozitif çıktığı belirlenen 3 kişi yakalandı.
9.08.2020 Gündem
Haliç Köprüsü'ndeki çalışma gece trafiği kilitledi
Haliç Köprüsü'ndeki çalışma gece trafiği kilitledi Hali. Köprüsü'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve bir ay sürecek olan bakım ve onarım çalışmaları ikinci gününde de devam etti. Gece saatlerinde yapılan çalışmalar nedeniyle oluşan trafik havadan görüntülendi.
19.07.2020 Yaşam
Epilepsi hastası çocuk için seferber oldular
Epilepsi hastası çocuk için seferber oldular Corona virüs ile mücadele kapsamında 65 yaş ve üstündekiler ile 20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı uygulanırken, Avcılar'daki metrobüs istasyonuna 12 yaşındaki oğlu Lokman'ı hastaneye götürmek için gelen malülen emekli Recep Yılmaz için polis ve 112 görevlileri seferber oldu.
9.04.2020 Yaşam
Borsa İstanbul'dan rekor üstüne rekor!
Borsa İstanbul'dan rekor üstüne rekor! Borsa İstanbul güne 109 bin sınırında başlarken, 109 bin 378 puana kadar yükselerek 20 ayın rekorunu kırdı.
10.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstanbu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.