İsrafil Köse

İsrafil Köse

Son dakika israfil köse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan israfil köse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını israfil köse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrafil Köse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israfil köse gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 israfil köse haberi bulunmuştur. Tüm israfil köse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davada karar
Oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davada karar Motosikletiyle seyir halindeyken kapısı açılan taksiye çarparak hayatını kaybeden oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davada karar açıklandı. Taksi sürücüsü Bekir Serkut Özhan, "Taksirle ölüme neden olmak" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Özhan'ın cezası 18 bin 200 lira adli para cezasına çevrildi.
14.11.2019 Gündem
Oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davada yeni gelişme
Oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davada yeni gelişme Motosikletiyle seyir halindeyken kapısı açılan taksiye çarparak hayatını kaybeden oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davaya devam edildi. Dosyaya gelen üçüncü bilirkişi raporunda sanık taksi sürücüsü Bekir Serkut Özhan birinci dereceden, maktul İsrafil Köse ise ikinci dereceden kusurlu bulundu.
3.10.2019 Gündem
Öldüğü kazanın bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu!
Öldüğü kazanın bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu! İsrafil Köse'nin hayatını kaybettiği trafik kazasının sanık taksi şoförünün 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. Bilirkişi raporunda, Köse ile sanık Bekir Serkut Özhan'ın kazada asli kusurlu olduğu belirtildi.
10.10.2017 Magazin
İsrafil Köse'nin ölümüyle ilgili sanık bakın ne dedi
İsrafil Köse'nin ölümüyle ilgili sanık bakın ne dedi Motosikletiyle seyir halindeyken kapısı açılan taksiye çarparak hayatını kaybeden oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davaya başlandı.
6.04.2017 Yaşam
İsrafil Köse'nin 1,5 yaşındaki oğlu dava açtı!
İsrafil Köse'nin 1,5 yaşındaki oğlu dava açtı! Kadıköy'de geçirdiği kaza sonucu kurtarılamayan oyuncu İsrafil Köse'nin 1,5 yaşındaki oğlu adına avukat dava açtı
28.03.2017 Yaşam
Beyazperdede İsrafil Köse'ye vefa!
Beyazperdede İsrafil Köse'ye vefa! 'Sümela’nın Şifresi' filmi ekibinden büyük vefa örneği...
14.03.2017 Kültür Sanat
İsrafil Köse'nin öldüğü kazada flaş gelişme
İsrafil Köse'nin öldüğü kazada flaş gelişme Kadıköy'de geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle taksi şoförü hakkında dava açıldı.
28.12.2016 Magazin
İsrafil Köse’nin eski eşinden duygusal paylaşım
İsrafil Köse’nin eski eşinden duygusal paylaşım İstanbul’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden oyuncu İsrafil Köse’nin eski eşi Şengül Zeybek, sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşımda bulundu.
3.09.2016 Magazin
İsrafil’i özledik
İsrafil’i özledik Çetin Altay, önceki Cihangir’deydi...
28.08.2016 Magazin
İçimiz yanıyor!
İçimiz yanıyor! Geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu İsrafil Köse, dün sabah 07.00’da hayatını kaybetti. Arkadaşları oyuncu için “İçimiz yanıyor” dedi.
23.08.2016 Magazin
Ünlü oyuncu İsrafil Köse, son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü oyuncu İsrafil Köse, son yolculuğuna uğurlandı Ünlü oyuncu İsrafil Köse, birçok ünlü ismin katıldığı cenaze töreniyle son yolcuğuna uğurlandı. Köse’nin tabutunun başına ise, adını Abdullah Şafak Köse, (A.Ş.K.) koyduğu oğluyla fotoğrafı bırakıldı
23.08.2016 Magazin
Oyuncu İsrafil Köse’nin cenazesi hastaneden alındı
Oyuncu İsrafil Köse’nin cenazesi hastaneden alındı Kadıköy’de geçirdiği trafik kazası nedeniyle 2 gündür Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde tedavi altında olan oyuncu İsrafil Köse, bu sabah hayatını kaybetti...
29.09.2021 Gündem
Öldüğü açıklanan oyuncu İsrafil Köse’nin yaşam savaşı devam ediyor
Öldüğü açıklanan oyuncu İsrafil Köse’nin yaşam savaşı devam ediyor Kadıköy’de geçirdiği motor kazası sonucu götürüldüğü hastanede yoğun bakımda tedavi gören oyuncu İsrafil Köse’nin gündüz öldüğü açıklanmıştı. Köse’nin durumunun kritik olduğu ve makinaya bağlı yaşamını sürdüğü öğrenildi.
22.08.2016 Magazin
Gülen adamımızı kaybettik
Gülen adamımızı kaybettik Birçok dizi ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 1,5 ay önce boşandığı eşi Şengül Zeybek, “Gülen adamımızı kaybettik” dedi.
22.08.2016 Magazin
Oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti
Oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti Dizi ve sinema oyuncusu İsrafil Köse, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Köse'nin son projesinin trafik kazalarına dikkat çekmek için hazırlanan bir tiyatro oyununda oynamak olduğu öğrenildi
22.08.2016 Magazin
İsrafil Köse 'nin eşinden açıklama
İsrafil Köse 'nin eşinden açıklama Oyuncu İsrafil Köse'nin geçirdiği trafik kazası sonrası menajeri ve ünlü isimler hayatını kaybettiğini açıklarken eşi, oyuncunun hayatta olduğunu ancak komada olduğunu söyledi. İsrafil Köse'nin sağlık durumu ile ilgili ayrıntılar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz...
22.08.2016 Magazin
İsrafil Köse yoğun bakımda
İsrafil Köse yoğun bakımda Dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse bugün sabah saatlerinde geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı..
21.08.2016 Magazin
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası kararı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası kararı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan olaylara ilişkin açılan davanın en rütbeli sanıkları eski Yarbay Turgay Ödemiş'e 35 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 3 bin 323 yıl, eski Binbaşı Ahmet Taştan'a da 35 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 3 bin 343 yıl hapis cezası verildi.
12.07.2018 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu ve Baykal arasında esprili diyalog
Bakan Çavuşoğlu ve Baykal arasında esprili diyalog MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Akdeniz Üniversitesi’nin (AÜ) işbirliğiyle Antalya’da AÜ Manavgat Turizm Fakültesi’nin temel atma töreninde CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı...
29.09.2021 Gündem
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu Seçimlere birlikte girme kararı veren Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin adayları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu Geçtiğimiz hafta ittifak yapan ve seçime Saadet Partisi çatısı altında girme kararı alan Saadet - BBP ittifakının listesi açıklandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsrafil Köse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israfil köse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.