Gazete Vatan Logo
Magazin Gülen adamımızı kaybettik

Gülen adamımızı kaybettik

Birçok dizi ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 1,5 ay önce boşandığı eşi Şengül Zeybek, “Gülen adamımızı kaybettik” dedi.

Gülen adamımızı kaybettik

Emret Komutanım’ ve ‘Oflu Hoca’nın Şifresi’ gibi birçok dizi ve sinema filminde rol alan 46 yaşındaki oyuncu İsrafil Köse, önceki gece Kadıköy’de trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Motorsikletiyle ilerlerken bir taksinin açılan kapısına çarpan oyuncu, menajeri Emin Albayrak’ın verdiği bilgiye göre 30-35 metre sürüklendi. Kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere karşı kurtarılamadı. Oyuncunun yaklaşık 1,5 ay önce boşandığı eşi Şengül Zeybek, “Abdullah Şafak isminde 20 aylık bir çocuğum var. Çocuğum babasız kaldı. Ona ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben bu kazanın peşini bırakmayacağım. Maalesef gülen adamımızı kaybettik” dedi. Hastaneye gelen oyunculardan Nuri Alço acı ve beklenmedik bir ölümle karşılaştıklarını söyleyerek üzüntüsünü dile getirdi. Yakın arkadaşı oyuncu Umut Oğuz, Köse’nin moralinin boşandıktan sonra çok bozuk olduğunu belirterek “Salmıştı kendini biraz. Arada bir dertleşirdik, iyi gelirdi. Şakalaşırken bir tokat bile atsan gülerdi” dedi. Oyuncu Ruhi Sarı da çok üzgün olduğunu dile getirerek, “Dünya güzeli bir adamdı. Böyle bir ölümü hak etmedi” dedi.

Haberin Devamı

Sözümü tutamadım

Rüzgar Erkoçlar Instagram hesabından Köse’nin fotoğrafını “Daha yeni konuşmuştuk telefonda. İki hafta önce sözümü tutamadım, sana gelecektim. Eşinle seninle sohbet edecektik. Beni bu dönemlerimde arayıp soran dostlarımdan birtanesi sendin. Nurlar içinde uyu güzel kardeşim. Mekanın cennet olsun” notuyla paylaştı.