İşletmeci

İşletmeci

Son dakika işletmeci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işletmeci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işletmeci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşletmeci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işletmeci gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.429 işletmeci haberi bulunmuştur. Tüm işletmeci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı
Fahiş fiyatlara karşı yapılan boykot çağrısı Beyoğlu'nda karşılık bulmadı Restoran ve kafelerdeki fahiş fiyatlara tepki göstermek isteyen bazı vatandaşlar sosyal medyadan boykot çağrısında bulundu. Yapılan çağrının İstiklal Caddesi'nde karşılık bulmadığı görülürken, restoran girişlerindeki kalabalık dikkat çekti. İstiklal Caddesi'nde restoran işleten Sinan Güler, Bizim burada boykot yok, kalabalık ve herkes memnun. Fiyatlarımız orta düzeyde. Fiyat yüksekliği varsa önce buradaki mal sahiplerini boykot etmeleri lazım dedi. Fatma Genç adlı müşteri ise, Boykot çağrısı mantıklı bir çağrı. Fiyatlar gerçekten yüksek. Enflasyona göre de baya fark var, sadece enflasyonla açıklanabilecek bir şey değil bence ifadelerini kullandı.
20.04.2024 Gündem
Reina’nın işletmecisi hakkında iflas kararı
Reina’nın işletmecisi hakkında iflas kararı 2017 yılında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında iflas kararı verildi.
14.03.2024 Ekonomi
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu
Uzun bir süredir araları bozuk! Ezgi Mola’ya Enis Arıkan sorusu Uzun süredir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023’te dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında doğan oğlu Can ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mola, oğlu ile ilgili konuşurken küskün oldukları yakın arkadaşı Enis Arıkan’a yönelik sorgulara da yanıt verdi.
13.03.2024 Magazin
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Kahve dükkanında akılalmaz olay kameralara yansıdı
Kahve dükkanında akılalmaz olay kameralara yansıdı Edirne'de bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkanda, işletmeci H.Z.'nin fincanları tükürerek temizlediği anlar, kameraya yansıdı. Görüntüler tepki çekerken, Edirne Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, çalışma ruhsatı da olmayan iş yerini mühürledi.
13.02.2024 Vatan TV
Yaptıkları 'pes' dedirtti! Dükkan mühürlendi, kameralar anbean kaydetti
Yaptıkları 'pes' dedirtti! Dükkan mühürlendi, kameralar anbean kaydetti Edirne’de bulunan bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan işletme sahibinin antihijyenik temizliği kameralara yansıdı. İşletme sahibinin fincanlara tükürerek temizlemesi üzerine Edirne Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ruhsatı olmayan dükkanı mühürlendiğini açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Şevval Şahin'i hızlı unuttu! Murat Kazancıoğlu yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor
Şevval Şahin'i hızlı unuttu! Murat Kazancıoğlu yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor Şevval Şahin ile işletmeci Murat Kazancıoğlu, geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerini bitirme karar almıştı. Kazancıoğlu, üç ay önce ayrıldığı Şevval Şahin'i hızlı unuttu. Yeni sevgilisiyle gecelerde eğleniyor.
14.01.2024 Televizyon
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden? Dostlukları uzun yıllara dayanan birbirine olan bağlılıklarıyla imrendiren Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın küs olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Enis Arıkan ile Ezgi Mola neden küstüğü ise merak konusu oldu.
9.01.2024 Magazin
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım'
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım' İşletmeci Umut Evirgen'in Tuba Büyüküstün'le ilişkisinin bitme sebebi olarak gösterilen Defne Samyeli, geçtiğimiz gün GQ Türkiye'nin ödül töreninde görüntülendi. 2 Aralık'ta Alina Boz ile dünyaevine giren Evirgen ile ilgili sorular ise Samyeli'den dikkat çeken açıklama geldi.
20.12.2023 Magazin
Ezgi Mola oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Ezgi Mola oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Mayıs ayında işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlenen oyuncu Ezgi Mola geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Mola, ismini henüz açıklamadığı minik oğlunun doktor kontrolünde çekilen ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
6.12.2023 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan sosyal medya hesabından imalı paylaşım geldi.
3.12.2023 Magazin
Kilo fiyatı eti geçti! İşletmeciler de vatandaş da şaşkın
Kilo fiyatı eti geçti! İşletmeciler de vatandaş da şaşkın Diyarbakır’da günlük yaklaşık 4 ton tüketilen ve coğrafi işaret tescil belgesi aldıktan sonra tüketiminin arttığı kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükseldi. Fiyatı, kilosu 390 TL olan eti geçen ciğerin 1 porsiyonu ise restoranlarda 200 TL'ye satılmaya başlandı. Diyarbakır Lokantacılar, Kebapçılar ve Tatlıcılar Odası (DİLTO) Başkanı Haşim Elkaan, “Anlamadığımız bir konu, bugün ciğer fiyatları eti geçti. Bu kim, nasıl ve hangi eller tarafından bu şekle getirildi, çözümünü bulamadık" dedi.
28.11.2023 Gündem
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu Zeynep Bastık son yılların sevilen sanatçılardan biri olarak açıklamaları, paylaşımları yakından takip ediliyor. Son olarak şarkıcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
22.11.2023 Magazin
Kaya tuzu kavgası cinayetle sonuçlandı! Şok olay
Kaya tuzu kavgası cinayetle sonuçlandı! Şok olay Kırşehir'de Hüseyin Kozanhan (54), sipariş ettiği kaya tuzunu fazla getirdiği gerekçesiyle işletmeci Hacı Türk'ü (26), silahla vurarak öldürdü.
19.11.2023 Gündem
'Kaya tuzu' kavgası can aldı
'Kaya tuzu' kavgası can aldı Kırşehir'de Hüseyin Kozanhan (54), sipariş ettiği kaya tuzunu fazla getirdiği gerekçesiyle işletmeci Hacı Türk'ü (26), silahla vurarak öldürdü.
19.11.2023 Gündem
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu CZN Burak hakim karşısında ifadesini verdi. CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir ile babasının, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ dedi.
16.11.2023 Magazin
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü Diyarbakır’da oyun merkezinde kavga eden çocuğun ailesi ile işletmeciler arasında çıkan çekiçli, bıçaklı ve silahlı kavgada 1’i ağır, 5 kişi yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı!
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı! Oyuncu Ezgi Mola ile 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta sade bir törenle evlenmişti. Ünlü çift, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söylerken, bebeğin adını ağzından kaçırdı.
4.10.2023 Magazin
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu
Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi ve detayları belli oldu Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı yaza damga vurdu. Oyuncu Alina Boz 4 yıldır Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Yollarını ayıran çiftten Alina Boz gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Evirgen, sosyal medya hesabından çiftin birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı. Böylece ilan edilen aşkın ardından çiçeği burnunda çiftle ilgili evlilik iddiaların ortaya atılmıştı. Magazin kulislerinde ise evlilik tarihine günler kaldığı iddiası vardı. Düğün detayları ortaya çıktı.
20.09.2023 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen aşkı dolu dizgin... Alina Boz teklifleri reddediyor
Alina Boz - Umut Evirgen aşkı dolu dizgin... Alina Boz teklifleri reddediyor Aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile ilan eden işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü çifte 'evlilik' sorusu yöneltildi. Magazin kulislerinde Alina Boz ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atılıyor.
17.09.2023 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen ilk kez el ele kameraların karşısına geçti
Alina Boz - Umut Evirgen ilk kez el ele kameraların karşısına geçti Aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf ile ilan eden işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, önceki gece Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü çifte 'evlilik' sorusu yöneltildi.
15.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İşletmeci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işletmeci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.