İslam Kerimov

İslam Kerimov

Son dakika islam kerimov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan islam kerimov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını islam kerimov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İslam Kerimov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan islam kerimov gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 islam kerimov haberi bulunmuştur. Tüm islam kerimov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu
Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliğinin özel davetlisi olarak katıldığı BM Genel Kurulu'ndaki Sıfır Atık Özel Oturumu'nda, iklim ve çevre sorununda dünyada adil dağılım ilkesine dayalı hakkaniyetli bir sisteme ihtiyaç olduğunu söyledi.
30.03.2023 Gündem
Şehit polis Fethi Sekin unutulmadı
Şehit polis Fethi Sekin unutulmadı İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını canı pahasına önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin ve seken kurşunun isabet etmesiyle şehit olan mübaşir Musa Can, ölümlerinin 3'üncü yılında unutulmadı. Adliyedeki turnikelere 'Unutmadık, Unutmayacağız. Fethi Sekin, Musa Can' yazılırken, asansörlerde de Sekin için özel olarak hazırlanan klipler oynatılıyor.
4.01.2020 Gündem
Özbekistan'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı
Özbekistan'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 15 Temmuz'da Türk milletinin alışık olduğu kahramanlık destanlarından birini daha yazdığını belirterek, "7 düvel piyonlarından evvel, 7 düvele karşı duruş bizzat Çanakkale'de dedelerimiz tarafından yapıldı. Aynı duruşu Sakarya'da Dumlupınar'da yine dedelerimiz, Selanikli Mustafa Kemal'in arkasında durarak yaptı. Bu sefer, torunları olan bizler, aynı duruşu 15 Temmuz'da Rizeli uzun adam Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durarak yaptık" dedi.
16.07.2019 Dünya
Gülnara Kerimova'nın mal varlığına el konuldu
Gülnara Kerimova'nın mal varlığına el konuldu Özbekistan Adalet Bakanlığı," Gülnara Kerimova'nın mal varlıklarına yabancı ülke makamlarınca el konulduğu için malların iadesi Kerimova'nın veya aile üyelerinin kontrolünde değildir" açıklaması yaptı.
6.07.2019 Gündem
Kerimov'un kızı mal varlıklarını devlete iade etti
Kerimov'un kızı mal varlıklarını devlete iade etti Özbekistan'ın eski Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un cezaevinde bulunan büyük kızı Gülnara Kerimova, ülkedeki 1,2 milyar dolarlık yatırımlarının devletin kontrolüne geçtiğini, yurt dışındaki paralarının ülkeye geri getirilmesi için de çaba gösterdiğini belirtti.
24.06.2019 Dünya
İsviçre, 133 milyon doları Özbekistan'a iade edecek
İsviçre, 133 milyon doları Özbekistan'a iade edecek İsviçre Başsavcılığı, bir Özbekistan vatandaşı hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ele geçirdiği 133 milyon doları Özbekistan'a iade edecek.
24.06.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da resmi törenle karşılandı.
30.04.2018 Siyaset
Kırgızistan ile Özbekistan arasındaki sınır sorunu çözüldü
Kırgızistan ile Özbekistan arasındaki sınır sorunu çözüldü Kırgızistan ile Özbekistan arasında sınır anlaşması imzalandı.
5.09.2017 Dünya
Gülnara Kerimova'ya ait gayrimenkullere haciz talebi!
Gülnara Kerimova'ya ait gayrimenkullere haciz talebi! Özbekistan Başsavcılığının Rusya'dan, Özbekistan'ın merhum Devlet Başkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'ya ait gayrimenkullere el konulmasını istediği bildirildi.
26.08.2017 Dünya
Kayıp Prenses hapiste çıktı
Kayıp Prenses hapiste çıktı Özbekistan eski Devlet Başkanı İslam Kerimov’un büyük kızı Gülnara Kerimov güçlü bir iş kadını ve siyasetçi babasının halefi olarak görülürken Özbek yönetimi prensesin hapiste olduğunu açıkladı.
28.07.2017 Dünya
Reina katliamcısı polise bir bir anlattı
Reina katliamcısı polise bir bir anlattı 39 kişinin katili Reina saldırganının "Oğlumla kaçacaktım ama polis çemberi daraltınca köşeye sıkıştım” dediği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Gülnara Kerimova meğer geçen ay sorgulanmış!
Gülnara Kerimova meğer geçen ay sorgulanmış! Kendisinden 2014 yılından beri haber alınamayan ve Kasım 2016'da öldüğü iddia edilen Gülnara Kerimova'nın İsviçreli savcılar tarafından sorgulandığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Fethi Sekin son yolculuğuna uğurlandı
Fethi Sekin son yolculuğuna uğurlandı İZMİR Adliyesi'ne dün PKK'lı teröristlerin bombalı araçla ve otomatik silahlarla düzenlediği hain saldırıda şehit olan kahraman polis memuru 43 yaşındaki Fethi Sekin ile mübaşir 48 yaşındaki Musa Can için tören düzenlendi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı İzmir Adliyesi önündeki törende şehitlerden Musa Can'ın tabutuna sarılan kızı Başak Can'ın feryatları, yürekleri dağladı.
29.09.2021 Gündem
İzmir'den son dakika haberi: Teröristlerin izine...
İzmir'den son dakika haberi: Teröristlerin izine... İzmir patlamasından sonra son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Patlamada ölü ele geçirilen teröristle bağlantıları tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı. Ayrıca şüphe üzerine dün gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakıldı. İzmir'de dünden bugüne neler yaşandı? Sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
Fethi Sekin'in şehit olduğu yere bayrak dikildi!
Fethi Sekin'in şehit olduğu yere bayrak dikildi! İzmir'deki hain terör saldırısının ardından olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladı. Ayrıca İzmir adliyesindeki hain saldırıda büyük kahramanlık göstererek daha büyük bir olayı engelleyen Fethi Sekin'in şehit olduğu yere Türk bayrağı dikildi.
29.09.2021 Gündem
Fethi Sekin kimdir? İzmir'in kahraman polisi meğer...
Fethi Sekin kimdir? İzmir'in kahraman polisi meğer... İzmir'de şehit olan polis memuru Fethi Sekin teröristleri fark edip büyük bir katliamı önledi. Peki Fethi Sekin kimdir? İşte kahraman polis memuru Fethi Sekin hakkında bilinmeyen detaylar...
29.09.2021 Gündem
Özbekistan'a yeni başbakan
Özbekistan'a yeni başbakan Başbakan Yardımcısı Aripov, parlamentoda güvenoyu alarak başbakan oldu.
17.06.2021 Dünya
Özbekistan yeni cumhurbaşkanını seçti
Özbekistan yeni cumhurbaşkanını seçti Özbekistan'da yapılan cumhurbaşkanı seçimini, kesin olmayan ilk sonuçlara göre Liberal Demokrat Parti adayı Şavkat Mirziyoyev yüzde 88,61 oy alarak kazandı.
17.06.2021 Dünya
Özbekistan'da cumhurbaşkanı seçimi başladı
Özbekistan'da cumhurbaşkanı seçimi başladı Özbekistan'da seçmenler, ülkeyi 27 yıl yöneten Birinci Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un beyin kanaması geçirerek 2 Eylül'de hayatını kaybetmesinin ardından yeni cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gidiyor.
17.06.2021 Dünya
Gülnara Kerimova'nın oğlu konuştu
Gülnara Kerimova'nın oğlu konuştu Özbekistan'da eski devlet başkanı İslam Kerimov'un kızı olarak bir zamanlar ülkenin en güçlü kadını diye gösterilen Gülnara Kerimova'nın oğlu, BBC'ye konuştu ve annesinin nerede olduğunun açıklanmasını talep etti.
3.12.2016 Dünya
600'den fazla gözlemci cumhurbaşkanlığı seçimini izleyecek
600'den fazla gözlemci cumhurbaşkanlığı seçimini izleyecek Özbekistan'da 4 Aralık'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimini yaklaşık 50 ülkeden 600'den fazla gözlemci takip edecek.
17.06.2021 Dünya
Özbekistan'da cumhurbaşkanı seçimine doğru
Özbekistan'da cumhurbaşkanı seçimine doğru Ülkede 4 Aralık'ta yapılacak seçim için başlayan erken oy kullanma süreci 2 Aralık'ta sona erecek
17.06.2021 Dünya
Gülnara Kerimova öldürüldü mü?
Gülnara Kerimova öldürüldü mü? Eylül ayında hayatını kaybeden Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov’un büyük kızı Gülnara Kerimova’nın öldürüldüğü iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
Özbekistan'ın milli şairi Abdulla Aripov öldü
Özbekistan'ın milli şairi Abdulla Aripov öldü Özbekistan Milli Marşının yazarı Abdulla Aripov, ABD'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
17.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanlığının en güçlü adayı vaatlerini sıraladı
Cumhurbaşkanlığının en güçlü adayı vaatlerini sıraladı Özbekistan'da 4 Aralık'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin en güçlü adayı geçici Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev, seçimleri kazanması halinde eski Cumhurbaşkanı İslam Kerimov gibi ülkesinin herhangi bir askeri ittifaka üye olmamasını öngören askeri bağlantısızlık politikasını sürdürecek.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İslam Kerimov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki islam kerimov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.