Gülnara Kerimova

Gülnara Kerimova

Son dakika Gülnara Kerimova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülnara Kerimova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülnara Kerimova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülnara Kerimova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülnara kerimova gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 gülnara kerimova haberi bulunmuştur. Tüm gülnara kerimova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülnara Kerimova'nın mal varlığına el konuldu
Gülnara Kerimova'nın mal varlığına el konuldu Özbekistan Adalet Bakanlığı," Gülnara Kerimova'nın mal varlıklarına yabancı ülke makamlarınca el konulduğu için malların iadesi Kerimova'nın veya aile üyelerinin kontrolünde değildir" açıklaması yaptı.
6.07.2019 Gündem
Kerimov'un kızı mal varlıklarını devlete iade etti
Kerimov'un kızı mal varlıklarını devlete iade etti Özbekistan'ın eski Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un cezaevinde bulunan büyük kızı Gülnara Kerimova, ülkedeki 1,2 milyar dolarlık yatırımlarının devletin kontrolüne geçtiğini, yurt dışındaki paralarının ülkeye geri getirilmesi için de çaba gösterdiğini belirtti.
24.06.2019 Dünya
İsviçre, 133 milyon doları Özbekistan'a iade edecek
İsviçre, 133 milyon doları Özbekistan'a iade edecek İsviçre Başsavcılığı, bir Özbekistan vatandaşı hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ele geçirdiği 133 milyon doları Özbekistan'a iade edecek.
24.06.2019 Dünya
Gülnara Kerimova'ya ait gayrimenkullere haciz talebi!
Gülnara Kerimova'ya ait gayrimenkullere haciz talebi! Özbekistan Başsavcılığının Rusya'dan, Özbekistan'ın merhum Devlet Başkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova'ya ait gayrimenkullere el konulmasını istediği bildirildi.
26.08.2017 Dünya
Gülnara Kerimova meğer geçen ay sorgulanmış!
Gülnara Kerimova meğer geçen ay sorgulanmış! Kendisinden 2014 yılından beri haber alınamayan ve Kasım 2016'da öldüğü iddia edilen Gülnara Kerimova'nın İsviçreli savcılar tarafından sorgulandığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Gülnara Kerimova'nın oğlu konuştu
Gülnara Kerimova'nın oğlu konuştu Özbekistan'da eski devlet başkanı İslam Kerimov'un kızı olarak bir zamanlar ülkenin en güçlü kadını diye gösterilen Gülnara Kerimova'nın oğlu, BBC'ye konuştu ve annesinin nerede olduğunun açıklanmasını talep etti.
3.12.2016 Dünya
Gülnara Kerimova öldürüldü mü?
Gülnara Kerimova öldürüldü mü? Eylül ayında hayatını kaybeden Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov’un büyük kızı Gülnara Kerimova’nın öldürüldüğü iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
27 yıllık Kerimov devri bitti
27 yıllık Kerimov devri bitti Özbekistan’ın 27 yıldır devlet başkanlığını yürüten İslam Kerimov geçirdiği beyin kanamasının ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
17.06.2021 Dünya
Özbek Cumhurbaşkanı'nın kızının İsviçre'deki hesapları donduruldu
Özbek Cumhurbaşkanı'nın kızının İsviçre'deki hesapları donduruldu İsviçre Adalet Bakanlığınca, kara para akladığı iddiasıyla Özbekistan Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kızı Gülnara Kerimova ile bağlantılı banka hesapları donduruldu.
25.08.2015 Dünya
‘Dede, ne olur annemi affet’
‘Dede, ne olur annemi affet’ Özbekistan lideri İslam Kerimov’un kendi adını taşıyan torunu, dedesinden ev hapsinde tuttuğu annesi Gülnara Kerimova’yı affetmesini istedi
16.11.2014 Dünya
Devlet Başkanı’nın kızı ev hapsinde görüntülendi
Devlet Başkanı’nın kızı ev hapsinde görüntülendi Özbekistan Devlet Başkanı’nın ev hapsinde tutulan kızı Gülnara’nın gözaltındaki görüntüleri yayınlandı.
17.09.2014 Dünya
‘Eve hapsedildim şiddet görüyorum’
‘Eve hapsedildim şiddet görüyorum’ BBC muhabiri Natalia Antelava, Özbekistan Devlet Başkanı İslam Kerimova’nın kızı Gülnara Kerimova’dan geldiği öne sürülen bir mektup aldı
26.03.2014 Dünya
Büyü kavgası
Büyü kavgası Başkanın kızları birbirne girdi
26.03.2014 Dünya
Twitter'dan gizli savaş başlattı!
Twitter'dan gizli savaş başlattı! Özbekistan'da yolsuzluğun sembolü ve ülkenin en sevilmeyen kadını olarak görülen Gülnara Kerimova, 23 yıldır babasının oturduğu Cumhurbaşkanlığı koltuğuna geçmek için gizlice sosyal medyadan savaş başlattı...
20.11.2013 Dünya
Süleyman'a özel davet
Süleyman'a özel davet Ünlü oyuncu Taşkent'e gitti...
10.10.2012 Magazin
Diktatörün kızına defile yasağı
Diktatörün kızına defile yasağı Düzenleyeceği defile babasının gücünü kullandığı gerekçesiyle iptal edildi
10.09.2011 Dünya
Ronaldo Türkiye için ne dedi?
Ronaldo Türkiye için ne dedi? Eğer Türkiye'den teklif gelirse...
22.12.2009 Futbol
Kerimov kızını BM’ye verdi
Kerimov kızını BM’ye verdi Geçen yıl bir müzik albümü çıkartan Kerimov’un kızı Gülnara renkli bir kişiliğe sahip
21.09.2008 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gülnara Kerimova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülnara kerimova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.