Kapora ve kimlik bilgisi tuzağı! 'Evde paketleme işi' yapmak isteyen herkesi kapsıyor
Kapora ve kimlik bilgisi tuzağı! 'Evde paketleme işi' yapmak isteyen herkesi kapsıyor 'İŞKUR evde paketleme işi', 'evde ek iş fırsatı' adı altında sosyal medyadan reklamlar yapılıyor ve gönderiler paylaşıyorlar. Karşı tarafa ek iş amacıyla para gönderen vatandaşlar da var, kimlik bilgilerini verenler de... Son aylarda şikayetler gittikçe artmaya başladı. Peki parasını geri alamayan ve kimlik bilgilerini paylaşan kişiler ne yapabilir? Burada çok önemli bir detay göz ardı ediliyor. İşte kritik bilgiler...
17.12.2022 Gündem
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan İŞKUR’un personel alımı ilanına göre, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü/uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 13 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, İŞKUR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR personel alımı şartları ve ilanın detayları…
17.09.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak...
Maaşlar 5.200-9000 lira arasında değişiyor! KPSS şartı var, kamuda 5 bin kişi işe alınacak... KPSS şartı var. Kamuda farklı kurum ve meslek gruplarından 5 bin 3 personel aranıyor. Maaşlar 5 bin 200-9 bin lira arasında değişiyor. Kamudaki ilanlar incelendiğinde üniversitelerden belediyelere, bakanlıklardan kamu kurumlarına kadar birçok kurumun personel aradığı gözlemleniyor. İşte aranan personel sayıları ve işler...
28.05.2022 Personel Alımı
YÖK’ün sanayi işbirliği bursları öğrencilerin hesaplarına yatırıldı!
YÖK’ün sanayi işbirliği bursları öğrencilerin hesaplarına yatırıldı! YÖK tarafından üniversite-sanayi iş birliğini geliştirmek amacıyla verilen desteğin 2021-2022 eğitim-öğretim yılının güz dönemine ait ödemeleri yapıldı. Öğrenciler, iş yeri desteği eğitim ücreti kapsamında 2021-2022 bahar dönemi için 5.412 TL destek alıyor.
7.04.2022 Eğitim
Yaş çay fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Enflasyon değerinde...
Yaş çay fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Enflasyon değerinde... Yaş çay fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Daha önce enflasyon altında bir rakam verilmediğini ifade eden ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, yaş çay kilogram alım fiyatında bu yıl en az enflasyon değerinde bir artış olacağını düşündüğünü söyledi.
26.01.2022 Ekonomi
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu 9 sürekli işçi alımı yapılacak! İşçi alımı başvurusu İŞKUR üzerinden yapılacak!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu 9 sürekli işçi alımı yapılacak! İşçi alımı başvurusu İŞKUR üzerinden yapılacak! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sürekli işçi alımımı yapacak. Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu işçi alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
22.09.2021 Personel Alımı
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu sürekli işçi alıyor!
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu sürekli işçi alıyor! Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu'na 20 sürekli işçi alınacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR iş başvuru ekranı ve işçi alımı başvuru şartları!
12.07.2021 Personel Alımı
TÜBİTAK ile SAGE 82 personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman sona erecek?
TÜBİTAK ile SAGE 82 personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman sona erecek? Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile kurum bünyesindeki Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsüne (SAGE) toplam 82 personel alımı gerçekleştirilecek.
5.04.2021 Personel Alımı
TÜBİTAK personel alımı ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
TÜBİTAK personel alımı ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! TÜBİTAK personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. TÜBİTAK Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı Müdürlüğü'ne (BUTAL) personel alacak. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları...
15.03.2021 Personel Alımı
İŞKUR TÜBİTAK iş başvurusu… TÜBİTAK en az lise mezunu personel alacak! İşte TÜBİTAK başvuru şartları
İŞKUR TÜBİTAK iş başvurusu… TÜBİTAK en az lise mezunu personel alacak! İşte TÜBİTAK başvuru şartları TÜBİTAK personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. TÜBİTAK başkanlık ve BİLGEM'e alınacak personel Kocaeli ve Ankara'da istihdam edilecek. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları ve TÜBİTAK kariyer başvuru ekranı!
8.03.2021 Personel Alımı
Emekli maaşı düşer, geç emekli olursunuz! 5 yıl içinde...
Emekli maaşı düşer, geç emekli olursunuz! 5 yıl içinde... Emeklilik hayali kuran milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Emekli maaşları daha düşük oluyor ve emekli olacak kişi için de emeklilik süresi gecikiyor. 5 yıl süresi var. Çok önemli uyarı geldi. Bu süreyi sakın kaçırmayın. Sigortasız çalışanlar geç emekli olma ve daha az maaş alma sonucuyla karşı karşıya kalıyor. Ancak hizmet tespit davası açılırsa tüm koşullar değişiyor ve sigorta süreleri emekliliğe sayılıyor, emeklilik yaşı öne çekiliyor. Davayı açmak için 5 yıl süreniz var. Örneğin 2016 yılına kadar çalışılmışsa bu yıl sonuna kadar dava açma vaktiniz mevcut. Bazı durumlarda ise bu süre şartı kalkıyor.
23.01.2021 Emekli
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları!
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları! Devlete bağlı kamu kurumlarından istihdam hamlesi... Kamuya binlerce personel alınacak. Bakanlıklar bünyesinde istihdam edilecek memur, sözleşmeli personel ve işçi ilanları tek tek duyuruldu. İşte kamu personeli ilanları ve memur ve işçi alımı başvuru şartları...
8.12.2020 Personel Alımı
İŞKUR desteği aldı, arıların patroniçesi oldu
İŞKUR desteği aldı, arıların patroniçesi oldu Denizli'de, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 14 yıldır yaptığı kuaförlük mesleğini bırakan ve 6 ay boyunca çalışmayan Esra Karabaş (30), İŞKUR desteğiyle kendi işini kurdu. Aldığı destekle kendi işletmesini kurarak arıcılığa başlayan Karabaş, 110 kovanla bal üretimi yapıyor. Arı sokmasına karşı alerjisi olmasına rağmen sevdiği işi yaptığını belirten Karabaş, "Arıcılığı yapamazsın' diyenlere inat yapabileceğimi biliyordum. Kadınların isteyip de başaramayacağı hiçbir şey yok" dedi.
25.10.2020 Yaşam
KPSS puanı ile alım yapan kurumlar: İŞKUR memur alımı ilanları, şartları, P1, P2, P3, P4 puanları…
KPSS puanı ile alım yapan kurumlar: İŞKUR memur alımı ilanları, şartları, P1, P2, P3, P4 puanları… KPSS sonuçlarının açıklanmasıyla aranan durumlardan biri de KPSS puanı ile alım yapan kurumlar oldu. İŞKUR kamu memur alımı başlığı altında memur alımı yapan kurumları, şartlarını, puan türlerini başvuru tarihlerini listeliyor. Peki, 2020 KPSS puanı ile memur alımı yapan kurumlar nasıl kontrol edilir? İşte İŞKUR memur alımı ilanları ve KPSS puanı ile memur alımı detayları…
22.10.2020 Personel Alımı
İŞKUR kamu işçi ilanları! 43 kamu kurumu personel alıyor! İşçi ve memur alımı ilanları...
İŞKUR kamu işçi ilanları! 43 kamu kurumu personel alıyor! İşçi ve memur alımı ilanları... Türkiye genelinde il ve ilçelerde bulunan özel şirketler ve kamu kurumlarında istihdam edilmek üzere İŞKUR aracılığıyla toplamda 63 bin 470 personel, işçi ve memur alımı yapılacak. İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde ise toplam 43 kuruma 190 işçi alımı, 29 kamu kurumuna 5 bin 369 memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, İŞKUR kurum dışı kamu işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Hangi kurumlara kamu işçisi alınacak? İşte İŞKUR kamu iş ilanları ve detayları…
22.10.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK en az lise mezunu 55 personel alıyor! TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
TÜBİTAK en az lise mezunu 55 personel alıyor! TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları! Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, Marmara Araştırma Merkezi ile Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleti Teknolojiler Araştırma Merkesi bünyesinde görev yapmak üzere en az lise mezunu personel alıyor. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
5.10.2020 Personel Alımı
İŞKUR TYP okullara personel alımı başladı! TYP başvuru şartları nelerdir? İŞKUR TYP okul başvuruları nasıl yapılır?
İŞKUR TYP okullara personel alımı başladı! TYP başvuru şartları nelerdir? İŞKUR TYP okul başvuruları nasıl yapılır? İŞKUR Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda personel alımı yapılacak. Okullara alınacak güvenlik görevlisi, çevre düzenlemesi, bakım ve onarım ve temizlik alanındaki alımlarda yaş şartı ise aranmayacak. Peki, TYP İŞKUR okullara personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TYP başvuru şartları nelerdir?
14.09.2020 Personel Alımı
Namık Kemal Üniversitesi 122 daimi işçi alacak! Tekirdağ NKÜ personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Namık Kemal Üniversitesi 122 daimi işçi alacak! Tekirdağ NKÜ personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Namık Kemal Üniversite İş-Kur üzerinden 122 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. 9 adet Güvenlik Görevlisi, 58 adet Erkek Hastane Hizmetlisi, 55 adet Kadın Hastane Hizmetlisi alacağını duyuran NKÜ personel alımı ilanında başvuru koşulları ve tarihi de belirtildi.
2.09.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK AR-GE personeli, dağıtıcı ve memur alıyor! İşte TÜBİTAK İŞKUR ilanları...
TÜBİTAK AR-GE personeli, dağıtıcı ve memur alıyor! İşte TÜBİTAK İŞKUR ilanları... Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) Ar-Ge, memur ve dağıtıcı kadrolarında 11 personel alınacak. Peki, TÜBİTAK'a iş başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK personel ve memur alımı başvuru şartları!
6.07.2020 Personel Alımı
Atatürk Üniversitesi personel alımı 2020 sonuçları belli! Erzurum Atatürk Üniversitesi personel alımı 2020 kura sonuçları!
Atatürk Üniversitesi personel alımı 2020 sonuçları belli! Erzurum Atatürk Üniversitesi personel alımı 2020 kura sonuçları! 2020 sonuçları merak ediliyor. Atatürk Üniversitesi geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinden sürekli sağlık personeli alacağını duyurdu. Sürekli İşçi Hasta ve Yaşlı Bakım Personeli ve Temizlik Personeli kadrosu için, İŞKUR'a başvuru yapmış ve noter çekilişine katılacak aday listesi belli oldu. Peki, Atatürk Üniversitesi personel alımı kura sonuçları açıklandı mı?
18.06.2020 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 250 sürekli işçi alıyor! Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır?
Sağlık Bakanlığı 250 sürekli işçi alıyor! Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığının 250 sürekli işçi alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular, 17-21 Haziran'da İŞKUR'un internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları ve kadroları...
17.06.2020 Personel Alımı
İŞKUR hastane iş ilanları - Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi personel alımı
İŞKUR hastane iş ilanları - Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi personel alımı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 146 Hastane Personeli alımı yapacak. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 3 Farklı kadroya, en az ilköğretim mezunu kadın erkek hastane personel personeli alımı yapacak. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversite personel alımı ilanında, KPSS şartı da aranmıyor. Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi personel alımı hakkında merak ediliyor.
3.06.2020 Personel Alımı
Çok sayıda kamu kurumu KPSS şartı olmadan personel alacak
Çok sayıda kamu kurumu KPSS şartı olmadan personel alacak İş arayan binlerce kişiye güzel haber. Onlarca kamu kurumu personel alımı yapıyor. Üstelik KPSS şartı aranmıyor. Kamu kurumları İŞKUR üzerinden ilan verdi. 44 kamu kurumu da başvuruları internet üzerinden alıyor. İsteyenler ise başvurularını ikamet edilen il veya ilçedeki İŞKUR şubelerinden yapabiliyor. İlanlara başvurmak için İŞKUR'a kayıt yaptırmak yeterli.
28.05.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokağa çıkma yasağıyla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "23-24-25-26 Nisan tarihleri arasında ise günlük hayata etkisini en az düzeyde tutacak şekilde yine 31 ilimizde sokağa çıkma sınırlandırması yapmayı özellikle planlıyoruz. 22 Nisan akşamı 00.00'dan itibaren, 23 Nisan zaten tatil, 24-25 ve 26 Nisan 00.00'a kadar bu devam edecek. " dedi.
20.04.2020 Gündem