İşitme Engelliler

İşitme Engelliler

Son dakika İşitme Engelliler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İşitme Engelliler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İşitme Engelliler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşitme Engelliler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işitme engelliler gelişmeleri de dahil olmak üzere 385 işitme engelliler haberi bulunmuştur. Tüm işitme engelliler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu?
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi 28 Eylül tarihinde duyurulmuştu, son güne girildi. Cumhurbaşkanlığı tarafından kısa mesajla duyurulan eğitimin ardından pek çok memur eğitimini tamamladı, henüz tamamlamamış olanlar için de son tarih bilgisi paylaşıldı. Peki, deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi son gün ne zaman, 31 Ocak dahil mi?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu Atatürk 1881 – 1919 filmi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle işaret diline çevrilmiş formatıyla işitme engellilerle buluştu.
7.12.2023 Vitrin
İşitme engelliye 'Eşime baktın' dayağı
İşitme engelliye 'Eşime baktın' dayağı Hatay'ın İskenderun ilçesinde, özel temizlik şirketine bağlı çalışan, sokakta görevli işitme engelli İbrahim Kerem Yıldırım, yakınından geçerken eşine baktığı iddiasıyla kimliği belirsiz kişi tarafından darbedildi. Yıldırım, saldırgandan şikayetçi oldu.
21.01.2023 Gündem
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı!
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı! Şarkıcı Öykü Gürman, dün akşam 'Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri kapsamında sahneye çıktı. Doğum gününün ilk defa bir konsere denk geldiğini söyleyen Gürman, neşeli tavırları ve danslarıyla da dikkat çekti.
5.08.2022 Magazin
Okul Sporları'nda 92 madalya
Okul Sporları'nda 92 madalya Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bir diğer müsabaka olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda da (Gymnasiade) 174 sporcumuz, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Judo, Yüzme, Tekvando, Güreş, Boks, Ragbi gibi spor dallarında yarışarak, 25’i altın, 25’i gümüş ve 42’si bronz olmak üzere toplam 92 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans Türk Telekom, ana destekçisi olduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) dijital dönüşüm ve teknoloji deneyimini kültür sanat alanına da taşıdı. AKM’nin ‘kalbi’ Türk Telekom Opera Salonu’nda düzenlenen gala gecesi, çok özel bir konsere ev sahipliği yaptı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın sahnelediği Türk Telekom Özel Performansı katılımcıların beğenisine sunuldu.
18.05.2022 Kültür Sanat
İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında, kadın voleybol takımı şampiyon oldu
İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatlarında, kadın voleybol takımı şampiyon oldu Türkiye İşitme Engelliler Kadın Voleybol Takımı, Brezilya'da düzenlenen Yaz Olimpiyatları'nda finalde İtalya'yı 3-1 mağlup ederek altın madalya kazandı.
13.05.2022 Voleybol
Bakan Özer çocukları kabul etti
Bakan Özer çocukları kabul etti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Engelliler Haftası nedeniyle Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Varın Numanoğlu ile birlikte kendisini ziyaret eden öğrencileri Bakanlıkta ağırladı.
11.05.2022 Eğitim
Resmen para basıyorlar! Fabrika gibi çalışıyorlar, yüzde 225 artış...
Resmen para basıyorlar! Fabrika gibi çalışıyorlar, yüzde 225 artış... Ülkenin birçok noktasında bulunuyor. Adeta para basıyorlar. İlgi giderek artıyor. Üretim kapasitesindeki artış da yüzde 225'i buldu. Meslek liseleri fabrika gibi çalışıyor. Gaziantep’te, 3 ayda 7 milyon lira ciroya ulaşan lisede, her gün 20 bin kişilik yemek pişiriliyor. Fırat Kalkanı Bölgesi’ndeki hastanelere yemek buradan gidiyor. Ankara’daki öğrenciler, sıra-dolap yapımından bilişime kadar birçok alanda işbaşında. Kumburgaz’da ise harabeden tam donanımlı bir mutfağa dönüşen binada, binlerce kamu ve özel sektör çalışanı için üretim yapılıyor.
26.04.2022 Ekonomi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı! 4.175 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı! 4.175 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı süreci başladı. Aile Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı yapılacağı Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlandı. İlanda, alıma ilişkin şartları ve başvuru koşulları da açıklandı. İşte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı hakkındaki detaylar…
10.01.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 4175 personel alımı yapacak! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı şartları ve başvuru!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 4175 personel alımı yapacak! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı şartları ve başvuru! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı yapacak. Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, alıma ilişki bazı bilgilere de yer verildi. İşte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı detayları…
6.01.2022 Personel Alımı
Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi
Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde dikkat çeken etkinlik. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi Genel Başkanları işitme engelliler için anlamlı bir klibe imza atarak Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını işaret diliyle seslendirdi.
3.12.2021 Siyaset
KPSS şartı yok! İstanbul'da 7 bin 500 kişi  işe alınacak
KPSS şartı yok! İstanbul'da 7 bin 500 kişi işe alınacak KPSS şartsız personel alımı yapılacak. 150 bin kişiye ihtiyaç var. İstanbul pilot şehir olarak seçildi. İlk etapta 7 bin 500 kişi işe alınacak. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği’nin (TASD) geçen günlerde ayakkabı sektöründe oluşan yoğun talebi karşılamak üzere 150 bin kişilik ek istihdama ihtiyaç duyulduğunu açıklamasının ardından, İşitme Engelliler Federasyonu bu çağrıya yanıt verdi.
2.11.2021 Çalışma Hayatı
Cuma hutbesinde yeni uygulama başladı! 9 ay eğitim aldı, imam ve...
Cuma hutbesinde yeni uygulama başladı! 9 ay eğitim aldı, imam ve... Erzurum'un Palandöken ilçesindeki Solakzade Camisi'nde, cuma hutbeleri işitme engelliler için işaret diliyle anlatılıyor.
8.10.2021 Yaşam
İşitme kaybı tedavisinde erken aksiyon önemli
İşitme kaybı tedavisinde erken aksiyon önemli Çukurova Üniversitesi KBB Ana Bilim Dalı Klinik Odyoloji Uzmanı Rasim Şahin’e göre işitme kayıplı çocukların gelişim alanlarında istenen düzeyde ilerleme ancak erken dönemde yapılan koklear implant ameliyatıyla mümkün olabiliyor.
6.10.2021 Sağlık
İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı dünya şampiyonu oldu
İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı dünya şampiyonu oldu İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı, Dünya Şampiyonası finalinde İtalya'yı 3-2 yenerek altın madalya kazandı.
10.11.2021 Voleybol
Çocuklarda işitme kaybının 10 önemli sinyali
Çocuklarda işitme kaybının 10 önemli sinyali Sınıfta derslerde söz almıyor, soruları yanıtsız bırakıyor, dikkatsiz görünüyor; tekrarlaması istendiğinde, sesleri karıştırıyor veya yanlış telaffuz ediyor… Hiç akla gelmese de bu ve benzeri bazı davranışlar çocuklarda işitme sorunlarının önemli sinyallerinden olabiliyor. KBB Uzmanı Dr. Mustafa Engin Çakmakçı, 20-26 Eylül Uluslararası İşitme Engelliler Haftası kapsamında yaptığı açıklamada, çocuklarda işitme kaybının 10 önemli sinyali hakkında bilgi verdi.
22.09.2021 Sağlık
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor Vakıfbank resmen duyurdu. 1 Mayıs'ta başladı. Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor. Bankacılık sektöründe bir dönem sona erdi. Uzaktan bankacılık dönemi başladı. Yüz tanıma teknolojisiyle Türkiye’de limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemlerini mobil bankacılık üzerinden gerçekleştiren VakıfBank, müşteri olma süreçlerini de tamamen VakıfBank Mobil üzerinden gerçekleştirme imkanı sunmaya başladı.
3.05.2021 Ekonomi
Yeni uygulama başlatılacak! Bakan Selçuk duyurdu
Yeni uygulama başlatılacak! Bakan Selçuk duyurdu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türk İşaret Dili tercümanlarının işitme engellilere bireysel olarak da hizmet vereceklerini bildirdi.
29.03.2021 Gündem
VakıfBank resmen duyurdu! Yeni dönem başladı...
VakıfBank resmen duyurdu! Yeni dönem başladı... VakıfBank hesabı olan herkesi ilgilendiren kararı resmen duyurdu. Bir ilk gerçekleşiyor. VakıfBank, işitme engelliler için bankacılık işlemlerini kolaylaştıracak bir hizmeti hayata geçirdi. Yeni uygulama ile işitme engellilerin günlük para transferi limiti artırma, hesap işlem türü güncelleme gibi işlemler için şubeye gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor.
23.03.2021 Ekonomi
Diyanet İşleri Başkanlığı kuran öğreniyorum! Evde kuran öğreniyorum başvuru kaydı nasıl yapılır?
Diyanet İşleri Başkanlığı kuran öğreniyorum! Evde kuran öğreniyorum başvuru kaydı nasıl yapılır? "Haydi Türkiye Evden Kur'an Öğrenmeye" sloganıyla uzaktan eğitimle 6-12 kişilik sınıflar halinde düzenlenecek canlı dersler, vatandaşların sahip olduğu teknolojik imkanlar el verdiği şekilde yapılacak. Evde kuran öğreniyorum hakkındaki detayları…
8.01.2021 Eğitim
Diyanet'ten uzaktan Kuran-ı Kerim programı! Başvuru nasıl yapılır?
Diyanet'ten uzaktan Kuran-ı Kerim programı! Başvuru nasıl yapılır? Diyanet Kuran-ı Kerim kursu! Diyanet Kuran-ı Kerim öğrenme programı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet Kuran-ı Kerim programı detayları...
23.12.2020 Gündem
İşaret dili ile “Duy Beni Memleketim” dediler
İşaret dili ile “Duy Beni Memleketim” dediler Sağlık çalışanları işaret dili ile “Memleketim” şarkısını söyledi. Hazırlanan klipte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sağlık çalışanlarına eşlik etti.
3.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İşitme Engelliler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işitme engelliler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.