Işid Militanı

Işid Militanı

Son dakika ışid militanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ışid militanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ışid militanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işid Militanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışid militanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 665 ışid militanı haberi bulunmuştur. Tüm ışid militanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat ABD'nin ölü ele geçirdiğini duyurduğu DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yaşamındaki karanlık dönemler halen aydınlanmadı.
27.10.2019 Dünya
Rakka'nın kirli sırları ortaya çıktı! 250 IŞİD teröristi...
Rakka'nın kirli sırları ortaya çıktı! 250 IŞİD teröristi... BBC'nin özel araştırması, 250 IŞİD üyesi ve ailelerinin, ABD-İngiltere öncülüğündeki koalisyon ile Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) ortak operasyonuyla Rakka'dan güvenli bir şekilde tahliye edildiğini ortaya koydu.
15.11.2017 Dünya
Son dakika haberi: Emir o isimden! Teröristler anlaştı! ABD ile IŞİD...
Son dakika haberi: Emir o isimden! Teröristler anlaştı! ABD ile IŞİD... Sosyal medyada yayınlanan videoda bir IŞİD'li militan komutanlarının, ABD destekli Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) 'ne saldırmalarını yasakladığını İddia etti. İşte son dakika haberinin
26.09.2017 Dünya
Humus'ta IŞİD'in elindeki bölge geri alındı
Humus'ta IŞİD'in elindeki bölge geri alındı Suriye ordusu, Humus'un doğusundaki El Sukna kasabasından IŞİD militanlarını temizledi. Ordu, Sukna'nın alınmasıyla Deyr ez Zor'a daha da yaklaşmış oldu.
7.08.2017 Dünya
Teröristler peşmerge kılığında köy bastı
Teröristler peşmerge kılığında köy bastı Peşmerge üniforması giyen bir grup IŞİD militanı, Kerkük'ün doğusunda bir köyü bastı. Dört kişi hayatını kaybetti; bir kadın ve çocuktan haber alınamıyor.
27.07.2017 Dünya
Halkın önünde IŞİD militanlarını infaz ettiler!
Halkın önünde IŞİD militanlarını infaz ettiler! Suriye'nin İdlib kentinde El Kaide'nin Suriye kolu olan El Nusra, bombalı saldırılar yaptıkları gerekçesiyle IŞİD militanlarını halkın gözü önünde infaz etti.
25.07.2017 Dünya
IŞİD militanları uçurumdan böyle atıldı
IŞİD militanları uçurumdan böyle atıldı Irak'ın kurtarılmış şehri Musul'dan geldiği iddia edilen bir video ortalığı ayağa kaldırdı. Ordu üniforması giyen kişilerin IŞİD militanı olduğu söylenen adamları uçurumdan attıktan sonra ateş ettiği gözlemleniyor.
14.07.2017 Haber
Son dakika haberi! Teröristlere işkence eden askerlere...
Son dakika haberi! Teröristlere işkence eden askerlere... Irak'ın kurtarılmış şehri Musul'dan geldiği iddia edilen bir video ortalığı ayağa kaldırdı. Ordu üniforması giyen kişilerin IŞİD militanı olduğu söylenen adamları uçurumdan attıktan sonra ateş ettiği gözlemleniyor. Hükümet o askerlere ceza vermekte kararlı. İşte son dakika haberinin detayı...
14.07.2017 Dünya
Terör örgütü dağılıyor! Türkiye'ye teslim oluyorlar!
Terör örgütü dağılıyor! Türkiye'ye teslim oluyorlar! Terör örgütü IŞİD'e katılmak üzere 2013'ten bu yana Suriye'ye giden Batılıların, örgütten kaçmaya başladığı ve Türkiye sınırında teslim oldukları iddia ediliyor. İddia İngiliz gazetesinden geldi. Detaylar haberin devamında...
28.04.2017 Dünya
Fransa’da saldırı paniği!
Fransa’da saldırı paniği! Yarın cumhurbaşkanlığı seçimini yapacak olan Fransa'da bugün bir tren istasyonundaki bıçaklı adam çevreye korkulu anlar yaşattı.
22.04.2017 Dünya
Saldırganın cesedinin yanında bulundu!
Saldırganın cesedinin yanında bulundu! Fransa'nın başkenti Paris'te ünlü Champs Elysees Bulvarında polise karşı düzenlenen silahlı saldırıdaki saldırganlardan birinin cesedinin yanında not bulundu.
21.04.2017 Dünya
Dikkat! Terör örgütünün yeni taktiği
Dikkat! Terör örgütünün yeni taktiği IŞİD’e karşı mücadele koalisyonu, örgütün Musul’daki çatışmalarda sivillerin kullanıldığı bir strateji izlediğini açıkladı. Sivillerin canlı kalkan olarak kullanmanın da ötesinde taktikler uygulandığına dikkat çekildi.
31.03.2017 Dünya
ÖSO ile DSG çatışıyor!
ÖSO ile DSG çatışıyor! Menbiç’in batısı ve güneybatısındaki köylerde Türkiye’nin desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile ABD’nin destek verdiği Demokratik Suriye Güçleri (DSG) arasında çatışma çıktı.
17.03.2017 Dünya
İngiltere şokta! Kendini havaya uçurmadan önce...
İngiltere şokta! Kendini havaya uçurmadan önce... İngiltere’de gündem Musul’da bombalı araç saldırısı düzenleyen İngiliz IŞİD militanı. Zira saldırıdan hemen önce kameralara gülümseyen militanın 2 yıl süreyle Guantanamo’da esir tutulduğu ve serbest kalmasının ardından İngiliz hükümetinden 1 milyon pound tazminat aldığı ortaya çıktı. Eleştirilerin hedefinde ise İngiltere Başbakanı May var.
23.02.2017 Dünya
IŞİD sonu oldu! Adım adım tuzağa düşüş...
IŞİD sonu oldu! Adım adım tuzağa düşüş... Raşid Tuğral, 2 Ocak 2015 günü Finlandiya'nın Oulu Tren İstasyonu’ndan Türkiye'ye doğru yola çıktı. Tuğral, aynı ay şiddete dayalı aşırılığın yolunu seçerek IŞİD'e katıldı
17.06.2021 Dünya
Sözde liderin hedefinde Türkiye varmış!
Sözde liderin hedefinde Türkiye varmış! Sınırdan geçerken yakalanan Neil Prakash adlı Avustralya vatandaşının IŞİD'in füze ve İHA projesinde yer almak üzere Türkiye'ye gelen 'mühendisler hücresi'nin lideri olduğu iddia edildi. Avustralya basını hücrenin hedefinde Türkiye'nin olduğunu öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
İsrail ile IŞİD arasında çatışma! İlk kez vurdu
İsrail ile IŞİD arasında çatışma! İlk kez vurdu Terör örgütü, İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'nde askerlere makineli tüfek ve roketlerle ateş açtı.
17.06.2021 Dünya
IŞİD'lilerin konulduğu gizli hapishaneye girdiler!
IŞİD'lilerin konulduğu gizli hapishaneye girdiler! Musul operasyonunda yakalanan militanların tutulduğu cezaevinde kalanlardan biri, Kerkük baskınının güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde yaralanan IŞİD'li. 26 yaşındaki IŞİD üyesi CNN televizyonuna bir hata yaptığını ve kandırıldığını söyledi.
17.06.2021 Dünya
Son dakika: Türk Askerinin bulunduğu yer el değiştirdi!
Son dakika: Türk Askerinin bulunduğu yer el değiştirdi! Peşmerge Güçleri’nin Başika kasabasının genelinde denetimi sağladığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
ABD: Musul Operasyonu'nda 800'den fazla IŞİD'li öldürüldü
ABD: Musul Operasyonu'nda 800'den fazla IŞİD'li öldürüldü ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Joseph Votel, Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'u IŞİD'den geri almak için 17 Ekim'de başlatılan operasyonda şu ana dek örgütün "800-900 civarında savaşçısının" öldürüldüğünü söyledi.
17.06.2021 Dünya
İstanbul'da 4 IŞİD militanı yakalandı
İstanbul'da 4 IŞİD militanı yakalandı Güvenlik güçlerinin İstanbul'da düzenlediği IŞİD operasyonunda terör örgütü üyesi 4 kişi yakalandı
29.09.2021 Gündem
IŞİD'in içinde işler karıştı! Kaçıyorlar
IŞİD'in içinde işler karıştı! Kaçıyorlar ‘Savaşmak istemeyen militanlarını öldüren IŞİD’in emirleri aileleriyle Suriye’ye kaçıyor
29.09.2021 Gündem
BM: 100 bin sivil Türkiye ve Suriye'ye kaçabilir
BM: 100 bin sivil Türkiye ve Suriye'ye kaçabilir Birleşmiş Milletler, aylar sürebilecek operasyonda arada kalan siviller için kaygı duyulduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da IŞİD operasyonu: 40 gözaltı
İstanbul'da IŞİD operasyonu: 40 gözaltı İstanbul Fatih'te terör örgütü IŞİD'lilerin kaldığı 24 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonlarda 40 IŞİD militanı gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Hep aynı hikaye
Hep aynı hikaye Paris’teki Notre Dame Katedrali’ne yönelik bombalı saldırı hazırlığındayken yakalanan kadın IŞİD’çilerden Sarah Hervouet’nin, geçen yıl Türkiye’den Suriye’ye geçmeye çalışırken yakalanarak ülkesine iade edildiği ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Işid Militanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışid militanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.