İş Merkezinde Yangın

İş Merkezinde Yangın

Son dakika iş merkezinde yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş merkezinde yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş merkezinde yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Merkezinde Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş merkezinde yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 iş merkezinde yangın haberi bulunmuştur. Tüm iş merkezinde yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da 3 katlı iş merkezinde yangın çıktı
İstanbul'da 3 katlı iş merkezinde yangın çıktı İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 3 katlı bir iş merkezinde yangın çıktı. Yangına, çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
5.08.2023 Gündem
Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın!
Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın! Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
31.07.2023 Vatan TV
E-5 kenarında bulunan iş merkezinde yangın!
E-5 kenarında bulunan iş merkezinde yangın! Gelen son dakika haberine göre; Kağıthane Talatpaşa Mahallesi E-5 Karayolu kenarından bulunan bir iş merkezinde yangın çıktı. Dumanların yükseldiği yangın için itfaiye ekipleri sevk edildi.
19.02.2020 Gündem
Antalya'da iş merkezinde büyük yangın!
Antalya'da iş merkezinde büyük yangın! Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki iş merkezinin çatı katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
22.01.2020 Gündem
Karaköy'de iş merkezinde yangın çıktı!
Karaköy'de iş merkezinde yangın çıktı! Karaköy'de bir iş merkezinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İş merkezinin üst katlarında dumandan etkilenen çalışanlar, itfaiyenin merdiven aracı ile tahliye edildi. Kurtarılan vatandaşlara ilk müdahaleyi esnaflar ayran vererek yaptı.
8.01.2018 Yaşam
Başkent'te korkutan yangın!
Başkent'te korkutan yangın! Ankara’da bir iş merkezinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
10.10.2017 Yaşam
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım Değişim tartışmalarının devam ettiği CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. Kayıtlarda ne konuşuluyordu, kimler vardı? Toplantıya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür anlattı. Değişim toplantısına ilişkin tartışmalar sürerken görüntülere bir tepki de Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, 'Belediye başkanının “amiri” pozisyonunda olanlar, belediye başkanının “memuru” gibi sıraya geçip “arz ediyor.”' dedi.
19.07.2023 Gündem
Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı!
Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki akşam İstinye'de görüntülendi. Geçtiğimiz güünlerde bir alışveriş merkezinde yangın çıktığı sırada orada bulunan Boluğur'un, gazetecilerin soruları karşısındaki umursamaz tavırları ve trafik kurallarını hiçe sayması dikkat çekti.
27.05.2023 Magazin
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu...
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu... Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele 10 gündür sürüyor. Türkiye genelinde şimdiye kadar 44 ilde çıkan 208 yangından 196'sı kontrol altına alındı. Antalya, Muğla, Aydın, Isparta ve Denizli'nin ilçelerindeki süren yangınları söndürmek için mücadele sürüyor. Günlerdir ekiplerin, canla başla mücadele ettiği Manavgat'taki yangın ise sabah saatlerinde kontrol altına alındı. DHA muhabiri Alparslan Çınar gelişmeyi "Sevindirici haberi paylaşalım, artık kontrol altına alındı" sözleriyle duyurdu. Öte yandan, Aydın'ın Bozdoğan ilçesinin Başalan Mahallesi’nde çıkan yangına müdahale sürüyor. Alevlerin Kavaklıdere Göktepe Dağı'nın zirvesinde bulunan TRT verici istasyonuna sıçramaması için ekipler yoğun mücadele veriyor
6.08.2021 Gündem
Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var Gelen son dakika haberine göre, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Hendek'teki patlama nedeniyle kentin birçok ilçesinde vatandaşlar deprem olduğunu sanarak sokaklara fırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk olay yerine gitti.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 108 kişinin de yaralandığını duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 kişinin arandığını açıkladı.
3.07.2020 Gündem
Survivor 2017'ye veda eden isim!
Survivor 2017'ye veda eden isim! Survivor 2017'de dün akşam yine eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımı arasında geçen elemede Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan aday gösterilmişti. En düşük SMS alan ve adaya veda eden isim Sedat oldu...
22.03.2017 Magazin
Kayyara'daki petrol yangını bölge sakinlerini tehdit ediyor
Kayyara'daki petrol yangını bölge sakinlerini tehdit ediyor Irak'ta terör örgütü DEAŞ tarafından Musul'un güneyindeki Kayyara kasabası merkezinde ateşe verilen petrol kuyusu, sivillerin hayatını ciddi bir şekilde tehdit ediyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İş Merkezinde Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş merkezinde yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.