İş Güvenliği Uzmanı

İş Güvenliği Uzmanı

Son dakika İş Güvenliği uzmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İş Güvenliği uzmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İş Güvenliği uzmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Güvenliği Uzmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş güvenliği uzmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 iş güvenliği uzmanı haberi bulunmuştur. Tüm iş güvenliği uzmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışanlar için flaş tazminat kararı! İşveren en az 1 yıllık para ödeyecek
Çalışanlar için flaş tazminat kararı! İşveren en az 1 yıllık para ödeyecek Emsal niteliğinde tazminat kararı verildi. İş güvenliği uzmanı, çalıştığı yerdeki ölüm tehlikesini işverene iletti, ancak gerekli önlemler alınmadı. Bunun üzerine uzman, tespit ettiği hayati eksikleri Çalışma Bakanlığı'na bildirdi. Bunu duyan işveren ise, uzmanı işten attı. Ardından iş mahkemesinin yolunu tutarak tazminat alacağının tahsilini isteyen çalışan için Yargıtay'dan emsal karar çıktı.
21.10.2022 Çalışan Hakları
Doktorlara Yargıtay'dan güzel haber!
Doktorlara Yargıtay'dan güzel haber! Doktorları ilgilendiren güzel haber Yargıtay'dan geldi. Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, işyeri hekimlerini yakından ilgilendiren emsal nitelikte bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme; işyeri hekiminin iş sözleşmesinin; hizmetin ortak sağlık ve güvenlik biriminden hizmet alınacağı gerekçesi ile feshedilmesinin geçerli nedene dayalı bir fesih olmadığına hükmetti.
14.08.2022 Çalışma Hayatı
İş güvenliği uzmanı zorunluluğu 2020 - İş güvenliği uzmanı çalıştırma zorunluluğu ne zaman başlıyor?
İş güvenliği uzmanı zorunluluğu 2020 - İş güvenliği uzmanı çalıştırma zorunluluğu ne zaman başlıyor? İş Güvenliği Uzmanı ve İşyeri Hekimi bulundurmak artık zorunlu. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda yapılan son düzenlemeye göre artık 50’den az çalışanı olan tüm işyerlerinde de iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi görevlendirmek zorunlu hale geldi. Yükümlülüklere uymayan işyerleri ise para cezalarıyla karşı karşıya kalacak. İş güvenliği uzmanı çalıştırma zorunluluğu ne zaman başlıyor?
8.07.2020 Gündem
Hangi bölüm mezunları iş güvenliği uzmanı olabilir?
Hangi bölüm mezunları iş güvenliği uzmanı olabilir? Üniversite mezunları, iş güvenliği uzmanı olmak için gereken şartları merak ediyor. Üniversitelerin hangi bölümlerinden mezun olanlar iş güvenliği uzman olmak için başvurabilir? İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen ve iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde çalışacak olan iş güvenliği uzmanı olmaya imkan veren bölümler...
21.01.2019 Uzmana Sor
20 gün sonra zorunlu oluyordu 2020'ye ertelendi
20 gün sonra zorunlu oluyordu 2020'ye ertelendi Kamu kurumları ve 50’den az çalışanı olan az tehlikeli sınıftaki işlerleri için 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi görevlendirme zorunluluğu, 1 Temmuz 2020 tarihine kadar erteleniyor.
9.06.2017 Ekonomi
İş güvenliği uzmanı bulundurma zorunluluğu 1 Temmuz'da başlıyor
İş güvenliği uzmanı bulundurma zorunluluğu 1 Temmuz'da başlıyor İş Güvenliği uzmanı ve işyeri hekiminden hizmet alma yükümlülüğü 1 Temmuz 2017'den itibaren yürürlüğe girecek.
30.05.2017 Ekonomi
Bakan uyardı! Yarın yeni bir sürprizle karşılaşabilirsiniz
Bakan uyardı! Yarın yeni bir sürprizle karşılaşabilirsiniz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, iş sağlığı güvenliğiyle ilgili yeni düzenlemeler getirileceğini belirterek, "Cezalar, 2-3 kat artırıldı. Şu an iş güvenliği uzmanı bulundurmamanın 6 bin lira cezası var. Yarın tehlike sınıfına göre karşınıza 24 bin lira olarak çıkabilir. Yarın çeşitli sürprizlerle karşılaşabilirsiniz" dedi.
9.01.2015 Ekonomi
Dikkat! Bu cezalara af geliyor!
Dikkat! Bu cezalara af geliyor! İş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi bulundurmayan işletmelere verilecek idari para cezalarına af geliyor. Ancak bir şartla: İşletmelerin 3 ay içinde uzman alması gerekiyor.
29.11.2014 Ekonomi
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren mal varlığı kararı! Tasarruf yetkisi kısıtlanacak
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren mal varlığı kararı! Tasarruf yetkisi kısıtlanacak Yargıtay’dan evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal bir karar geldi. Yüksek mahkeme, mal varlığını elden çıkarmaya çalışan erkeğin eşinin açtığı ‘mal varlığı üzerindeki tasarruf yetkisine sınırlama getirilmesi’ davasının reddedilmesini hukuka aykırı bularak bozdu. Aile bireylerinden mal kaçırmaya dikkati çeken KADINHAKDER Başkanı Av. Çisil Tuana Tezsever, “Bu karar, eşlerin malvarlıklarının devrinde diğer eşin rızasının aranmasına yönelik düzenlemeye gidilmesi konusunda baskı oluşturacaktır” dedi.
7.08.2023 Gündem
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı
Fırsatçıların yeni hilesi ortaya çıktı: Esmer pirinçten bal! Gıda Güvenliği Denetim Uzmanı açıkladı Ballar artık piyasada üretimi yaygınlaşan sahtecilik olaylarından dolayı çoğu tüketiciye güven vermiyor. Katkı maddeleri ile üretilen bal, hem sağlığı tehdit ediyor, hem de paranın çöpe gitmesine neden oluyor. TÜKONFED Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Komite Başkanı Nurten Sırma, fırsatçıların yeni yöntemini anlatarak, sahte balın nasıl anlaşılabileceğine ilişkin bilgilendirici açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Ekonomi
Mermer aksesuarla doktoru başından yaraladı
Mermer aksesuarla doktoru başından yaraladı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde devlet hastanesinde görevli İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sadık Oluk, randevusuz muayene olmak isteyen hastanın ağabeyi Erkan Y. tarafından masasındaki mermer isimlikle darbedildi. Başına 8 dikiş atılan, 10 gün iş göremez raporu alan Dr. Oluk şikayetçi olurken, saldırgan gözaltına alındı.
7.01.2022 Yaşam
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak! 2021 personel alımı müjdesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Şartlar belli oldu. Personel alımı başvurusu için süreç resmen başlıyor. 14 Bin TL maaş ile personel alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 8 Mart'ta alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) memur alıyor! MSB memur alımı başvuru şartları!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) memur alıyor! MSB memur alımı başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesinde memur olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Başvurular 31 Ocak'ta sona erecek. Peki, MSB memur alımı başvurusu nasıl yapılır? MSÜ memur alımı başvuru şartları 2021!
19.01.2021 Personel Alımı
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, işte o saatler... Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Hafta içi her gün gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Hafta sonları cuma akşamı 21.00'den pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kesintisiz devam edecek. 65 yaş üstü 20 yaş altı toplu taşıma araçlarını kullanamayacak. Cenaze namazları, yakınları dahil en fazla 30 kişiyle kılınacak, nikahlar da bu sayıyı geçemeyecek. AVM'lere girişte HES Kodu uygulamasına geçilecek. Koronavirüs tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesiyle düzenlenecek ve salı gününden itibaren uygulanacak. İşte yeni tedbirler...
30.11.2020 Siyaset
Türkiye blokzincir teknolojisine hazırlanıyor
Türkiye blokzincir teknolojisine hazırlanıyor İnternetin icadı kadar önemli bir gelişme olarak değerlendirilen blokzincir teknolojisi, dünya üzerinde farklı alanlarda faaliyet gösteren bilişim sistemlerinde kullanılmaya başlandı.
12.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Küçük karaciğeri olanlar da...
Küçük karaciğeri olanlar da... Türk cerrahlar, nakil yapılamayacak düzeyde küçük karaciğeri bulunan vericinin donör olarak kullanılarak naklin gerçekleştirilmesine imkan veren yeni bir metoda imza attı.
25.06.2019 Sağlık
Konsoloslukta kanıt bulundu: Kaşıkçı’yı öldürüp parçaladılar
Konsoloslukta kanıt bulundu: Kaşıkçı’yı öldürüp parçaladılar Suudi gazeteci Kaşıkçı’nın kaybolmasıyla ilgili başkonsoloslukta yapılan arama 9 saat sürdü. AP haber ajansına göre, binada Kaşıkçı’nın öldürüldüğüne dair kanıtlar bulundu. CNN ise Kaşıkçı’nın öldürüldükten sonra parçalandığını iddia etti
16.10.2018 Gündem
Son dakika haberleri geliyor! Binlerce kişi sokakta! Bugün büyük gün!
Son dakika haberleri geliyor! Binlerce kişi sokakta! Bugün büyük gün! Zimbabve'de, Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin istifasını isteyen ve askeri müdahaleyi destekleyen binlerce kişi yürüyüş gerçekleştiriyor.
18.11.2017 Dünya
Eski ABD askerinden şok mesaj: YPG ile işbirliği yaparak...
Eski ABD askerinden şok mesaj: YPG ile işbirliği yaparak... Amerikalı eski asker Luke Coffey Twitter hesabından ABD ile YPG ilişkisine isyan etti. Coffey, ABD askerlerinin terör örgütü PKK'nın uzantısı olan YPG'lilerin cenazesine katılmasını sert bir dille eleştirdi.
3.05.2017 Dünya
IŞİD 58 kişiyi suda boğdu!
IŞİD 58 kişiyi suda boğdu! IŞİD, Musul'da komutanlarından birinin taraf değiştirerek örgütün Irak'taki kalesini hükümet güçlerine teslim etmeyi amaçlayan bir komployu bozdu...
17.06.2021 Dünya
Mete Yarar: FETÖ, PKK içindeki MİT muhbirlerinin ismini silmiş
Mete Yarar: FETÖ, PKK içindeki MİT muhbirlerinin ismini silmiş Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar katıldığı televizyon programında kalkışmanın öncesinde ve o gün yaşananlarla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulunurken PKK'ya yönelik de çok önemli açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu
Turkcell'in yeni genel müdürü belli oldu KAP'tan yapılan açıklamaya göre Kaan Terzioğlu 1 Nisan 2015 tarihinden itibaren Turkcell'in yeni genel müdürü olacak.
25.03.2015 Bilim ve Teknoloji
TÜBİTAK’ta bilirkişi depremi!
TÜBİTAK’ta bilirkişi depremi! Ergenekon ve Balyoz davalarında kilit rol oynayan bilirkişiler işten atıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş Güvenliği Uzmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş güvenliği uzmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.