İpucu

İpucu

Son dakika ipucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ipucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ipucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.288 ipucu haberi bulunmuştur. Tüm ipucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye zam düzenlemesi! İşte masadaki en güçlü 2 formül, tarih verildi hesaplara yatacak
Emekliye zam düzenlemesi! İşte masadaki en güçlü 2 formül, tarih verildi hesaplara yatacak Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Temmuz ayında emekliye zam düzenlemesi yapılacak. 16 milyonun geliri kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı ile yükselecek. TCMB'nin yayımladığı enflasyon beklenti anketi sonrası emekli zammı için ipucu gelirken, en düşük emekli maaşı için de en güçlü 2 formül belli oldu. SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Dolardaki düşüş devam edecek mi? Yatırımcıyı neler bekliyor? Dikkat çeken analiz
Dolardaki düşüş devam edecek mi? Yatırımcıyı neler bekliyor? Dikkat çeken analiz Piyasalar güne nasıl başlıyor? Dolardaki düşüş devam edecek mi? Seçim öncesi dövizin yükseleceğine dair beklentiler vardı. Şimdiki tablo nasıl? TL'nin değer kazanması için neler yapılmalı? Detayları Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ata Özkaya aktardı.
4.04.2024 Ekonomi
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor!
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor! Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri'nde 'Nusret' rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu, çok izlenen dizi hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Kişiliğiniz hakkında ipucu: Bu testte gördüğünüz ilk görsel en büyük özelliğinizi ele veriyor
Kişiliğiniz hakkında ipucu: Bu testte gördüğünüz ilk görsel en büyük özelliğinizi ele veriyor İnsan Olmanın Psikolojisi adlı kitapta, insanlar kişiliklerine bağlı olarak gördüklerini de o yönde yorumlayabiliyor. Gözleriniz her şeyi görür ancak beyniniz sizin için en önemli olanı seçmektedir. İşte gördüğünüz ilk görselin kişililğiniz hakkında söyledikleri...
7.01.2024 Yaşam
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret ve kademeli artış detayı ortaya çıktı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret ve kademeli artış detayı ortaya çıktı Milyonlarca memur ve emeklinin gözü zam oranlarına çevrildi. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi için geri sayım başladı. 2024 Ocak zammı ile milyonların geliri artacak. Nihai zam oranları öncesi Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği 2023 yılının son anketini yayımladı. Böylece emekli ve memur zammı için en güçlü ipucu da gelmiş oldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, memur ve emeklilere yüzde 50 civarında artış yapılacağından bahsetti. Peki bu orana göre en düşük memur ve memur emeklisinin maaşı ne olur? En düşük emekli maaşı için tahminler neler? İşte detaylar..
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekliye ve memura çifte müjde verildi! Büyük zam geliyor, işte meslek meslek yeni maaşlar
Emekliye ve memura çifte müjde verildi! Büyük zam geliyor, işte meslek meslek yeni maaşlar Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi için geri sayım başladı. 2024 Ocak zammı ile milyonların geliri artacak. Nihai zam oranları öncesi Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği 2023 yılının son anketini yayımladı. Böylece emekli ve memur zammı için en güçlü ipucu da gelmiş oldu. İşte polisten, memura, hemşireye kadar yeni emekli zammı ve meslek meslek memur maaşları hesaplama tabloları...
18.12.2023 Çalışma Hayatı
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahneye çıkan İrem Derici, Yaz Gülü şarkısını seslendirdi. Derici, ödül törenine damga vurdu.
3.12.2023 Magazin
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Asgari ücretliye enflasyon ve refah payı zammı! Büyük rakam ortaya çıktı
Asgari ücretliye enflasyon ve refah payı zammı! Büyük rakam ortaya çıktı Yeni asgari ücret için hazırlıklar başlarken, ‘çalışanların enflasyona karşı korunacağı’ yönündeki mesajlar artışa ilişkin ipucu veriyor. Asgari ücrete ilişkin bugüne kadar yapılan açıklamalarda hep 'çalışanların enflasyona karşı korunacağı' mesajı verildi. Bu nedenle komisyon çalışmalarında öncelikle enflasyon verileri dikkate alınacak. Asgari ücret Temmuz'da yaklaşık yüzde 34'lük ara zam ile net 11 bin 402 liraya yükselmişti. Ocak'ta geçerli olacak yeni asgari ücret belirlenirken 2023'ün ikinci 6 aylık enflasyon verilerinin dikkate alınması ve buna bir refah payı eklenmesi bekleniyor. İşte asgari ücret zammı ile ilgili büyük rakam...
14.11.2023 Ekonomi
Altın ve döviz FED'in faiz kararını bekliyor!
Altın ve döviz FED'in faiz kararını bekliyor! ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarını tüm dünya merakla bekliyor. Powell'ın Fed'in faiz politikasına ilişkin ipuçları vermesi bekleniyor.
8.11.2023 Ekonomi
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, kış aylarının gelmesi ve elektrik tüketiminin artmasıyla birlikte, vatandaşların faturalarını nasıl düşürebilecekleri konusunda altın değerinde önerilerde bulundu.
8.11.2023 Ekonomi
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı Tuzla'da yarısı toprağa gömülü olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü. Cesedin boynu kırılarak öldürülen Muhammed B.'ye ait olduğu belirlendi. Muhammed B.'yi öldürülmesiyle ilgili 3 ilde düzenlenen operasyonda 5 kişi  gözaltına alındı. Şüpheliler birbirini suçlarken polis, hackerlik yaptığını tespit ettiği şüphelilerin kripto para paylaşımı nedeniyle cinayeti işlediğini belirledi.
21.10.2023 Yaşam
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor! Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri CNN Türk ekranlarında tek tek sıraladı. Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye'deki canlı fay hatları haritasını güncelledi. Buna göre 45 ile 110 ilçe aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. O ilçeler nereler ve hangi iller fay hatları üzerinde bulunuyor?
5.10.2023 Gündem
Emekli ve memur maaşlarına zam! Yeni zam oranı belli oldu, işte yeni maaşlar
Emekli ve memur maaşlarına zam! Yeni zam oranı belli oldu, işte yeni maaşlar Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam geliyor. Emekli ve memurları ilgilendiren son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emeklisinin maaşlarında yılbaşında yapılacak artışı açıkladı. Bakan Işıkhan'ın ortaya koyduğu zam oranına ilişkin muhtemel memur maaşları hesaplandı. İşte detaylar...
20.09.2023 Emekli
Memur ve emekliye zam geliyor! Tarih belli oldu, yeni maaşları açıkladı
Memur ve emekliye zam geliyor! Tarih belli oldu, yeni maaşları açıkladı Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam geliyor. Emekli ve memurları ilgilendiren son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve emeklisinin maaşlarında yılbaşında yapılacak artışı açıkladı. Işıkhan, emekli maaşlarına yönelik çalışmaların da sürdüğünü vurguladı. İşte haberin detayları...
19.09.2023 Emekli
Emekli ve memura büyük zam! Kök ücret ve seyyanen zam için tarih verildi
Emekli ve memura büyük zam! Kök ücret ve seyyanen zam için tarih verildi Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam yolda. Emekli ve memurları ilgilendiren detaylar tek tek ortaya çıktı. Emekli ve memurları ilgilendiren seyyanen zam, kök ücret ve 100'üncü yıl ikramiyesiyle ilgili sorular yanıtı buldu. Emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. OVP'de yeni enflasyon beklentisi yüzde 65 olarak paylaşıldı. Emekli maaşı ve memur zammı için de büyük önem arz eden 6 aylık enflasyon beklentisi de yüzde 37,76 oldu. buldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
19.09.2023 Emekli
Önce ‘Büyük Ölüm’ sonra O geldi! / Hızlı ve filtreli
Önce ‘Büyük Ölüm’ sonra O geldi! / Hızlı ve filtreli Volkanik patlamalar 252 milyon yıl önce bilim insanlarının ‘Büyük Ölüm’ olarak adlandırdığı kitlesel bir yok oluşu başlattı. Ardından gelen iklim değişikliği ve asit yağmurları okyanuslardaki yaşamı sert bir şekilde etkiledi. Deniz canlılarının yüzde 5'inden daha azı hayatta kalabildi.
18.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Emekli ve memura enflasyon üzerinde ek ödeme müjdesi! Emeklilikte yeni dönem
Emekli ve memura enflasyon üzerinde ek ödeme müjdesi! Emeklilikte yeni dönem Emeklilikte yeni dönem. Emekli ve memur maaşı ile ilgili son dakika zam açıklaması geldi. Türkiye'de bir kaç yıldır gündemde yer alan ikinci emeklilik düzenlemesi Orta Vadeli Program'a (OVP) da girdi. İkinci basamak emeklilik olarak yer alan sistem tamamlayıcı emeklilik olarak (TES) olarak biliniyor. Otomatik Katılımlı BES, devreye alınacak ikinci emeklilik sistemi ile daha da geliştirilecek. Emekli ve memur zammı için Ocak ayında yeniden belirlenecek. Emekliye zam düzenlemesi için de hazırlıklar sürüyor. Emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. OVP'de yeni enflasyon beklentisi yüzde 65 olarak paylaşıldı. Emekli maaşı ve memur zammı için de büyük önem arz eden 6 aylık enflasyon beklentisi de yüzde 37,76 oldu. Öte yanan seyyanen zam ile ilgili merak edilen sorular cevabın buldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
15.09.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşına ek zam müjdesi! Oran verildi, tek tek hesaplandı, işte maaş tablosu
Emekli ve memur maaşına ek zam müjdesi! Oran verildi, tek tek hesaplandı, işte maaş tablosu Emekli ve memur maaşı ile ilgili son dakika zam açıklaması geldi. Emekli ve memur zammı için Ocak ayında yeniden belirlenecek. Emekliye zam düzenlemesi için de hazırlıklar sürüyor. Öte yandan emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. OVP'de yeni enflasyon beklentisi yüzde 65 olarak paylaşıldı. Emekli maaşı ve memur zammı için de büyük önem arz eden 6 aylık enflasyon beklentisi de yüzde 37,76 oldu. Öte yanan seyyanen zam ile ilgili merak edilen sorular cevabın buldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
14.09.2023 Emekli
Zehirlenmemek için mutlaka bunları yapın! Koklayarak anlamak mümkün değil
Zehirlenmemek için mutlaka bunları yapın! Koklayarak anlamak mümkün değil Yemek yapmak için buzdolabından tavuk çıkardınız. Ancak tavuğun son kullanma tarihi gelmiş. Her ihtimale karşı tavuğu yavaşça burnunuza yaklaştırıyor ve bozulup bozulmadığını anlamak için kokluyorsunuz…
9.09.2023 Sağlık
Emekli ve memura enflasyonun üzerinde dev zam! İşte yeni maaş tablosu
Emekli ve memura enflasyonun üzerinde dev zam! İşte yeni maaş tablosu Emekli ve memura enflasyonun üzerinde dev zam geliyor. Emekli ve memur milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Emekli ve memur zammı için Ocak ayında yeniden belirlenecek. Emekliye zam düzenlemesi için de hazırlıklar sürüyor. Öte yandan emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. Orta Vadeli Program'da yer alan enflasyon tahminlerine göre memur ve emeklilerinin maaşları, emeklilere zam tahmini de değişti. Yılsonu enflasyon beklentisi yüzde 65 olarak güncellendi. Buna göre emekli aylığı ve memur zammında 6 aylık enflasyon beklentisi de yüzde 37.76'ya çıktı. Bu tabloya göre SSK, Bağ-Kur emeklisi yüzde 37.76 zammı garantilerken refah payıyla birlikte artışın yüzde 45'i geçmesi bekleniyor. Memura da Ocak ayı için zammı yüzde 49.46 olarak hesaplanıyor. İşte emekli ve memuru ilgilendiren detaylar...
8.09.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşına yeni zam! Oran verildi, tek tek hesaplandı, işte maaş tablosu
Emekli ve memur maaşına yeni zam! Oran verildi, tek tek hesaplandı, işte maaş tablosu Emekli ve memur maaşı ile ilgili son dakika zam açıklaması geldi. Emekli ve memur zammı için Ocak ayında yeniden belirlenecek. Emekliye zam düzenlemesi için de hazırlıklar sürüyor. Öte yandan emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. OVP'de yeni enflasyon beklentisi yüzde 65 olarak paylaşıldı. Emekli maaşı ve memur zammı için de büyük önem arz eden 6 aylık enflasyon beklentisi de yüzde 37,76 oldu. İşte olası zam oranına göre meslek meslek yeni maşlar...
7.09.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

İpucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.