Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyük bir kompleksin inşa edildiğini belirten Özhaseki, “İnşaatı bittikten sonra İnşallah omuz omuza izleyeceğimiz, birbirimize sarılarak kutlayacağımız nice basketbol müsabakasını burada kazanacağız” dedi. 
10.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milyonlarca vatandaşı ev sahibi yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milyonlarca vatandaşı ev sahibi yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'ndaki Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'ne katıldı. Burada konuşan Erdoğan, "Türkiye bugüne kadar 1 milyon 170 bin sosyal konutu kazandırmış bir hükümet olarak inşallah bu kampanyayla milyonlarca vatandaşımızı ilk defa ev sahibi yapacağız" dedi.
14.10.2022 Siyaset
Bakan Kurum: 16 Milyon İstanbullu için çalışmaya devam edeceğiz!
Bakan Kurum: 16 Milyon İstanbullu için çalışmaya devam edeceğiz! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Abdi İpekçi Spor Kompleksi tartışmalarına ilişkin, "16 Milyon İstanbullu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz!" dedi.
7.07.2022 Siyaset
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından eski Abdi İpekçi Spor Salonu'yla ilgili açıklama
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından eski Abdi İpekçi Spor Salonu'yla ilgili açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, eski Abdi İpekçi Spor Salonu projesiyle ilgili, “İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kanuna ve hukuka uygun olmadığı iddiası kesinlikle doğru değildir” açıklamasını yaptı.
4.07.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu: İsimler değişse de CHP’nin engel olma siyaseti değişmiyor
Bakan Kasapoğlu: İsimler değişse de CHP’nin engel olma siyaseti değişmiyor Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “İsimler değişse de CHP’nin engel olma siyaseti değişmiyor” dedi.
2.07.2022 Siyaset
'Can güvenliğim yok'
'Can güvenliğim yok' Bayındır Bahçeli hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu
29.09.2021 Gündem
Kasetin arkasındaki ismi verdi
Kasetin arkasındaki ismi verdi Bahçeli, kaset skandalıyla ilgili sessizliğini bozdu: İbrahim Faruk Bayındır kimdir? AKP’ye milletvekili adaylığına müracaat etmiş midir? Başbakan bunları açıkla. Aşağılık röntgencileri deşifre et aksi takdirde gökkubbeyi başına yıkmaya kararlıyız
9.05.2011 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Abdi İpekçi'nin yerine modern tesis
Abdi İpekçi'nin yerine modern tesis 1989 yılında hizmete giren Abdi İpekçi Spor Salonu, yerini modern bir tesise bırakıyor.
19.01.2018 Basketbol
Beşiktaş Sompo Japan - Anadolu Efes: 74-72
Beşiktaş Sompo Japan - Anadolu Efes: 74-72 Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinin ikinci maçında Beşiktaş Sompo Japan sahasında Anadolu Efes'i 74-72 yendi.
2.06.2017 TBL
Hidayet Türkoğlu: Devrim niteliğinde kararlar alacağız
Hidayet Türkoğlu: Devrim niteliğinde kararlar alacağız Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 4 yıllık görev sürelerinde Türk basketboluna büyük katkı sağlayacak projeler hayata geçireceklerini söyledi.
8.04.2017 TBL
G.Saray'dan TT Arena atağı!
G.Saray'dan TT Arena atağı! Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler TT Arena ile ilgili projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı.
17.11.2015 Galatasaray
F.Bahçe'den çok sert açıklama!
F.Bahçe'den çok sert açıklama! Fenerbahçe Kulübü resmi sitesinden G.Saray'ı hedef alan çok sert bir açıklama yayınladı
6.05.2014 Basketbol
Haftasonu programı açıklandı
Haftasonu programı açıklandı TKBL'de 17.hafta fikstürü açıklandı.
6.02.2013 Futbol
G.Saray'a kötü haber!
G.Saray'a kötü haber! GALATASARAY, Ünal Aysal’ın başkan olmasıyla birlikte, sportif başarı açısından bir yıl öncekine göre muhteşem bir sezon yaşıyor...
3.04.2012 Futbol
Yeni şampiyonlar buradan çıkacak
Yeni şampiyonlar buradan çıkacak ABDİ İpekçi Spor Salonu’nda 2009’da yapılan 13’üncü Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na salona kurulan portatif havuzlar damgasını vurmuştu...
28.03.2011 Yaşam
Hedeflerini büyütüyorlar
Hedeflerini büyütüyorlar Gerileyen pazarı değerlendiren Olympus potansiyeli gördü, Türkiye’yi stratejik ülke seçti
4.09.2010 Bilim ve Teknoloji
Arena'nın havuzu tamam!
Arena'nın havuzu tamam! Abdi İpekçi’de bu kez Avrupalı yüzücüler yarışacak
29.09.2021 Gündem
GSGM bombası
GSGM bombası 1. Yöneticiler, gelirleri keyfi ve ne olduğu anlaşılmaz hesaplarla harcayarak görevi kötüye kullandı. 2. İnönü, Kamil Ocak ve Bursa Atatürk statları ile Abdi İpekçi Salonu'nun kira sözleşmeleri usulsüz. 3. Bazı tesislerin kullanım hakkı uzun yıllar kira almadan vakfa devredilmiş, milyonlarca $ zarar var
5.10.2005 Futbol