Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
İstanbullu Gelin’den sonra yeniden... Aslı Enver ile İpek Bilgin'in rol alacağı proje sır gibi saklanıyor!
İstanbullu Gelin’den sonra yeniden... Aslı Enver ile İpek Bilgin'in rol alacağı proje sır gibi saklanıyor! “İstanbullu Gelin” dizisinde gelin-kayınvalideyi canlandıran Aslı Enver ve İpek Bilgin’le 3 yıl sonra yeniden aynı projede yer alacak. Aslı Enver ve İpek Bilgin’in birlikte rol alacağı “Sırça” adlı tiyatro oyunu şimdilik sır gibi saklanıyor.
6.02.2022 Magazin
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? Sinema sanatçısı Yeşilçam'da bir döneme damga vuran isim Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Gurur Aydoğan Instagram hesabından Oya Aydoğan'ın gençlik fotoğrafını, "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın." notuyla paylaştı. Gurur Aydoğan haberlerinin ardından pek çok kişi de internette Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını merak ediyor. İşte Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...
15.05.2020 Gündem
Özcan Deniz tokat mağduru oldu
Özcan Deniz tokat mağduru oldu Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, rol aldığı dizinin tokat sahnesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Deniz paylaşımına, "3 gündür kulağım duymuyor." notunu ekledi.
17.10.2018 Magazin
İstanbullu Gelin dizisine sürpriz oyuncu dahil oluyor
İstanbullu Gelin dizisine sürpriz oyuncu dahil oluyor Hayranlarının heyecanla beklediği 'İstanbullu Gelin' dizisi, üçüncü sezonuna da yine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Usta oyuncu Meral Çetinkaya diziye dahil oluyor.
13.08.2018 Televizyon
Bütün sıkıntılarımızı birlikte aştık
Bütün sıkıntılarımızı birlikte aştık Star TV’de ekrana gelen ‘İstanbullu Gelin’ bugün sezon finali ile tatile çıkıyor. Dizinin başrol oyuncuları, İpek Bilgin, Özcan Deniz ve Aslı Enver ise dizi hakkındaki duygularını dile getirdi...
8.06.2018 Magazin
İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanlarında Adem'in Faruk’a öfkesi dinmiyor!
İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanlarında Adem'in Faruk’a öfkesi dinmiyor! İstanbullu Gelin 48. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümde Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk’un Adem’le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır. Soluk soluğa izleyeceğiniz İstanbullu Gelin 48. yeni bölümüyle bu akşam Star TV ekranında...
4.05.2018 Gündem
Hayalimi gerçekleştirdim
Hayalimi gerçekleştirdim Sosyal medyada yarattığı ‘Maide’ karakterini beyaz perdeye taşıyan Ezgi Mola, ‘Maide’nin Altın Günü’ filmini anlattı: “Bir hayal kurdum ve gerçekleşmesi için geçilen tüm yollara katkı sağlamaya çalıştım”
16.12.2017 Magazin
Ben ünlü değilim
Ben ünlü değilim ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin Esma’sı İpek Bilgin ile gelini rolündeki Dilara Aksüyek, önceki gece Cihangir’deydi.
12.12.2017 Magazin
Gözyaşlarını tutamadılar
Gözyaşlarını tutamadılar Babam filminin özel gösterimi önceki akşam Soho House’ta gerçekleştirildi.
6.10.2017 Magazin
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 1 Eylül Cuma
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 1 Eylül Cuma Star Tv’nin 1 Eylül Cuma günkü yayın akışı, arefe gününde Aramızda Kalsın adlı dizinin sabah 07.00’de ekrana gelmesi ile başlıyor. Gündüz kuşağı yayın akışı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin tekrarı ve Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ile devam ediyor. İstanbullu Gelin adlı yerli dizi tekrarı ile devam eden gündüz kuşağının ardından, haberlerden sonra efsanevi Çarkıfelek yarışması ile ve Kana Kan Hesaplaşma adlı yabancı film ile akşam kuşağı yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Bodrum Masalı'ndan 'İstanbullu Gelin'e transfer oldu!
Bodrum Masalı'ndan 'İstanbullu Gelin'e transfer oldu! Bodrum Masalı'nın ünlü oyuncusu yeni sezonda 'İstanbullu Gelin' kadrosunda yer alacak.
8.08.2017 Televizyon
Bu rolün üstüme yapışacağını sanmıyorum
Bu rolün üstüme yapışacağını sanmıyorum Ekranların dikkat çeken kadın karakterlerinden biri de Dilara Aksüyek... 29 yaşındaki oyuncu Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisindeki fettan kadın rolü ile adından söz ettiriyor. Aksüyek ile bu dizinin kariyerindeki önemini konuştuk
18.03.2017 Magazin
Aslı Enver gelin oldu!
Aslı Enver gelin oldu! 'İstanbullu Gelin’in 17 Mart Cuma akşamı yayınlanacak üçüncü bölümüne Boranların çifte düğünü damgasını vuracak.
14.03.2017 Magazin
İstanbullu Gelin 2. bölümünde Faruk ile Süreyya gizlice evleniyor!
İstanbullu Gelin 2. bölümünde Faruk ile Süreyya gizlice evleniyor! Star TV'nin yeni başlayan dizisi İstanbullu Gelin'in 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde Faruk ve Süreyya gizli bir şekilde evleniyor. Bunu duyan Esma Sultan hain planlarına başlar. İstanbullu Gelin bu akşam...
29.09.2021 Gündem
İstanbullu Gelin dizisi yakında başlıyor! Dizi oyuncuları kimler?
İstanbullu Gelin dizisi yakında başlıyor! Dizi oyuncuları kimler? İstanbullu Gelin adlı yeni dizi Star'da başlamaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken İstanbullu Gelin'in konusu ve ne zaman başlayacağı da merak edilenler arasında... İstanbullu Gelin hakkındaki tüm detaylar haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Çaresizlik kadınların kaderi olmamalı
Çaresizlik kadınların kaderi olmamalı Craft Tiyatro’nun sahnelediği “Hepimizin Öyküsü Aynı“ oyununda yer alan Hatice Aslan, İrem Sak ve Pınar Çağlar Gençtürk, “Kadınların farkına varmalı, çaresizlik kaderleri olmamalı“ diyor...
5.11.2016 Arşiv
Bir okul, iki sahne ve menajerlik de beraberinde
Bir okul, iki sahne ve menajerlik de beraberinde CRAFT dördüncü yılını geride bıraktı. Bugün 200 öğrenci kapasiteli bir oyunculuk okulu, iki tiyatro sahnesi ve bir de menajerlik oluşumuyla yola devam ediyorlar. Bu büyümeyi ve faaliyetlerini konuştuk.
12.02.2016 Arşiv
İtalyan kadınları oldular
İtalyan kadınları oldular Hatice Aslan, İrem Sak ve Pınar Çağlar Gençtürk, Craft Tiyatro’nun yeni oyunu Hepimizin Öyküsü Aynı’da rol alıyor...
8.11.2015 Magazin
Maral: En Güzel Hikayem yeni bölümde bombalar patladı!-İzle
Maral: En Güzel Hikayem yeni bölümde bombalar patladı!-İzle Tv 8 ekranlarında yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen Maral: En Güzel Hikayem dizisinde sular durulmadı. Başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Maral'da süprizler yaşandı. İşte ekranlara gelen Maral: En Güzel Hikayem dizisinin 11.bölüm ve tüm bölüm detayları!
14.05.2015 Magazin
Kadınların mücadelesi sahnelerde devam ediyor!
Kadınların mücadelesi sahnelerde devam ediyor! Sahneye çıkmakta türlü güçlüklerle karşılaşmış olsalar da artık sahnelerin hakimi onlar...
20.02.2015 Arşiv
Bu “Taşlar” tüm aileye...
Bu “Taşlar” tüm aileye... Hem çocukların hem de yetişkinlerin aynı oyundan keyif alacağını düşünmek zor mu geldi? Craft tiyatronun “Her yaşa uygun tiyatro” adlı projesi tam da bunu hedefliyor. Taşlar oyununa çocuklar anne babalarıyla gidebilecek. Tiyatronun kurucularından Çağ Çalışkur ve oyunun süpervizörü İpek Bilgin’le hem oyunu hem de anne kız olmayı konuştuk.
7.02.2015 Arşiv
Kara Para Aşk dizisine Nihat Altınkaya geliyor!
Kara Para Aşk dizisine Nihat Altınkaya geliyor! ATV ekranlarında yayınlanan Kara Para Aşk kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kara Para Aşk'a katılan nihat Altınkaya dizinin seyrini değiştirecek. Nihat Altınkaya kimdir?
6.02.2015 Magazin
Her yaşa uygun tiyatro!
Her yaşa uygun tiyatro! Sahneye koyduğu tüm oyunları kapalı gişe oynayan Craft, bu kez 1996’da Avustralya’da yaşanan gerçek bir olaydan esinlenerek yazılan ‘The Stones-Taşlar’ı izleyici ile buluşturuyor! 20 yıldan bu yana, 80’in üzerinde ülkede, binlerce kez oynanan TAŞLAR, oyunun yazarı ve yönetmeni Avustralyalı Tom Lycos yönetmenliğinde sahnelenecek! CRAFT İZLEYİCİSİNE 20 YILLIK BİR TAŞ ATIYOR VE SORUYOR: ‘SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ? Dünyanın en önemli gençlik oyunlarından biri kabul edilen ve yasanmış bir hikayeden uyarlanan “TAŞLAR”, izleyiciyi kendinden olmayanın yerine koymaya, ‘öteki’ ile empati kurabilme yeteneğini sınamaya soyunduracak...
20.01.2015 Kültür Sanat
‘Garaj’da buluşalım
‘Garaj’da buluşalım Yılbaşı gecesi bir garajda karşılaşan iki kişinin hikayesini merak ediyorsanız “Garaj”da buluşalım
29.11.2013 Arşiv