İpek Açar

İpek Açar

Son dakika İpek Açar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İpek Açar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İpek Açar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpek Açar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipek açar gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 ipek açar haberi bulunmuştur. Tüm ipek açar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi Pop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024 Magazin
İpek Açar eşiyle tanışma hikayesini anlattı: 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık!
İpek Açar eşiyle tanışma hikayesini anlattı: 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne olmuştu. İpek Açar ve Alper Kömürcü, aşklarını ve tanışmalarını katıldığı programda ilk kez detaylı bir şekilde anlattı.
13.03.2024 Magazin
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
20.12.2023 Magazin
İpek Açar anne oldu!
İpek Açar anne oldu! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, bu sırada hamile olduğunu öğrenmişti.
19.12.2023 Magazin
İpek Açar güzel haberi duyurdu!
İpek Açar güzel haberi duyurdu! 8 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Kayahan’la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, yıllar sonra yeniden annelik heyecanı yaşıyor.
22.08.2023 Magazin
Yonca Evcimik neden çocuk yapmadığını açıkladı!
Yonca Evcimik neden çocuk yapmadığını açıkladı! 1990’lı yıllara damga vuran 'Abone' ve 'Kendine Gel' albümlerine imza atan Yonca Evcimik, İpek Açar'ın TRT Müzik'te ekranlara gelen 'İpek Yolu' programına konuk oldu. 1994 yılında dünyaevine girdiği Harun Özakıncı'dan 1997'de boşanan ünlü şarkıcı, çocuk sahibi olmak istememe nedenini anlattı.
17.05.2023 Magazin
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun!
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun! Müzisyen Ekin Uzunlar, önceki gün Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yenikapı Sahili'nde düzenlenen organizasyonda sahne performansı sergiledi. Trabzonspor taraftarı olan Uzunlar, takımın şampiyonluğunu dinleyicileriyle birlikte sahnede kutladı.
3.05.2022 Magazin
Meyra: Yaşım 40'ın üzerinde ama estetiğe karşıyım
Meyra: Yaşım 40'ın üzerinde ama estetiğe karşıyım Gerçek adı Hümeyra Toparlak olan şarkıcı Meyra (44), İpek Açar’ın sunumuyla TRT Müzik’te bu akşam ekranklara gelecek 'İpek Yolu' programına konuk oldu.
14.04.2022 Magazin
Özlem Kaymaz acı haberi duyurdu! 'Bir çınar devrildi'
Özlem Kaymaz acı haberi duyurdu! 'Bir çınar devrildi' 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, babası Kenan Kaymaz'ı kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, "Bir Çınar devrildi…Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.
3.03.2022 Magazin
Beste Açar'dan İpek Açar'a sitem dolu sözler: Bu olay kalbimi acıttı
Beste Açar'dan İpek Açar'a sitem dolu sözler: Bu olay kalbimi acıttı Kayahan’ın kızı Beste Açar, Beyaz TV’deki 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Geçtiğimiz haftalarda İpek Açar Kömürcü'nün evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmasına ve eşi Alper Kömürcü ile birlikte Kayahan'ın Balıkesir Gömeç’teki evde kalmalarına tepki gösteren Açar, konuyla ilgili konuştu.
31.08.2021 Magazin
Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem: Dünyada ilk olabilir!
Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem: Dünyada ilk olabilir! 2015 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanan Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem etti.
19.08.2021 Magazin
İletişim Başkanı Altun: Türkiye markasını güçlendirmek için çalışacağız
İletişim Başkanı Altun: Türkiye markasını güçlendirmek için çalışacağız Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İletişimi milli çıkarlar doğrultusunda stratejik bir bakış açısıyla ele alıyoruz. Ülkemizin itibarını koruyacak ve yükseltecek bir anlayışla ulusal ve uluslararası boyutta çalışmalar gerçekleştiriyoruz." dedi.
13.01.2021 Gündem
Kubat kendini eve kapattı! '6 aydır resim yapıyorum'
Kubat kendini eve kapattı! '6 aydır resim yapıyorum' Şarkıcı Kubat, TRT Müzik ekranlarında yayınlanan 'İpek Açar'la İpek Yolu' programına konuk oldu. 46 yaşındaki şarkıcı, Covid-19 nedeniyle evden çıkmadığını söyledi.
28.11.2020 Magazin
Tuğba Keskin'le Sor Ona: İpek Açar
Tuğba Keskin'le Sor Ona: İpek Açar Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 146. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu İpek Açar oldu.
26.05.2020 Televizyon
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’ (TOGEM-DER) tarafından ‘Sıfır Atık’ ve ‘Yarına Dönüştür’ temasıyla düzenlenen ‘Cemre Çarşısı’nı ziyaret etti.
8.03.2020 Gündem
Ünlü sanatçı Hakan Aysev protez takacak
Ünlü sanatçı Hakan Aysev protez takacak Hakan Aysev, İpek Açar’ın TRT Müzik’te sunduğu ‘İpek Yolu’ programında bir kaza yaşadı.
27.02.2020 Magazin
İpek Açar ile Alper Kömürcü evlendi!
İpek Açar ile Alper Kömürcü evlendi! Türk pop müziğinin sevilen ismi İpek Açar, müzisyen nişanlısı Alper Kömürcü’yle dün akşam 180 kişinin katıldığı törenle Bosphorus Palace Hotel’de evlendi
14.09.2019 Magazin
Nikah tarihleri belli oldu!
Nikah tarihleri belli oldu! 16 yıllık eşi Kayahan’ı 2015’te kaybeden İpek Açar 2 sene önce müzisyen Alper Kömürcü ile yeni bir aşka yelken açmıştı.
20.08.2019 Magazin
Emine Erdoğan, kadın büyükelçi ve büyükelçi eşleriyle buluştu
Emine Erdoğan, kadın büyükelçi ve büyükelçi eşleriyle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Dünyanın başka yerlerinde ibadethaneler saldırıya uğrarken, farklılıklar yeryüzünden silinmeye çalışılırken, biz farklı inançları yaşatmaya çalışan bir ülkeyiz. Farklılıkların en büyük zenginlik olduğuna dair inancımızı her şekilde ispatlanmışken, adımıza başka hikayeler anlatılmasına izin veremeyiz." dedi.
7.08.2019 Siyaset
Evlilik hazırlıklarına başladılar
Evlilik hazırlıklarına başladılar İpek Açar-Alper Kömürcü çifti, evlilik hazırlıklarına başladı.
27.05.2019 Magazin
İddiaları yalanladı
İddiaları yalanladı İpek Açar, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırladığı, YouTube’da yayınlanan ‘Magazin Noteri’ programına konuk oldu.
24.02.2019 Magazin
Balayı yerine sahneye
Balayı yerine sahneye MERHUM sanatçı Kayahan’ın unutulmaz eserleri, ‘Yolu Sevgiden Geçen Şarkılar’ senfonik projesiyle önceki gece dinleyiciyle buluştu.
25.10.2018 Magazin
Birbirimizi çok seviyoruz
Birbirimizi çok seviyoruz Ayrıldıktan üç ay sonra tekrar bir araya gelerek nişanlanan merhum Kayahan’ın eşi İpek Açar ile müzisyen Alper Kömürcü’den aşk dolu itiraflar geldi.
11.10.2018 Magazin
Kayahan şarkıları ağlattı
Kayahan şarkıları ağlattı Nilüfer önceki gün 3 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenlerinin karşısına çıktı. Şarkıcı, konser sırasında Kayahan’ı da unutmadı ve onun şarkılarını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı
23.09.2018 Magazin
Arif Sağ, Cahit Berkay dahil 30'a yakın isim MESAM'dan ihraç edildi
Arif Sağ, Cahit Berkay dahil 30'a yakın isim MESAM'dan ihraç edildi MESAM yönetimi yaptığı toplantıda aralarında Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Rıza Binboğa gibi ünlü isimlerin bulunduğu 30'a yakın sanatçıyı ihraç etti. İhraç edilen isimler yaptığı açıklamada kararın hukuksuz olduğunu dile getirdi.
30.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İpek Açar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipek açar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.