Beste Açar

Beste Açar

Son dakika Beste Açar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beste Açar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beste Açar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beste Açar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beste açar gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 beste açar haberi bulunmuştur. Tüm beste açar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Görgüzel'e bir tepki de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi!
Selen Görgüzel'e bir tepki de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi! Şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün sahne aldığı mekanda, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' parçasını seslendirmişti. Görgüzel, birçok kişi tarafından eleştirildi. Bir açıklama da Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi.
16.05.2023 Magazin
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor'
Nilüfer'den Kayahan itirafı! 'İki taraf da inatçı olunca işler uzun sürüyor' Nilüfer ile Kayahan, hafızalara kazınan birçok eseri müzikseverlerle buluşturdu. Nilüfer'in yorumladığı 'Geceler', 'Kar Taneleri' ve 'Esmer Günler' gibi Kayahan parçaları klasik hâline geldi. Merhum sanatçı ile uzun yıllar birlikte çalışan Nilüfer, bir dönem küs kaldıktan sonra hastalık sürecinde barıştığı usta müzisyen hakkında konuştu.
11.05.2023 Magazin
Beste Açar'dan Kayahan açıklaması: 'Bu kız aklını kaçırmış' diyenler olabilir
Beste Açar'dan Kayahan açıklaması: 'Bu kız aklını kaçırmış' diyenler olabilir Ünlü sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar katıldığı 2. Sayfa programında, 2015 yılında hayatını kaybeden babası Kayahan'dan bahsetti. Daha önce babasıyla ve uzaylılarla iletişim kurduğu açıklamasıyla dikkat çeken Açar, "Onu çok özlediğim zamanlarda gözlerimi kapatıp, olması gerektiği kadar algılayabiliyorum" dedi.
18.04.2023 Magazin
Kayahan'ın kızı Beste Açar, uzaylılarla konuştuğunu söyledi! 'Onlardan mesajlar var'
Kayahan'ın kızı Beste Açar, uzaylılarla konuştuğunu söyledi! 'Onlardan mesajlar var' Kayahan’ın kızı Beste Açar katıldığı YouTube kanalında sıradışı açıklamalar yaptı. 2015 yılında hayatını kaybeden babası, Atatürk, Mevlâna ve Hz. Meryem ile bilince erişim yöntemiyle iletişime geçtiğini açıklayan Açar, uzaylıların da kendisine mesajlar verdiğini iddia etti.
21.01.2023 Magazin
Beste Açar 3 aylık sevgilisi Evren Bölek ile evlendi!
Beste Açar 3 aylık sevgilisi Evren Bölek ile evlendi! Kayahan'ın kızı Beste Açar, 3 aydır birlikte olduğu Evren Bölek ile evlendi.
2.07.2022 Magazin
Kayahan'ın kızı Beste Açar yeni aşkını duyurdu!
Kayahan'ın kızı Beste Açar yeni aşkını duyurdu! Nikâh tarihini açıkladığı Oksal Erev'den "Şahsıma haddini aşan müdahaleler" açıklamasıyla ayrılan Beste Açar, aradığı aşkı Evren Bölek'te buldu. Merhum sanatçı Kayahan'ın şarkıcı kızı Açar ile iş insanı, Ramazan Bayramı'nda Antalya'da tatil yapıyor.
3.05.2022 Magazin
Tayfun Duygulu: Eşim Tuğçe ve eski eşim Beste Açar çok iyi anlaştı
Tayfun Duygulu: Eşim Tuğçe ve eski eşim Beste Açar çok iyi anlaştı 1997'de boşanan Tayfun Duygulu ve Beste Açar, seneler sonra yeniden bir araya geldi. Duygulu ile ortak bir projede yer alacak olan Açar, bu buluşmaya ünlü şarkıcının yeni eşi Bella Duygulu'nun vesile olduğunu açıkladı. Tayfun Duygulu, yeni eşi ve eski eşiyle olan fotoğrafın perde arkasını bugün canlı yayında anlattı.
1.03.2022 Magazin
Beste Açar'dan İpek Açar'a sitem dolu sözler: Bu olay kalbimi acıttı
Beste Açar'dan İpek Açar'a sitem dolu sözler: Bu olay kalbimi acıttı Kayahan’ın kızı Beste Açar, Beyaz TV’deki 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Geçtiğimiz haftalarda İpek Açar Kömürcü'nün evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmasına ve eşi Alper Kömürcü ile birlikte Kayahan'ın Balıkesir Gömeç’teki evde kalmalarına tepki gösteren Açar, konuyla ilgili konuştu.
31.08.2021 Magazin
Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem: Dünyada ilk olabilir!
Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem: Dünyada ilk olabilir! 2015 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanan Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem etti.
19.08.2021 Magazin
Beste Açar'ın Kayahan özlemi: Anlatamam, yazamam ve söyleyemem
Beste Açar'ın Kayahan özlemi: Anlatamam, yazamam ve söyleyemem Kansere yenik düşen usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, oğlu Rüzgar'ın dedesinin mezarına su döktüğü anları sosyal medyada paylaşıp, "Babam seni çok özledim demek çok özlemsiz bir ifade. Anlatamam, yazamam ve söyleyemem" ifadelerini kullandı.
13.02.2021 Magazin
Beste patlaması
Beste patlaması Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, eski eşi şarkıcı Tayfun Duygulu’nun “Kayahan bana bıçak çekti” sözlerine tepki gösterdi
16.05.2018 Magazin
Kayahan  şarkılarıyla anıldı
Kayahan şarkılarıyla anıldı Merhum sanatçı Kayahan’ın vefatından sonra her yıl eşi İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi ki doğdun Kayahan” konseri, bu yıl da Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta gerçekleştirildi.
30.03.2018 Magazin
İpek’im mutlu  olsun
İpek’im mutlu olsun Merhum sanatçı Kayahan’ın eşi İpek Açar, önceki akşam Mecidiyeköy’deki Aila isimli mekanda sahneye çıktı.
16.12.2017 Magazin
Bayram ziyareti
Bayram ziyareti Kayahan’ın ölümünün ardından eşi İpek Açar ile ilk evliliğinden olan kızı Beste Açar miras yüzünden karşı karşıya gelmişti.
5.09.2017 Magazin
Nilüfer’den anılar geçidi
Nilüfer’den anılar geçidi Nilüfer, 45’inci sanat yılı kapsamında geçtiğimiz gün Marina Arena’da sahne aldı. Nilüfer, merhum Kayahan ve Harun Kolçak’ı şarkılar ile andı
30.07.2017 Magazin
Doğum gününde barıştılar
Doğum gününde barıştılar Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta, İpek Açar’ın himayesinde özel bir konsere imza attı.
30.03.2017 Magazin
Buzlar eridi
23.09.2016 Magazin
'Babamı rahatsız ediyorlar'
'Babamı rahatsız ediyorlar' Nisan 2015'te ölen Kayahan'ın eşi İpek Açar kızı Aslı Gönül ile Türk Böbrek Vakfı yararına Beşiktaş Shangri La Hotel'de düzenlenen defileye çıktı...
11.05.2016 Magazin
Beste Açar'ın koltuğu boş kaldı!
Beste Açar'ın koltuğu boş kaldı! Kayahan’ı anma etkinliğinde Kayahan’ın kızı Beste Haravon’un koltuğu boş kalırken, İpek Açar, Kayahan’ın kızı Beste Açar’ın konsere davet edilmediği haberlerinin doğru olmadığını söyledi...
30.03.2016 Magazin
Beste doğruları söylemiyor
Beste doğruları söylemiyor Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, Renkli Sayfalar’a konuk oldu. Babasının eşi İpek Açar hakkında sert ithamlarda bulunan Beste’ye yanıt Kayahan’ın 30 yıllık yardımcısından geldi.
28.03.2016 Magazin
Hakkımı helal etmiyorum
Hakkımı helal etmiyorum Usta müzisyen Kayahan’ın geçen yıl nisan ayında hayatını kaybetmesinden sonra eşi İpek Açar ve kızı Beste Açar arasındaki miras kavgası büyüyor...
24.02.2016 Magazin
Yabancı gibi dışarıdan izliyorum
Yabancı gibi dışarıdan izliyorum Ünlü sanatçı Kayahan’ın geçen nisan ayında hayatını kaybetmesinden sonra eşi İpek Açar ve kızı Beste Açar arasındaki sular durulmadı...
23.02.2016 Magazin
Kayahan'ın kızı Beste Açar: Hakkımı helal etmiyorum
Kayahan'ın kızı Beste Açar: Hakkımı helal etmiyorum Beste Açar, İpek Açar'ın albüm çıkarmasının ardından ilk yorumu yaptı; Hayat sadece albüm çıkarmak, beste yapmak değil. Biraz insanlık lazım
13.02.2016 Magazin
Kayahan'ın malları tedbirli
Kayahan'ın malları tedbirli KAYAHAN’IN ölümü sonrasında eşi İpek ve kızı Beste arasındaki söz düellosunun ardından dava süreci başladı...
8.02.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beste Açar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beste açar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.