İntihar Bombacısı

İntihar Bombacısı

Son dakika intihar bombacısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan intihar bombacısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını intihar bombacısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İntihar Bombacısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan intihar bombacısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 intihar bombacısı haberi bulunmuştur. Tüm intihar bombacısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolcunun uçağı kaçırmak isteyen bombacıdan isteği şaşkınlık yarattı! 'Şimdiye kadarki en iyi selfie'
Yolcunun uçağı kaçırmak isteyen bombacıdan isteği şaşkınlık yarattı! 'Şimdiye kadarki en iyi selfie' İskenderiye'den Kahire Havalimanı'na giden Egyptair uçağını kaçırma girişiminde, İngiliz bir yolcunun yaptığı tepki çekmişti. Üzerine bomba bağlayan saldırgandan ilginç bir istekte bulunan yolcu, bunu neden yaptığını yıllar sonra açıkladı.
16.05.2023 Dünya
Somali'de intihar saldırısı: Hükümet sözcüsü yaralandı!
Somali'de intihar saldırısı: Hükümet sözcüsü yaralandı! Somali'nin başkenti Mogadişu'da düzenlenen intihar saldırısında hükümet sözcüsü Mohamed İbrahim Moalimuu yaralandı.
16.01.2022 Dünya
ABD'den katliam itirafı! Pentagon: Korkunç bir hata yaptık...
ABD'den katliam itirafı! Pentagon: Korkunç bir hata yaptık... ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), terör örgütü DEAŞ mensubu ve intihar bombacısı olduğu gerekçesiyle 29 Ağustos’ta Kabil’de bir Afgan mühendisin aracına yönelik düzenlenen, 7’si çocuk 10 kişinin öldüğü drone saldırısıyla ilgili ‘hataydı’ açıklaması yaptı.
19.09.2021 Dünya
Afganistan’da son dakika gelişmesi! Kabil Havaalanı'nda intihar saldırısı
Afganistan’da son dakika gelişmesi! Kabil Havaalanı'nda intihar saldırısı Son dakika haberi... Taliban’ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan’da dünyayı tedirgin eden haberler gelmeye devam ediyor. Pentagon'dan yapılan açıklamada, "Kabil Havalimanı dışında patlama oldu, kaç can kaybı ve yaralanma olduğu henüz belli değil, detaylar geldikçe paylaşacağız" denildi. Reuters patlamanın intihar saldırısı olduğunu iddia etti. Taliban'dan yapılan açıklamada ise patlamaların ardından 13 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.
26.08.2021 Dünya
YPG'li terörist Mazlum Kobani'ye 'mavi tık' onayına tepki
YPG'li terörist Mazlum Kobani'ye 'mavi tık' onayına tepki Terör örgütü PKK/YPG’nin elebaşlarından Suriye uyruklu 52 yaşındaki Mazlum Kobani kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin, 3 yıldır 196 ülkede kırmızı bültenle aranıyor. Türkiye'nin Fırat'ın doğusunu teröristlerden temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı sırasında önce ABD’nin "General Mazlum" olarak uluslararası kamuoyuna takdim ettiği terörist, son olarak Rus yetkililerle uydu bağlantısıyla katıldığı toplantıda boy gösterdi.
25.10.2019 Gündem
Çocuk intihar bombacısı düğünü kana buladı
Çocuk intihar bombacısı düğünü kana buladı Afganistan'daki düğünde 13 yaşındaki saldırgan kalabalığın ortasında kendini havaya uçurdu, en az altı kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda yaralı hastanelere taşındı.
12.07.2019 Dünya
Nijerya’da intihar saldırısı: 30 ölü
Nijerya’da intihar saldırısı: 30 ölü Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'nın kuzeydoğusunda, düzenlenen intihar saldırısında 30 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin yaralandığı belirtildi.
17.06.2019 Dünya
Tunus'taki intihar bombacısı üniversite mezunu işsiz çıktı
Tunus'taki intihar bombacısı üniversite mezunu işsiz çıktı Tunus'un başkentinde düzenlenen intihar saldırısının ardından savcılık tarafından yapılan açıklamada, failin kendisini 'işsiz mezun' olarak tanımlayan bir kadın olduğu açıklandı.
30.10.2018 Dünya
Son dakika... Seçim komisyonu yakınında intihar saldırısı!
Son dakika... Seçim komisyonu yakınında intihar saldırısı! Afganistan'ın Celalabad kentinde gerçekleşen intihar saldırısı, bir araya gelen protestocuları hedef aldı. Ölü ve yaralılar var.
25.08.2018 Dünya
Son dakika... Cuma namazını kana buladılar! Çok sayıda ölü
Son dakika... Cuma namazını kana buladılar! Çok sayıda ölü Afganistan'ın doğusundaki Paktiya vilayetinde Şiilerin gittiği bir camide cuma namazı sırasında intihar saldırısı düzenlendiği ve en az 20 kişinin saldırıda hayatını kaybettiği açıklandı.
3.08.2018 Dünya
Son dakika... İntihar bombacısı kana buladı! Çok sayıda ölü!
Son dakika... İntihar bombacısı kana buladı! Çok sayıda ölü! Afganistan'ın Celalabad şehrinde bir intihar bombacısı 10 kişinin ölümüne neden oldu.
10.07.2018 Dünya
Kâbil’de DEAŞ dehşeti
Kâbil’de DEAŞ dehşeti Kabil’de Batı ülke ve kurumlarına ait temsilciliklerin bulunduğu caddeye giren DEAŞ’lı kendini patlattı. Gazeteciler hemen olay yerine gelip çekim yaparken gazeteci kılığındaki ikinci DEAŞ’lı kendini patlattı. 9’u gazeteci 26 kişi öldü
30.04.2018 Dünya
ABD'nin 'General Mazlum'u onlarca şehidin katili
ABD'nin 'General Mazlum'u onlarca şehidin katili Pentagon sözcüsünün, 'general' diye hitap ettiği Şahin Cilo kod adlı terörist, şehirleri kana bulayan TAK’ın eski sorumlusu. Azılı teröristin ayrıca 63 güvenlik görevlisinin şehit edildiği saldırılarda parmağı olduğu ortaya çıktı.
7.03.2018 Dünya
Son dakika... 10 binden fazla ölü!
Son dakika... 10 binden fazla ölü! Birleşmiş Milletler'den gelen açıklamalara göre, geçen yıl 10.000'den fazla Afgan sivilin öldürüldüğü ya da yaralandığını bildirdi.
15.02.2018 Dünya
İtiraf: Afrin’e güç kaydırdılar, biliyoruz
İtiraf: Afrin’e güç kaydırdılar, biliyoruz ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), terör örgütü PYD/PKK’nın paravanı SDG’nin bazı unsurlarının Afrin’e kuvvet kaydırdığını, ancak bunun ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun direktifiyle yapılmadığını söyledi
30.01.2018 Dünya
Pentagon: Farkındayız ama biz yaptırmadık
Pentagon: Farkındayız ama biz yaptırmadık ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), terör örgütü PYD/PKK'nın paravanı SDG'nin bazı unsurlarının Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Suriye'nin kuzeyinde kuvvet kaydırdığını, ancak bunun ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun direktifiyle yapılmadığını söyledi.
30.01.2018 Dünya
Pentagon'dan Afrin açıklaması
Pentagon'dan Afrin açıklaması ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Albay Rob Manning, Afrin konusunda Türkiye ile iletişim halinde olduklarını ve Afrin'de "sivil kayıplar yaşandığına" ilişkin iddialara dair herhangi bir bilgileri olmadığını söyledi.
29.01.2018 Dünya
Son dakika... ABD'den isyan: Türk tankının yanına gidip...
Son dakika... ABD'den isyan: Türk tankının yanına gidip... Afrin'de YPG'li kadın teröristin, Türk tankına yönelik intihar saldırısını manşetine taşıyan New York Times gazetesinden Trump yönetimine eleştiri geldi. Gazete; "ABD, intihar bombacılarıyla ittifakta bulunmak gibi saçma bir duruma düştü." ifadelerini kullandı
29.01.2018 Dünya
Nijerya’da intihar saldırısı: 12 ölü, 48 yaralı
Nijerya’da intihar saldırısı: 12 ölü, 48 yaralı Nijerya’da düzenlenen intihar saldırısında 12 kişinin hayatını kaybettiği 48 kişinin yaralandığı belirtildi
17.01.2018 Dünya
2017 çocukların kâbus yılı oldu!
2017 çocukların kâbus yılı oldu! Unicef, 2017’nin çatışma bölgelerindeki çocuklar için kâbus gibi bir yıl olduğunu, çocuklara yönelik saldırılarınsa şok edici bir seviyeye ulaştığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Rakka’da bırakılan DAEŞ’liler hangi başkenti vuracak?
Rakka’da bırakılan DAEŞ’liler hangi başkenti vuracak? CUMHURBAŞKANLIĞI Sözcüsü İbrahim Kalın, “ABD’de kimsenin açıkça sormak istemediği rahatsız edici soru şu: Serbest bırakılan teröristler, hangi başkentte intihar bombacısı olarak karşımıza çıkacak?” değerlendirmesi yaptı. Kalın’ın Daily Sabah gazetesinde yazı kaleme aldı.
18.11.2017 Siyaset
Nijerya’da bombalı saldırı: 10 ölü, 30 yaralı
Nijerya’da bombalı saldırı: 10 ölü, 30 yaralı Nijerya’da meydana gelen bombalı intihar saldırısında 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.
16.11.2017 Dünya
Son dakika... Ülkede kampa saldırı! Ölü ve yaralılar var!
Son dakika... Ülkede kampa saldırı! Ölü ve yaralılar var! Yemen'in güneyinde bulunan Aden bölgesinde bomba yüklü bir araç infilak ettirildi. Görgü tanıklarının aktardığına göre 4 kişi hayatını kaybetti.
14.11.2017 Dünya
O teröristler hesap verecek
O teröristler hesap verecek İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 46 kişinin öldüğü, 163 kişinin yaralandığı terör davası bugün Silivri’de görülecek. Saldırıyı yapan 3 terörist öldürülmüştü.
29.09.2021 Gündem
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı davası yarın başlıyor!
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı davası yarın başlıyor! Terör örgütü DEAŞ'in Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin 46 sanığın yargılaması yarın başlıyor. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan 262 sayfalık iddianamede, 42'si tutuklu, 4'ü firari 46 sanık yer alıyor. İddianamede 207 kişi de "Müşteki" sıfatıyla bulunuyor. Silivri'de görülecek olan duruşmalar 4 gün sürecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İntihar Bombacısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki intihar bombacısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.