Instyle

Instyle

Son dakika InStyle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan InStyle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını InStyle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Instyle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ınstyle gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 ınstyle haberi bulunmuştur. Tüm ınstyle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Kobal: Ayaklarım yeni yeni yere basıyor
Sinem Kobal: Ayaklarım yeni yeni yere basıyor Uzun süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal, InStyle dergisinin ağustos sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye röportaj veren oyuncu, eşi ve çocuklarıyla olan hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
4.08.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan samimi itiraf! 'Hemen yanaklarım kızarır'
Ayça Ayşin Turan'dan samimi itiraf! 'Hemen yanaklarım kızarır' Ayça Ayşin Turan, InStyle dergisinin yeni sayısına konuk oldu. 30 yaşındaki ünlü oyuncu hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Turan, “Dışarıdan gören insanlar beni daha soğuk ve mesafeli bulabiliyor. Özünde çok sakin bir insan olsam da çılgın bir tarafım var” diyor.
3.04.2023 Magazin
Demet Özdemir'den mayosuyla karlar içinde poz! "Ne yapsa olmuyor"
Demet Özdemir'den mayosuyla karlar içinde poz! "Ne yapsa olmuyor" Oğuzhan Koç ile evliliği ve yer aldığı yapımlardaki cesur sahneleriyle çok konuşulan Demet Özdemir, InStyle dergisi için karda mayolu poz verdi. Takipçileri “Karlar kraliçesi” yorumları yaptı. Bazı takipçiler ise pozları hiç beğenmedi ve "Ne yapsa olmuyor" dedi.
3.01.2023 Magazin
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı!
Aslı Enver'den hamilelik yanıtı! Aslı Enver, ani bir kararla bir süredir aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen oyuncu, tiyatro çıkışı görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Aslı Enver, hamilelikle ilgili soruları yanıtladı.
15.12.2022 Magazin
Aslı Enver'den dikkat çeken itiraf: Abartılı davranmışım
Aslı Enver'den dikkat çeken itiraf: Abartılı davranmışım Oyuncu Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu. Evlilik sonrası hamile olduğu ortaya çıkan Enver'den dikkat çeken bir itiraf geldi.
27.11.2022 Magazin
Melis Sezen: İçimden sevgi fışkırıyor ne yapayım
Melis Sezen: İçimden sevgi fışkırıyor ne yapayım Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 25 Mayıs'ta 60'ıncı bölümüyle ekranlara veda eden 'Sadakatsiz' dizisinin Derin'i Melis Sezen, InStyle dergisine röportaj verdi. Son dönemin en çok konuşulan ünlülerinden olan 25 yaşındaki güzel, "Aşk acayip bir şey, tanımlanamaz" dedi.
6.10.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan: Aşksız yapamam
Hafsanur Sancaktutan: Aşksız yapamam Deniz Can Aktaş ile beraber olan Hafsanur Sancaktutan aşkla ilgili düşüncelerini InStyle dergisine anlattı. Sancaktutan, "İlgiyi çok seviyorum" dedi.
4.10.2021 Magazin
Sadakatsiz'in yıldızı Melis Sezen: Derin bana çok şey öğretti!
Sadakatsiz'in yıldızı Melis Sezen: Derin bana çok şey öğretti! Kanal D’nin ilgiyle izlenen ‘Sadakatsiz’ dizisinde rol alan Melis Sezen, canlandırdığı Derin karakterinin kendisine çok şey öğrettiğini anlattı: “Derin bana çok fazla şey öğretti. Çok engebeli bir yolculuk Derin’inki. Kalbim her an onunla atıyor, çok seviyorum onu.”
10.08.2021 Magazin
Fahriye Evcen: Burak çok iyi bir baba
Fahriye Evcen: Burak çok iyi bir baba Oyuncu Fahriye Evcen, InStyle dergisine röportaj verdi; Burak Özçivit ile evliliğini ve oğlu Karan’ı anlattı.
2.06.2021 Magazin
Evleneyim ve güzel bir ailem olsun
Evleneyim ve güzel bir ailem olsun Elimi Bırakma dizisinde başrol oynayan Alina Boz, 'InStyle Türkiye’nin kasım sayısı için objektif karşısına geçti. Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile uzun süredir birlikte olan güzel oyuncu, hayallerinden ve hayatından bahsetti.
12.11.2019 Magazin
Aile kurmak istiyor
Aile kurmak istiyor Mine Tugay, aile kurmaya hazır olduğunu söyledi. Oyuncu, “Ömrümü paylaşacağım kişi nerede, henüz onu bilmiyorum” dedi.
2.10.2019 Magazin
'Çıplaklığı hep sevdim'
'Çıplaklığı hep sevdim' ABD’li oyuncu Kate Hudson, “İnsanlar ne derse desin, ben çıplak olmayı seviyorum ve her zaman da sevmişimdir” itirafında bulundu.
9.08.2019 Magazin
Ejderha dövmeli kız
Ejderha dövmeli kız Melisa Şenolsun’un InStyle dergisi için verdiği pozlar, kısa süre önce iddialı bir dövme yaptırdığını gözler önüne serdi.
3.07.2019 Magazin
Johnson'dan kadınlık itirafı!
Johnson'dan kadınlık itirafı! Dakota Johnson, her ay yaşadığı özel dönemlerini çok zor geçirdiğini itiraf etti.
8.03.2019 Magazin
Seksilik pişmanlığı
Seksilik pişmanlığı InStyle dergisine konuşan 36 yaşındaki oyuncu, “Keşke 20’li yaşlarımda farklı modellerde elbiseler deneseydim” dedi.
26.01.2019 Magazin
Hürmüz’e iki yeni koca
Hürmüz’e iki yeni koca Birce Akalay, InStyle dergisine kapak oldu.
2.10.2018 Magazin
‘Hayat bu olmalı’
‘Hayat bu olmalı’ Neslihan Atagül, Instyle dergisine eşi Kadir Doğulu ile birlikte çıktığı karavan tatilini anlattı.
27.08.2018 Magazin
Kalbim kırık değil
Kalbim kırık değil Jennifer Aniston, InStyle dergisinin Amerika edisyonuna kapak oldu. Aniston, yıl başında ayrıldığı Justin Theroux hakkındaki iddialar için de ilk kez konuştu.
2.08.2018 Magazin
Sahalara döndü!
Sahalara döndü! Üçüncü bebeğini geçtiğimiz ocakta dünyaya getiren Jessica Alba, Instyle dergisine kapak oldu.
1.06.2018 Magazin
Hiç estetik yaptırmadım!
Hiç estetik yaptırmadım! Bella Hadid, burun estetiği ve yüzünün çeşitli yerlerine dolgu yaptırdığına dair çıkan haberleri yalanladı, “Dudaklarıma dolgu yaptırmaktan çok korkuyorum” dedi
1.06.2018 Magazin
Sektörde senaryolar hep erkek odaklı
Sektörde senaryolar hep erkek odaklı Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, bu ay InStyle dergisinin kapak kızı oldu ve “Sektörde hikayeler erkek odaklı” dedi
27.05.2018 Magazin
Herkül gibiyim
Herkül gibiyim Oyuncu Saadet Işıl Aksoy, InStyle dergisine kapak oldu. Katar çöllerinde gerçekleşen çekimlerde Aksoy, büyüleyici pozlar verdi.
6.05.2018 Magazin
Eşyalara asla bağlanmayız
Eşyalara asla bağlanmayız Tiyatro ve sinema oyuncusu Ülkü Duru&İştar Gökseven çifti Cihangir’de yaşadıkları ikinci derece tarihi apartmanda bulunan evlerini bu ay InStyle Home için açtılar. Ünlü çift ortak zevklerini harmanlayarak içinden sanat, kültür ve aşk yayılan bohem bir daire ortaya çıkarmış
15.04.2018 Magazin
Renklerin enerjisine inanıyorum
Renklerin enerjisine inanıyorum Kalbimdeki Deniz dizisi ile adından iki sezon boyunca başarıyla söz ettiren oyuncu Özge Özberk, oğlu Leo ile yaşamak için Tarabya sırtlarında kendine oldukça sakin bir site seçmiş. Özberk, renkli tabloları ile neşeli ve iç dünyasını yansıtan evinin kapılarını bu ay InStyle Home’a açtı.
1.04.2018 Magazin
Makyajla vücudunu morarttım
Makyajla vücudunu morarttım Dilan Çiçek Deniz, InStyle dergisine verdiği röportajda Los Angeles’ta aldığı oyunculuk eğitimini anlattı.
1.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Instyle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ınstyle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.