Gazete Vatan Logo
Magazin'Çıplaklığı hep sevdim'

'Çıplaklığı hep sevdim'

'Çıplaklığı hep sevdim'

ABD’li oyuncu Kate Hudson, “İnsanlar ne derse desin, ben çıplak olmayı seviyorum ve her zaman da sevmişimdir” itirafında bulundu.

Kate Hudson, InStyle dergisine samimi açıklamalarda bulundu. ABD'li oyuncu, 40 yaşına girmenin kendisine bilgelik kattığını söyledi.

Hudson, “Yıllar boyunca yararlı ve önemli şeyleri başarmak bana iyi hissettiriyor. Şunu söylemeliyim ki, şimdi eskisinden çok daha fazla eğleniyorum” dedi. Yaşını kafasına takmadığını belirten Kate Hudson, “40, sadece bir yaş ve bence mükemmel bir yaş” şeklinde konuştu.

2001 yılında dergi için kamera karşına geçtiğinde soyunmanın zor olmadığını anlatan yıldız, çıplaklığı sevdiğini de itiraf etti. "Kariyerim boyunca yaptığım her işe gönlümü verdim. İnsanlar ne derse desin, ben çıplak olmayı seviyorum ve her zaman da sevmişimdir."

Haberlerimizi Google'da Takip Edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizifavorilerinize ekleyin.

Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin