İnşaat İşçisi

İnşaat İşçisi

Son dakika inşaat işçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inşaat işçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inşaat işçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnşaat İşçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inşaat işçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 966 inşaat işçisi haberi bulunmuştur. Tüm inşaat işçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnşaat sektörü günlüğü 3 bin liraya işçi bulamıyor
İnşaat sektörü günlüğü 3 bin liraya işçi bulamıyor Konut satışının hız kesmeden devam ettiği kentte bir yandan da konut arzı sağlanmaya çalışılıyor. Sektörün kanayan yarası haline gelen istihdam sorunu halen çözülemedi. Sektör temsilcileri günlüğü 3 bin lira yevmiyle işçi aradıklarını ancak bulamadıklarını dile getiriyor.
22.03.2024 Ekonomi
Avcılar’da 5 işçi zehirlendi! Sebebi belli oldu
Avcılar’da 5 işçi zehirlendi! Sebebi belli oldu Avcılar’da, tahtakurusuna karşı ilaçlama yapılan evdeki 5 inşaat işçisi, zehirlenme belirtileri ile hastaneye kaldırıldı. Vakalar üzerine dün akşam kısmi izolasyon önlemleri alınan Murat Kölük Devlet Hastanesi acil servisi, gece yarısından sonra normale döndü.
17.03.2024 Gündem
Aylık 60 bin liraya çalıştıracak usta bulamadı! Kıyafetlerini giyip inşaata girişti
Aylık 60 bin liraya çalıştıracak usta bulamadı! Kıyafetlerini giyip inşaata girişti Sakarya'da çalıştıracak işçi bulamadıklarını belirten kadın müteahhit, baretini ve çizmelerini giyip inşaatta çalışmaya başladı. Elini aldığı kürekle sıva karıştırıp, tuğla yerleştiren müteahhit Zeynep Alkan, "Ücretler bin 500 ile 2 bin lira arasında değişiyor. Sabahları ustalar çalışacak olanları evinden alıyor, öğle ile akşam yemeğini karşılıyor ve evine götürüyor. Buna rağmen işçi bulamıyoruz" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri...
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri... İsim tamlamaları, Türkçe'nin en önemli dil bilgisi konularından biridir. İsim tamlamaları, belirtili ve belirtisiz olarak ikiye ayrılır. Belirtisiz isim tamlamalarını bulmak için cümleye soru yöneltilir ve karşılığı cümle içerisinde belirtisiz isim tamlaması olarak işaretlenir. Gündelik hayatta da pek farkına varmasak da aslında birçok kez konuşma içerisinde belirtisiz isim tamlamalarını kullanırız.
23.01.2024 Eğitim
Yüzde 25 zam sınırına uymayan ev sahibine kötü haber! Tazminat kararı verildi
Yüzde 25 zam sınırına uymayan ev sahibine kötü haber! Tazminat kararı verildi İzmir 4'üncü İcra Hukuk Mahkemesi, kiracısına yasal zam oranı yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibinin 'kötü niyet' tazminatı ödemesine hükmetti.
30.10.2023 Ekonomi
Yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibine mahkemeden 'kötü niyet' tazminatı!
Yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibine mahkemeden 'kötü niyet' tazminatı! Kiraya yüzde 55 artış yapan ev sahibi, yasal zam oranında ödeme yapan kiracısını mahkeme verdi. İzmir 4'üncü İcra Hukuk Mahkemesi, kiracısına yasal zam oranı yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibinin 'kötü niyet' tazminatı ödemesine hükmetti.
30.10.2023 Yaşam
Denize atıp boğulmasını izlemişti! Korkunç olayda kan donduran detaylar
Denize atıp boğulmasını izlemişti! Korkunç olayda kan donduran detaylar Eminönü’nde deniz kenarında oturan Ahmet Uzun’a yumruk atıp bayılttıktan sonra bacaklarından sürükleyerek denize atıp boğulmasını izleyen, birkaç saat sonra da olay yerine dönüp Uzun’un cesedinin çıkarılışını izlerken yakalanan Serdal Akar hakkında karar açıklandı.
28.09.2023 Yaşam
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı İstanbul’da 21 yaşındaki bir genç internette gördüğü aracı almak istedi. Dolandırıcı hem araç sahibini hem de aracı satın almak isteyen genci 'sizinle kuzenim ilgilenecek' diyerek kandırdı. Başkasının arabasını satışa çıkaran dolandırıcı, her ikisini de hiç görmeden durumu idare etti.
24.08.2023 Gündem
TMO silosundaki patlamadan dram çıktı! Konteynerde yaşayan ailesine destek olmak için Kocaeli'ne gitmiş
TMO silosundaki patlamadan dram çıktı! Konteynerde yaşayan ailesine destek olmak için Kocaeli'ne gitmiş Kocaeli’nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) silosundaki patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ekrem Kalkan gözyaşları arasında baba ocağında toprağa verildi.
10.08.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Üzerine yük asansörü düşen işçi hayatını kaybetti
Üzerine yük asansörü düşen işçi hayatını kaybetti Ankara'da üzerine yük asansörü düşen inşaat işçisi Sezer Uğur (23), hayatını kaybetti.
17.06.2023 Yaşam
Kocasını öldürüp dere yatağına atan kadın: Beni akşamdan sabaha kadar dövdü
Kocasını öldürüp dere yatağına atan kadın: Beni akşamdan sabaha kadar dövdü Bolu'nun Gerede ilçesinde, 2021 yılının aralık ayında başına odunlu vurarak eşini öldüren Mürüvet Özalp (54), cinayetin yaşandığı yerde ve eşini dere yatağına attığı bölgede kendisine yaptırılan keşifte olayı anlattı. Mürüvet Özalp, "Akşam saat 20.00’den sabah saat 04.00’e kadar beni darbetti. Beni öldüreceğini düşündüm, sobanın yanındaki odunla kafasına vurdum. Sabah evden çıkartıp plastik çadıra sarıp el arabasına koyarak dere kenarına kadar götürdüm. Cesedi metrelerce uzaktaki dere yatağına taşırken kimseden de yardım almadım" dedi.
2.06.2023 Yaşam
Zararsız diye başladı hayatının kabusu oldu! Elektronik sigara yüzünden akciğeri tam 4 kez söndü...
Zararsız diye başladı hayatının kabusu oldu! Elektronik sigara yüzünden akciğeri tam 4 kez söndü... ABD'de yaşayan 19 yaşındaki genç zararsız diye başladığı elektronik sigara yüzünden hayatından oluyordu. 13 yaşındayken elektronik sigara kullanmaya başlayan genç adam 4 kez akciğer sönmesi yaşayıp günlerce hastanede kaldıktan sonra kötü alışkanlığından kurtuldu. Elektronik sigaranın zararları konusunda farkındalık yaratmak isteyen gencin açıklamaları bugün ABD basınında kendine geniş yer buldu.
6.04.2023 Dünya
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 yıl sahte doktor olarak görev yapan Ayşe Özkiraz Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu gelişmeden sonra sağlık sektöründe art arda birçok sahtekarlık haberi gelmeye başladı. O kadar ki kendisini diş hekimi olarak tanıtan ve evlerde tedavi uygulayan bir kişinin de aslında inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Son olayda ise sahtekarlıkta sınır tanımayan kişiler kurdukları internet sitesi üzerinden sahte bilgilerle sahte ilaç satışı yaptı. Kendilerini doktor olarak tanıtan kişilerle ilgili gerçek şoke ederken, kurdukları çarklı dolandırıcılık sistemi hayrete düşürdü.
20.01.2023 Yaşam
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayı hala gündemdeki sıcaklığını korurken, yeni bir skandal daha ortaya çıktı. İstanbul'da diş ağrısı çeken bir kişinin akraba önerisiyle eve çağırdığı diş doktoru hakkında öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu. Tedavinin düzgün olmadığı gerekçesiyle yaptığı gerekçesi ile hekim hakkında araştırma yapan Rıdvan K, tüm gerçeği böyle öğrendi.
18.01.2023 Yaşam
İzmir'de otel inşaatında vinç devrildi: 4 ölü, 2 yaralı, 2 kayıp
İzmir'de otel inşaatında vinç devrildi: 4 ölü, 2 yaralı, 2 kayıp İzmir'in Bornova ilçesinde inşaatı süren bir otele ait vinç, yapıya doğru devrildiği, kopan parçaların şantiyedeki konteynerlerin üzerine düşmesi sonucu 4 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi yaralandı. Kayıp olduğu değerlendirilen 2 işçinin bulunması için ise arama- kurtarma çalışması başlatıldı.
30.12.2022 Yaşam
Eşini öldürüp cesedini dereye atmıştı! Mürüvet Özalp, dehşet veren detayları anlattı
Eşini öldürüp cesedini dereye atmıştı! Mürüvet Özalp, dehşet veren detayları anlattı Korkunç olay Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşandı. 60 yaşındaki Mürüvet Özalp, eşi Metin Özalp'i öldürüp, cesedini dereye attı. Cinayetin ortaya çıkmasından sonra tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanan Mürüvet Özalp’in anlattıkları ise kan dondurdu. Evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını detayları ile itiraf eden zanlının cinayet anlarına ilişkin sözleri ise şoke etti.
23.12.2022 Yaşam
Evlilik hazırlığı yapan genç, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti
Evlilik hazırlığı yapan genç, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti Muğla’nın Bodrum ilçesinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi 26 yaşındaki Taylan Pay, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Taylan’ın düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi.
9.12.2022 Yaşam
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin?
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin? “Seong-Hun Kim’in yönettiği ‘Tünel’, filmi bu akşam Star TV yabancı sinema film kuşağında yayınlanacak. Filmin detaylarını merak edenler ise arama motorlarına yöneldi. Peki, Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin?
10.09.2022 Televizyon
Küçükçekmece'de futbol maçındaki tartışma sonrası kavga:1 ölü 2 yaralı
Küçükçekmece'de futbol maçındaki tartışma sonrası kavga:1 ölü 2 yaralı Küçükçekmece'de inşaat işçileriyle mahalledeki gençler arasında yapılan futbol maçındaki tartışmadan bir gün sonra çıkan kavgada1 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Taş ve bıçakla birbirlerine saldıran taraflardan, 3 kişiyi yaraladığı belirlenen İ.K. gözaltına alındı.
6.09.2022 Yaşam
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Acil serviste sahte doktor dehşeti! 'O heyecanı yaşamak istedim'
Acil serviste sahte doktor dehşeti! 'O heyecanı yaşamak istedim' Trabzon’da giydiği doktor önlüğü ve boynuna taktığı stetoskop ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne girip, kendini doktor olarak tanıtan inşaat işçisi Serkan A. (20) gözaltına alındı. 8 ay önce de Rize’de hastanede ameliyathaneye girdiği ortaya çıkan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Serkan A., “Doktor olmak istiyordum ama olamadım. O heyecanı yaşamak için böyle bir davranışta bulundum” dedi.
1.09.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Planlı provokasyon en ağır şekilde cezalandırılacak
Bakan Soylu: Planlı provokasyon en ağır şekilde cezalandırılacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'daki 3 cemevine yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın derinleştirildiğini ve 1 kişinin daha gözaltına alındığını belirtti. Soylu, "Eski Türkiye'nin ayak izlerine rastlanılmıştır. Elde edilen tüm bilgiler, yargıya intikal ettirilerek birliğimizi hedef alan bu 'planlı provokasyon' en ağır şekilde cezalandırılacaktır" dedi.
1.08.2022 Siyaset
Evde yatarken hırsızla karşılaştı, kovalamak isterken 4 yerinden bıçaklandı!
Evde yatarken hırsızla karşılaştı, kovalamak isterken 4 yerinden bıçaklandı! Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde evde yatarken hırsızlık şüphelisiyle karşılaşan vatandaş, zanlıyı kovalamak isterken 4 yerinden bıçaklandı.
16.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İnşaat İşçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inşaat işçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.