İngiltere Kraliyet Ailesi

İngiltere Kraliyet Ailesi

Son dakika İngiltere Kraliyet Ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngiltere Kraliyet Ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngiltere Kraliyet Ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiltere Kraliyet Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiltere kraliyet ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 ingiltere kraliyet ailesi haberi bulunmuştur. Tüm ingiltere kraliyet ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim...
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim... İngiltere kralı 3. Charles ile olan evliliğini 28 Ağustos 1996 tarihinde sonlandıran Galler Prensesi Diana'nın boşandıktan sonra yazdığı mektuplar gün yüzüne çıktı. Geliri hayır kurumuna gidecek olan mektup, 90 bin sterlinden açık artırmaya çıkacak. Mektubu bir arkadaşına yazan Prenses Diana'nın Charles'tan boşanması hakkında yazdıkları dikkat çekiyor.
2.02.2023 Dünya
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
İngiltere Kraliyet ailesinde mahkeme dışı anlaşma! 'Acı çektiğini kabul ediyor'
İngiltere Kraliyet ailesinde mahkeme dışı anlaşma! 'Acı çektiğini kabul ediyor' İngiltere Kraliyet ailesi üyelerinden York Dükü Prens Andrew, kendisini cinsel istismarla suçlayan ve dava açan Virginia Giuffre ile mahkeme dışında anlaşmaya vardı. Prens Andrew'in Giuffre'nin yardım kuruluşuna önemli bir miktarda bağış yapacağı açıklandı.
15.02.2022 Dünya
İngiltere Prensi Harry: Annemin oğluyum
İngiltere Prensi Harry: Annemin oğluyum İngiltere Kraliyet ailesi mensubu Prens Harry ve eşi Megan Markle, oğulları Archie adına kurdukları ‘Archewell’ adlı vakıfın web giriş sayfasına, çiftin birlikte yazdıkları mesaj ve Prenses Diana’nın oğlu Prens Harry ile olan fotoğrafını koydu.
1.01.2021 Dünya
Barbados İngiltere'ye başvurdu! 'Bağımsızlık istiyoruz'
Barbados İngiltere'ye başvurdu! 'Bağımsızlık istiyoruz' Karayipler’de bir ülke olan Barbados, 2021 yılında "tam bağımsız bir cumhuriyet devlet" sistemine geçiş için İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'ten onay alındığı duyuruldu.
17.09.2020 Dünya
Meghan Markle kimdir? Meghan Markle kaç yaşında, nereli?
Meghan Markle kimdir? Meghan Markle kaç yaşında, nereli? İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğinden ayrıldı. Bu flaş karar sonrası Meghan Markle hakkındaki bilgiler tekrar gündem oldu. Peki, Meghan Markle kimdir, kaç yaşında ve nereli?
9.01.2020 Gündem
Prens Charles'tan tehlikeli seyahat
Prens Charles'tan tehlikeli seyahat İngiltere Prensi Charles, önceden planlanan tarihi İsrail-Filistin gezisini İran'ın bölgedeki Amerikan üslerini saldırıyla tehdit ettiği bir döneme denk gelmesine rağmen iptal etmedi.
8.01.2020 Dünya
Prens Harry ve Meghan Markle'ın bebeğinden ilk fotoğraf
Prens Harry ve Meghan Markle'ın bebeğinden ilk fotoğraf İngiltere Kraliyet Ailesi'nin son çifti olan Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle ilk çocuklarını Pazartesi sabahı kucaklarına aldı. İlk fotoğraf paylaşıldı.
8.05.2019 Dünya
Kraliyet şokta! Bilgisayardan çocuk istismarı ve hayvanlara tecavüz görüntüleri...
Kraliyet şokta! Bilgisayardan çocuk istismarı ve hayvanlara tecavüz görüntüleri... İngiliz Kraliyet ailesi, eskiden Prens Harry'nin koruması olarak çalışan Timothy Murfitt'in bilgisayarından çıkan görüntülerle büyük şok yaşadı.
10.10.2018 Dünya
Prenslerin yıldız savaşı
Prenslerin yıldız savaşı İngiltere Kraliyet Ailesi’nden Prens Harry ve Cambridge Dükü Prens William, ‘Star Wars’ (Yıldız Savaşları) serisinin son filmi ‘Stars Wars: The Last Jedi’nin Avrupa galasına katıldı
13.12.2017 Magazin
George Clooney'den doğum için 1.3 milyon dolar bütçe!
George Clooney'den doğum için 1.3 milyon dolar bütçe! Oscar ödüllü oyuncu George Clooney ile eşi Amal Clooney, ikiz bebeklerinin doğumu için 1.3 milyon dolarlık bütçe ayırdı.
2.05.2017 Magazin
Hollande'dan İngiltere açıklaması
Hollande'dan İngiltere açıklaması Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İngiliz halkının referandum sonucu aldığı AB’den ayrılma kararının ertelenemeyeceğini ve iptal edilemeyeceğini söyledi...
17.06.2021 Dünya
İngiltere Kraliyet Ailesi Prensi Edward okul açılışında
İngiltere Kraliyet Ailesi Prensi Edward okul açılışında İngiltere Kraliyet Ailesi Prensi Edward Tarabya İngiliz Okulları Yeniköy Kampüs Açılışı İçin İstanbul’a Geldi.
19.10.2015 Eğitim
Kraliçe çılgına döndü!
Kraliçe çılgına döndü! Japnoya'da bir maymuna verilen isim Kraliçe II. Elizabeth'i çileden çıkardı.
10.05.2015 Dünya
Yılda 90 bin maaşla şoför arıyor!
Yılda 90 bin maaşla şoför arıyor! İngiltere Kraliyet ailesi internet sitesinden yapılan duyuruyla Buckingham Sarayı için şoför arıyor.
20.02.2015 Dünya
‘Diana, Camilla’yı ölümle tehdit etti’
‘Diana, Camilla’yı ölümle tehdit etti’ İNGİLTERE Kraliyet ailesi Cambridge Düşesi Kate’in ikinci bebek haberini kutlarken, Paris’te, trajik bir araç kazasında hayatını kaybeden eski Prenses Diana’nın hayatı hakkında gizemli detaylar gün ışığına çıkıyor...
8.09.2014 Magazin
Kraliyet ailesinden sevindiren haber!
Kraliyet ailesinden sevindiren haber! İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile eşi Cambridge Düşesi Kate'in ikinci bebeklerini beklediği açıklandı...
8.09.2014 Dünya
‘İngiliz Kraliyet ailesi ziyaretime gelmesin’
‘İngiliz Kraliyet ailesi ziyaretime gelmesin’ İngiltere Kraliyet ailesinin yeni üyesi Prens George, Nisan ayında ailesiyle birlikte Avustralya’dan sonra Yeni Zelanda’ya gidecek...
4.03.2014 Dünya
Müstakbel kralın ismi belli oldu
Müstakbel kralın ismi belli oldu İngiltere kraliyet bebeğinin ismi açıklandı
29.09.2021 Gündem
İsim toto!
İsim toto! Her gün binlerce kişi isim tahmini yapıyor
24.07.2013 Dünya
6 sevgilisi ve karısı aynı yerde!
25.06.2013 Magazin
Herkesin bebeği olabilir!
Herkesin bebeği olabilir! Doğum danışmanı bebek isteyen çiftlere seslendi
29.09.2021 Gündem
Kraliçe de at eti yemiş olabilir!
Kraliçe de at eti yemiş olabilir! Skandal Kraliyet Ailesi'ne de uzandı
23.02.2013 Dünya
Fotograf depreminde ikinci şok!
Fotograf depreminde ikinci şok! Fotoğrafları yayınlayan İrlandalı editörün işine son...
18.09.2012 Dünya
Prens iki çocuk istiyor
Prens iki çocuk istiyor Kate İngiltere'nin göz bebeği oldu Prens ise...
12.09.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İngiltere Kraliyet Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiltere kraliyet ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.