İnfantino

İnfantino

Son dakika infantino haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan infantino ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını infantino haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnfantino

haberleri sayfasında son dakika yaşanan infantino gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 infantino haberi bulunmuştur. Tüm infantino haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez Süper Lig'de haftanın kritik mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananların ardından FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama geldi...
18.03.2024 Süper Lig
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
FIFA Başkanı Infantino, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı
FIFA Başkanı Infantino, Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısına FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan kınama geldi.
12.12.2023 Futbol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi Finali'ni takip etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şampiyonlar Ligi Finali'ni takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni tribünden takip etti.
10.06.2023 Gündem
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Manchester City - Inter: 1-0
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev final! Manchester City - Inter: 1-0 UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçında İngiliz ekibi Manchester City, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı İtalyan takımı Inter’i 1-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla City, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasının ilk kez sahibi oldu.
10.06.2023 Şampiyonlar Ligi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile görüştü.
10.06.2023 Gündem
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa arasında nefesleri kesen final maçının ardından sahaya girerek, Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe, gündemdeki yerini koruyor. Son olarak takipçilerini yıllar öncesine götüren ünlü işletmeci, övgü dolu yorumlar kadar sert eleştirilerin de hedefinde yer aldı.
28.12.2022 Magazin
Martinez'in ortalığı karıştıran sevinciyle ilgili ceza tehlikesi!
Martinez'in ortalığı karıştıran sevinciyle ilgili ceza tehlikesi! 2022 Dünya Kupası şampiyonu Arjantin'in file bekçisi Emiliano Martinez, yaptığı art arda skandal hareketlerden sonra yine konuşulmaya devam ediyor. Arjantinli kaleci ceza tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
25.12.2022 Şampiy10
Gianni Infantino'dan Nusret Gökçe hamlesi! FIFA da devreye girdi
Gianni Infantino'dan Nusret Gökçe hamlesi! FIFA da devreye girdi Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girerek Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe için FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan flaş bir hamle geldi.
25.12.2022 Şampiy10
Arjantin-Fransa (Maç özeti)
Arjantin-Fransa (Maç özeti) Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. Dev karşılaşmayı Arjantin, penaltılar sonucunda kazanarak 3. kez Dünya Kupası'nı müzesine götürdü.
18.12.2022 Futbol
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık'
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık' Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda 4.olan ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Fas Milli Takımı ile ilgili Danimarka televizyonu ırkçı söylemlerde bulundu.
18.12.2022 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde, çok sayıda kritik görüşme gerçekleştirdi.
20.09.2022 Siyaset
Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu!
Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu! 2022 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan 32 takımın grupları, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen kura çekimiyle belirlendi.
1.04.2022 Futbol
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı "Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim" dedi.
23.04.2021 Futbol
İnfantino açıkladı: Kesinlikle karşıyız
İnfantino açıkladı: Kesinlikle karşıyız FIFA Başkanı İnfantino, Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduklarını açıkladı.
20.04.2021 Futbol
12 dev kulübe tarihi para cezası!
12 dev kulübe tarihi para cezası! UEFA, Avrupa Süper Ligi'ni kurmak isteyen 12 dev kulübe 50 milyar euro'luk dava açmaya hazırlanıyor.
20.04.2021 Şampiyonlar Ligi
12 dev kulüpten UEFA'ya büyük rest
12 dev kulüpten UEFA'ya büyük rest Avrupa'nın 12 büyük kulübü, yeni Şampiyonlar Ligi sistemi konusunda UEFA ile anlaşmayınca resti çekti.
18.04.2021 Futbol
Sepp Blatter 6 yıl 8 ay men!
Sepp Blatter 6 yıl 8 ay men! Eski FIFA Başkanı Sepp Blatter, finansal konularda görevini kötüye kullanma gerekçesiyle futboldan 6 yıl 8 ay men cezası verildi.
24.03.2021 Futbol
FIFA Başkanı açıkladı! 2022 FIFA Dünya Kupası...
FIFA Başkanı açıkladı! 2022 FIFA Dünya Kupası... Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası ile ilgili açıklama yapan FIFA Başkanı Gianni Infantino, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın tamamen dolu statlarda oynanacağını bildirdi.
1.02.2021 Futbol
FIFA Başkanı Infantino corona virüse yakalandı
FIFA Başkanı Infantino corona virüse yakalandı FIFA Başkanı Gianni Infantino'ya yapılan corona virüs testi pozitif çıktı.
27.10.2020 Futbol
FIFA'da deprem! Infantino hakkında soruşturma başlatıldı
FIFA'da deprem! Infantino hakkında soruşturma başlatıldı İsviçre Federal Başsavcılığı, FIFA Başkanı Gianni Infantino hakkında rüşvet ve yolsuzluk iddiaları ile soruşturma başlattı.
30.07.2020 Futbol
FIFA Başkanı Infantino'dan kulüplere müjdeli haber!
FIFA Başkanı Infantino'dan kulüplere müjdeli haber! FIFA Başkanı Gianni Infantino, maçların ne zaman başlayacağını bilmediklerini ve futbolun insan hayatından daha önemli olmadığını ifade etti. Infantino, futbolcu sözleşmelerine ilişkin kulüplere müjdeli haberler verdi.
3.04.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İnfantino ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki infantino haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.