İndirimi

İndirimi

Son dakika indirimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan indirimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını indirimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndirimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan indirimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.051 indirimi haberi bulunmuştur. Tüm indirimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bir süredir yükselişini sürdüren altının onsu 2300 doları aşarak rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın fiyatları hangi seviyelere kadar çıkacak? Uzmanlar artışın nedenini ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi beklentisine, jeopolitik gerginliklere ve merkez bankalarının altın alımına bağlıyor.
5.04.2024 Ekonomi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi
5 bin lira için arkadaşlarını öldürüp gömen 2 sanık için mahkeme kararını verdi Erzurum'da kaybolduktan 16 yıl sonra, para meselesi yüzünden öldürülüp Kop Dağı'nın eteklerine gömüldüğü ortaya çıkan Recep Akpınar (27) cinayetine ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Göktürk (53) ve Necmi Acar'a (52) verilen müebbet hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
21.03.2024 Gündem
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis Sakarya'da, kendisini aldatmakla suçladığı eşi Tansu Akcan'ı (31) tabancayla vurarak öldüren, birlikte gördüğü B.Y.T.'yi (35) de yaralayan İlkay Akcan (36), haksız tahrik indirimi uygulanarak 24 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı.
18.03.2024 Gündem
2024 Mart ayı FED toplantısı hangi gün, faiz indirimi olacak mı?
2024 Mart ayı FED toplantısı hangi gün, faiz indirimi olacak mı? FED faiz kararı mart 2024 için küresel piyasalarda bekleyiş başladı. Ons altında yaşanan yükseliş ve FED'in faiz indirim mesajı ile beraber gözler bu ayki faiz kararına çevrildi. Peki, 2024 Mart ayı FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı hangi gün?
16.03.2024 Ekonomi
Altın son dakika! Gram altında yeni rekor geliyor, alım fırsatı için tarihi açıkladı
Altın son dakika! Gram altında yeni rekor geliyor, alım fırsatı için tarihi açıkladı Altında son günlerdeki yükselişin arkasında öncü merkez bankalarından faiz indirimi beklentisi var. Enflasyonda hedef seviyelere yaklaşılması ABD ve Avrupa merkez bankalarının faiz indirimi beklentisini kuvvetlendirdi. Bu durum altın fiyatına yükseliş olarak yansıdı. İç piyasalarda altının gram/TL fiyatına bakıldığında ise yeni zirve denemeleriyle çıkış trendi sürüyor. Öte yandan ABD'li JP Morgan, ons altın fiyatında rekor için tarih verdi. İşte detaylar...
14.03.2024 Ekonomi
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar Gaziantep'te, 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey Mehmet T. (21), yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2024 Gündem
Altın gözünü yeni rekora dikti! Yatırımcıya dikkat çeken uyarı geldi
Altın gözünü yeni rekora dikti! Yatırımcıya dikkat çeken uyarı geldi Altında son günlerdeki yükselişin arkasında öncü merkez bankalarından faiz indirimi beklentisi var. Enflasyonda hedef seviyelere yaklaşılması ABD ve Avrupa merkez bankalarının faiz indirimi beklentisini kuvvetlendirdi. Bu durum altın fiyatına yükseliş olarak yansıdı. İç piyasalarda altının gram/TL fiyatına bakıldığında ise yeni zirve denemeleriyle çıkış trendi sürüyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
14.03.2024 Ekonomi
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. İtirazı inceleyen Bursa Bölge Mahkemesi, sanığın sözleri nedeniyle beraat kararını bozdu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı Borsa İstanbul'da pay senedi yatırımcı sayısı yeniden 8 milyonu aştı. Toplam bakiyeli yatırımcı sayısı da 11 milyon 145 bin 352 oldu.
28.02.2024 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatif Market 24 Şubat-1 Mart 2024: Tavuk, kıyma, ayçiçek yağında Mart indirimi var!
Tarım Kredi Kooperatif Market 24 Şubat-1 Mart 2024: Tavuk, kıyma, ayçiçek yağında Mart indirimi var! Tarım Kredi Kooperatif Market ürünlerinde 24 Şubat-1 Mart tarihlerine özel yeni indirimler, ucuz yolla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 24 Şubat-1 Mart tarihlerine özel yeni indirimli ürünler listesini sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde indirimli ürünler...
24.02.2024 Ekonomi
Goldman Sachs'dan TCMB faiz kararına analiz
Goldman Sachs'dan TCMB faiz kararına analiz ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, TCMB'nin son faiz kararını değerlendirirken Türk lirasındaki değerlenmenin 2024 yılında da süreceğini ve Merkez Bankası rezervlerinin pozitife dönebileceğini öngördü.
23.02.2024 Ekonomi
Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında!
Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında! Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Bugün saat 14.00'te faiz kararı açıklanacak.
22.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İndirimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki indirimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.