İlk Kez Görüntülendi

İlk Kez Görüntülendi

Son dakika ilk kez görüntülendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk kez görüntülendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk kez görüntülendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Kez Görüntülendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk kez görüntülendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.262 ilk kez görüntülendi haberi bulunmuştur. Tüm ilk kez görüntülendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi!
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Magazin
Türkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A’nın güneş paneli açılım testleri ilk kez görüntülendi
Türkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A’nın güneş paneli açılım testleri ilk kez görüntülendi Türkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A’nın güneş paneli açılım testleri, TUSAŞ’ta bulunan Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test (USET) Merkezi'nde görüntülendi.
2.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Cengiz Ünder'in sevgilisi ortaya çıktı! Fenerbahçe'ye getiren aşk, işte yan yana ilk görüntü
Cengiz Ünder'in sevgilisi ortaya çıktı! Fenerbahçe'ye getiren aşk, işte yan yana ilk görüntü Fenerbahçe'nin Marsilya'dan 15 milyon Euro'ya transfer ettiği Cengiz Ünder, bu kez özel hayatı ile gündeme geldi. YIldız futbolcu geçtiğimiz ağustos ayında yeni bir aşka yelken açmıştı. Gözden uzak bir ilişki yaşayan Cengiz Ünder, sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. İşte o anlar...
2.11.2023 Fenerbahçe
Selami Şahin eşi olmadan dışarıya çıkmıyor! Usta sanatçı yeni kararını açıkladı
Selami Şahin eşi olmadan dışarıya çıkmıyor! Usta sanatçı yeni kararını açıkladı Etiler'de kadınları ofisine davet ettiği iddiaları karşısında zor günler geçiren Selami Şahin, 38 yıllık eşi Didem Şahin'in tepkisini çekmişti. "Bana tuzak kuruldu" diyerek kendini savunan üç çocuk babası sanatçı, aylar sonra eşi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden Didem Şahin'in tavrına eşi de anlam veremedi.
26.10.2023 Magazin
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi Son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu ile yeni sevgilisi Ural Kaspar, önceki gece Mecidiyeköy'deki bir lansman çıkışında ilk kez el ele objektiflere yansıdı.
17.09.2023 Magazin
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir' Gösteri dünyasının ünlülerini hep mutlu yüzleriyle görüyoruz. Sanki onların başına hiç kötü bir şey gelmezmiş, hiç sevdiklerini kaybetmezlermiş gibi geliyor. Oysa durum hiç öyle değil. Ünlü sunucu da acıların en büyüğünü yaşadı.
21.08.2023 Magazin
Şener Şen'in torunu ilk kez görüntülendi! Dede torun ancak bu kadar benzer!
Şener Şen'in torunu ilk kez görüntülendi! Dede torun ancak bu kadar benzer! Türk sinemasının duayen ismi Şener Şen, torunuyla birlikte poz verdi. İlk evliliğinden olan kızı Bengü Şen'in kızıyla verdiği pozda dede torun benzerliği dikkat çekti.
21.08.2023 Televizyon
Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları ilk kez görüntülendi!
Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları ilk kez görüntülendi! Birbirlerine olan aşklarıyla sürekli magazin gündemine düşen Gupse Özay ve Barış Arduç şimdilerde tatilde. Ünlü çiftin çocukları Jan Asya anne ve babasıyla suda oynarken görüntülendi.
11.08.2023 Magazin
43 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alıyor
43 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alıyor Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde en son 1980’de görülen ve nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alan çizgili sırtlan, 43 yıl sonra ilk kez kendini gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi: Uzun zamandır birlikteyiz
Rafet El Roman 24 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi: Uzun zamandır birlikteyiz Ünlü şarkıcı Rafet El Roman yaşadığı aşklarla yine gündemde. Tatil için soluğu Bodrum Türkbükü'nde alan El Roman, kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.
26.07.2023 Magazin
İzzet Antebi ve Aslı Turanlı tatilde!
İzzet Antebi ve Aslı Turanlı tatilde! Bir yıl birlikte olduğu Tuvana Türkay’la mayıs ayında yollarını ayıran İzzet Antebi, gönlünü Aslı Turanlı’ya kaptırdı. Çift önceki gün ilk kez görüntülendi.
24.07.2023 Magazin
Arda Güler gönlünü Galatasaraylı güzele kaptırdı! Sevgilisi ilk kez görüntülendi
Arda Güler gönlünü Galatasaraylı güzele kaptırdı! Sevgilisi ilk kez görüntülendi Arda Güler'in sevgilisi ilk kez ortaya çıktı. Fotoğraflardaki detay sevgilisini ele verdi. Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen güzelle aşk yaşadığı iddia edildi. İşte haberin detayları...
11.07.2023 Magazin
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden başı dertte. Doğulu, Akay'a 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
2.07.2023 Magazin
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor
Abdülkerim Bardakçı ilk kez eşiyle görüntülendi! Baba oluyor Spor Toto Süper Lig şampiyonu şampiyonu Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nikah masasına oturduğu eşi ile ilk kez görüntülendi. Ünlü futbolcunun eşinin hamile olduğu görüldü.
24.06.2023 Magazin
Hürjet özel uçuş gerçekleştirdi! İlk kez görüntülendi
Hürjet özel uçuş gerçekleştirdi! İlk kez görüntülendi Türkiye'nin eğitim ve hafif taarruz uçağı HÜRJET çok özel bir uçuş testi gerçekleştirdi. İniş takımlarının ilk kez kapatıldığı o uçuşu yalnızca TRT Haber kameraları kaydetti. HÜRJET, yeni kırmızı beyaz renkleriyle de havada ilk kez görüntülendi.
8.06.2023 Gündem
Anadolu leoparı görüntülendi; 'Efsane bu kadim topraklarda' notuyla paylaşıldı
Anadolu leoparı görüntülendi; 'Efsane bu kadim topraklarda' notuyla paylaşıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP), nesli tehlike altında olan Anadolu leoparının yeniden görüntülendiğini duyurdu. 
3.06.2023 Yaşam
Rabia Soytürk ve Fester Abdü ilk kez görüntülendi!
Rabia Soytürk ve Fester Abdü ilk kez görüntülendi! Kanal D’de pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ‘Veda Mektubu' dizisinde 'Aslı Yıldız' karakterine hayat veren Rabia Soytürk (24), sevgilisi 'Deli Mi Ne' lakaplı sosyal medya fenomeni Fester Abdü (30) ile ilk kez Bebek'te objektiflere yansıdı. Antalya'da yaşayan Abdü ve oyuncuya, "Uzak mesafelerden dolayı tartışma oluyor mu?" sorusu yöneltildi.
21.05.2023 Magazin
Nurettin Hasman ve sevgilisi ilk kez görüntülendi
Nurettin Hasman ve sevgilisi ilk kez görüntülendi Nurettin Hasman, 6 yıldır birlikte olduğu takı tasarımcısı Zeynep Fıratoğlu ile görüntülendi.
18.05.2023 Magazin
Togg polis arabası olarak ilk kez görüntülendi!
Togg polis arabası olarak ilk kez görüntülendi! Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, polis arabası olarak ilk kez görüntülendi. Togg’u gören vatandaşlar fotoğraf çekinebilmek için birbirleriyle yarıştı. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın makam aracı Togg, bu kez asker uğurlamasında konvoy başı oldu. Bakan Varank’ın talimatıyla, Bursa’nın İnegöl ilçesine gönderilen Kapadokya rengi Togg, askere gidecek olan Kadir Bacak (20) tarafından kullanıldı.
6.05.2023 Gündem
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum'' açıklamasını yapmıştı. Çift, tüm yaşananların ardından Kadıköy'de el ele ortaya çıktı.
28.04.2023 Magazin
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi!
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçirdiği boyun ve yüz gerdirme operasyonu sonrası önceki gün alışveriş merkezi çıkışı görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi Oyuncu Burak Özçivit'in, geçtiğimiz ocak ayında Kerem adını verdikleri oğullarının doğumu ile ikinci kez anne olan Fahriye Evcen'e, doğum hediyesi olarak son model bir cip aldığı haberi basına yansımıştı. Magazin gündeminden düşmeyen çift, özel plakası ile dikkat çeken yeni araçları ile ilk kez görüntülendi.
30.03.2023 Magazin
Sevgilisi tarafından dolandırıldı! 'Annemin hesabından bile para gönderdim'
Sevgilisi tarafından dolandırıldı! 'Annemin hesabından bile para gönderdim' İzmir’de yaşayan ve gemide serdümen olarak çalışan Hece Bayramoğlu aşk yaşamaya başladığı Melih D. tarafından dolandırıldı. Şiddet iddiası ile suç duyurusunda bulunan Bayramoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.
22.03.2023 Yaşam
Kulak zarı patlayana kadar dövdüler! ‘Bu değilmiş' deyip kaçtılar
Kulak zarı patlayana kadar dövdüler! ‘Bu değilmiş' deyip kaçtılar Antalya'da iddiaya göre tanımadığı kişiler tarafından otomobilinin içinde darp edilmesi sonucu kulak zarı patlayan ve yüzünün çeşitli yerlerinden yaralanan şahıs, darp raporu alıp şikayetçi oldu. Dayak yedikten sonra şahısların söyledikleri ise şoke etti.
19.03.2023 Yaşam
'Ormanın hayat kedisi' yangın sonrası ilk kez görüntülendi! Yer: Marmaris
'Ormanın hayat kedisi' yangın sonrası ilk kez görüntülendi! Yer: Marmaris Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçen yıl 4 bin 392 hektara yakın ormanın küle döndüğü, yaban hayatının yok olduğu yangın sonrası alanın yeniden yeşillenmeye başlamasıyla 'ormanın hayat kedisi' olarak bilinen bir karakulak fotokapanla görüntülendi.
19.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İlk Kez Görüntülendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk kez görüntülendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.