İlhan Kesici

İlhan Kesici

Son dakika İlhan Kesici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlhan Kesici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlhan Kesici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhan Kesici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhan kesici gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 ilhan kesici haberi bulunmuştur. Tüm ilhan kesici haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor Geçen dönem 14 partinin temsil edildiği TBMM’de yeni dönemde 5 siyasi parti grubu çatısı altında 15 partinin milletvekilleri görev yapacak. Meclis aritmetiği ise çok fazla değişmeyecek. Çoğunluk yine Cumhur İttifakı’nın elinde olacak...
16.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Millet İttifakı'nda adaylık krizi!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 2 yıl kala Millet İttifakı'nda adaylık krizi başladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'de peş peşe hamleler geldi. Akşener'in ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
29.10.2021 Siyaset
Kulislere bomba gibi düştü! Babacan, Davutoğlu, Gül...
Kulislere bomba gibi düştü! Babacan, Davutoğlu, Gül... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yeni ittifaklar gün yüzüne çıkıyor. Ankara kulislerinde Ali Babacan'ın lideri olduğu Deva Partisi ile Ahmet Davutoğlu'nun lideri olduğu Gelecek Partisi'nin birleşmesi konuşuluyor. Bu ittifakın adının ise Deva Gelecek olması bekleniyor. Ayrıca ittifaka Saadet Partisi'nin de katılacağı ifade ediliyor.
22.06.2021 Siyaset
Ekrem İmamoğlu'ndan tatil eleştirilerine cevap...
Ekrem İmamoğlu'ndan tatil eleştirilerine cevap... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, eleştirilere neden olan Erzurum'daki tatilinin son gününde ziyaret ettiği CHP İl Başkanlığı'nda konuştu. Ailesiyle 3 gün boyunca bir arada olduğunu belirten İmamoğlu, "Ailem, benim kutsalım. Bir arada olmak, baba olarak sorumluluğum. Kayak, zil takıp, oynamak değil. Eşim ve çocuklarımla spor yaptım, dertleştik, paylaştık. Elazığ'daki sorumluluklarımı yerine getirdim" dedi.
30.01.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Depreme karşı önlem almak hepimizin ortak görevi
Kılıçdaroğlu: Depreme karşı önlem almak hepimizin ortak görevi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Suriçi Grubunun düzenlediği 'İstanbul Toplantıları'nda yaptığı konuşmada, "Depreme karşı önlem almak da hepimizin ortak görevi. Böylesine acı bir günü yaşadığımız bir ortamda böyle katı siyasi polemiklerden uzak durmamız lazım" dedi.
26.01.2020 Siyaset
CHP’li Kesici’den flaş Volkswagen açıklaması
CHP’li Kesici’den flaş Volkswagen açıklaması Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici,Türkiye'deki yabancı sermaye ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve bu konuda yanlış bir algı olduğuna değindi. Kesici ayrıca, Volkswagen'in Türkiye'de yapacağı yatırımı ertelemesinin geçici olduğuna değindi ve "Türkiye'nin otomotiv iş gücü dünyanın bir numarası." ifadesini kullandı.
5.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan ABD'ye: Tehditler bizi motive ediyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan ABD'ye: Tehditler bizi motive ediyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'S-400, F-35 ile başlayan süreçte bizi yaptırımlarla tehdit edenler, tehditlerin bizi yerli tasarım ve üretime daha motive edeceğini bilmelidir' açıklamasında bulundu.
20.12.2019 Gündem
Can Kıraç'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı
Can Kıraç'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı İş adamı Can Kıraç'ın eşi İnci Atav Kıraç (88) son yolculuğuna uğurlandı.
12.08.2019 Gündem
CHP ve Saadet Partisi pazartesi günü görüşecek
CHP ve Saadet Partisi pazartesi günü görüşecek Yerel seçimlerle ilgili ittifak görüşmeleri devam ediyor. CHP'den yerel seçimler için yeni hamle geldi.
22.11.2018 Siyaset
CHP'li vekil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Külliye'de ziyaret etti
CHP'li vekil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Külliye'de ziyaret etti CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Külliye'de ziyaret etti.
14.07.2018 Siyaset
Başkan Erdoğan yeni bakanlarla ilgili o ayrıntıyı ilk kez anlattı
Başkan Erdoğan yeni bakanlarla ilgili o ayrıntıyı ilk kez anlattı Genelkurmay Başkanlığı’nın Milli Savunma Bakanlığı’na bağlanmasında bir mani olmadığını dile getiren Başkan Erdoğan, Hulusi Akar ve iş dünyasından bazı isimlerin kabineye alınması ile ilgili ayrıntıları da ilk kez anlattı.Erdoğan dolar ve faize ilişkin de önemli mesajlar verdi.
11.07.2018 Siyaset
CHP'li Kesici'den dikkat çeken paylaşım: Cumhuriyetimizin 3. dönemi başladı
CHP'li Kesici'den dikkat çeken paylaşım: Cumhuriyetimizin 3. dönemi başladı CHP Milletvekili İlhan Kesici Twitter hesabından sistem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kesici, "Cumhuriyetimizin 3. Dönemi 09.07.2018 tarihi itibariyle Sayın Devlet Başkanı-Cumhurbaşkanımızın TBMM’de yemin etmesiyle başlamış bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.
10.07.2018 Gündem
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek 24 Haziran'da sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti gözünü önümüzdeki sürece çevirdi. Ekonomi yönetimi sadeleştirildikten sonra enflasyon ve cari açıkla sonuna kadar mücadele başlayacak.
26.06.2018 Gündem
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
CHP'den Erdoğan'a kutlama
CHP'den Erdoğan'a kutlama CHP milletvekili İlhan Kesici, seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.
25.06.2018 Siyaset
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
Deniz Baykal’ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme
Deniz Baykal’ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.05.2018 Siyaset
İlhan Kesici: Adayımız Muharrem İnce
İlhan Kesici: Adayımız Muharrem İnce CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Ben de sabah bu münasebetle tebrik ettim." dedi.
3.05.2018 Siyaset
Partili olacak
Partili olacak CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ‘milli görüşten oy alacak, ekonomist, sakin görünümlü, CHP tabanının tepkisini çekmeyecek’ bir isim olarak öngörülen cumhurbaşkanı adaylarının partili olacağını söyledi
2.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu PM’den tam yetki aldı
Kılıçdaroğlu PM’den tam yetki aldı CHP Parti Meclisi toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na diğer partilerle ittifak kurmak için yetki verildi. Toplantıda, milletvekili adaylarının belirlenmesinde “merkez yoklaması” yönteminin uygulanması kararlaştırıldı.
24.04.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Kesici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhan kesici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.