İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş"
İlayda Alişan yeni imajını paylaştı! "Doğallığına yazık olmuş" Son olarak 'Seversin' dizisinde Burak Yörük ile kamera karşısına geçen İlayda Alişan, yeni saç rengiyle hayranlarını ikiye böldü. Alişan'ın saç rengini beğenmeyen takipçileri, "Doğallığına yazık olmuş" yorumunda bulundu.
19.11.2022 Magazin
İlayda Alişan son paylaşımıyla nefes kesti!
İlayda Alişan son paylaşımıyla nefes kesti! Kanal D'nin 1 Haziran'da başlayacak olan 'Seversin' dizisinin başrolü olan İlayda Alişan, paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak çiçekli elbisesiyle yeni bir paylaşımda bulunan İlayda Alişan güzelliğiyle adeta mest etti.
20.05.2022 Magazin
'Seni o kafadan kurtardım'
'Seni o kafadan kurtardım' Serkay Tütüncü, sosyal medyadaki paylaşımlarına devam ediyor. Tütüncü, sahilde yaşadığı garip bir anıyı paylaştı.
3.07.2021 Magazin
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan ciddi adım!
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan ciddi adım! Masumiyet dizisindeki set aşkı gerçek aşka dönüşen Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan aşkı tam gaz devam ediyor. Şu sıralar tatilin tadını çıkartan çiftten ilişkileriyle ilgili ilk ciddi adım geldi. Tütüncü, kız arkadaşı Alişan'ı ailesiyle tanıştırdı.
20.06.2021 Magazin
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan'dan mini elbiseli poz!
Seversin dizisinin Asya'sı İlayda Alişan'dan mini elbiseli poz! Kanal D'nin sevilen dizisi Seversin'de Asya karakterine hayat veren İlayda Alişan oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyor. Oyun gücü kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Alişan sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. 26 yaşındaki oyuncu son olarak mini elbiseli pozunu sosyal medyadan paylaştı.
21.09.2022 Magazin
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Kanal D’nin yeni dizisi 'Seversin'den ilk kareler geldi!
Kanal D’nin yeni dizisi 'Seversin'den ilk kareler geldi! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yaz sezonunda izleyici ile buluşacak olan dizisi Seversin ekibi sete çıktı.
21.04.2022 Magazin
Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu?
Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu? Hikayesi ve oyuncuları ile sık sık gündem olan Masumiyet dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gün değişikliği yapılarak şans verilen Masumiyet dizisi ile ilgili karar alındı. Peki, Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu? Masumiyet bitti mi? İşte Masumiyet dizisi ile ilgili son gelişmeler!
20.05.2021 Gündem
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar Show TV'nin fenomen dizisi Çukur herkesi şoke eden bir bölümle sezon finali yaptı. Çukur sezon finalinde kimler öldü? Hangi isimler yaşıyor? Çukur'un sezon finalinde, Vartolu ve Yamaç dışında kimlerin sağ kaldığı belli olmadı. Çukur finalinde, Medet vurularak ölürken, hamile olan Sadiş kaçırıldı. İdris, Paşa ve Emmi ise köşeye sıkıştırıldıkları yerde öldü mü? Bileklerini keserek intihar eden Selim öldü mü? Çukur'dan ayrılan oyuncular kimler?
12.06.2018 Televizyon
Bana Sevmeyi Anlat'ın 6. yeni bölümünde Leyla, Haşmet'in evine gidiyor!
Bana Sevmeyi Anlat'ın 6. yeni bölümünde Leyla, Haşmet'in evine gidiyor! Bana Sevmeyi Anlat 6. yeni bölümünde Canan, Leyla'nın Haşmet'in nişanlısı olduğunu öğreniyor. Leyla ise babasına destek olmak için Haşmet'in evine gidiyor. Bana Sevmeyi Anlat'ın 6. yeni bölümü ile bu akşam Fox TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Bana Sevmeyi Anlat'a dair merak edilen soruların cevaplarını sizler için bu haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem
Bana Sevmeyi Anlat 4. bölüm bu akşam FOX TV ekranında olacak!
Bana Sevmeyi Anlat 4. bölüm bu akşam FOX TV ekranında olacak! Bana Sevmeyi Anlat FOX TV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Bana Sevmeyi Anlat dizisinde 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat 4. bölüm fragmanı ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...
23.09.2016 Magazin
Bana Sevmeyi Anlat 3. bölümde neler olacak?
Bana Sevmeyi Anlat 3. bölümde neler olacak? Bana Sevmeyi Anlat ilk bölümünden itibaren izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlanan 2. bölümü ile izleyiciden tam not alan Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranları tarafından merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve detaylar...
29.09.2021 Gündem
Bana Sevmeyi Anlat 3. bölümünde heyecan dorukta!
Bana Sevmeyi Anlat 3. bölümünde heyecan dorukta! Bana Sevmeyi Anlat dizisi yayınlanan iki bölümü ile reyting listelerini alt üst etti. Seyircileri ilk bölümünden itibaren ekran başına kilitlemeyi başaran Bana Sevmeyi Anlat izleyicilerden tam not aldı. Bana Sevmeyi Anlat 3. yeni bölümünde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve 3. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Bana Sevmeyi Anlat 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Bana Sevmeyi Anlat 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bana Sevmeyi Anlat bomba bir bölüm ile izleyicilerle buluştu. İzleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Bana Sevmeyi Anlat ilk bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Hayranlarının merakla beklediği dizinin 2. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların cevapları ve Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Bana Sevmeyi anlat başlıyor! 1. bölüm fragmanı yayında
Bana Sevmeyi anlat başlıyor! 1. bölüm fragmanı yayında Bana Sevmeyi Anlat Fox Tv ekranlarında başlıyor. 1. bölüm fragmanı yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisi fırtına gibi bir giriş yapmayı planlıyor. Peki Bana Sevmeyi Anlat 1. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...
26.08.2016 Magazin