İl Sağlık Müdürü

İl Sağlık Müdürü

Son dakika İl sağlık müdürü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İl sağlık müdürü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İl sağlık müdürü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Sağlık Müdürü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il sağlık müdürü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.295 il sağlık müdürü haberi bulunmuştur. Tüm il sağlık müdürü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edirne'de 12 araç birbirine girdi: 2 ölü, 36 yaralı
Edirne'de 12 araç birbirine girdi: 2 ölü, 36 yaralı Edirne'de tarlada yakılan anız ateşinden çıkan dumanın kapladığı TEM otoyolunda, 12 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.
10.09.2023 Yaşam
Yalova’da özel hastanede yangın paniği: 61 hasta sevk edildi
Yalova’da özel hastanede yangın paniği: 61 hasta sevk edildi Yalova’daki özel bir hastanenin acil servis katında meydana gelen yangın panik oluşturdu. Yangında hastanede bulunan 61 hasta ambulanslarla diğer hastanelere sevk edildi.
9.08.2023 Gündem
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, aşırı sıcaklıklar çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğini ifade etti.
13.07.2023 Gündem
8 yaşındaki çocuk organları ile 5 çocuğa umut oldu
8 yaşındaki çocuk organları ile 5 çocuğa umut oldu Bursa’da hayatını kaybeden 8 yaşındaki çocuk, organları ile 3 çocuğun hayata tutunmasına, 2 çocuğun da görmesine vesile oldu.
21.06.2023 Sağlık
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandı
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandı Samsun'un Terme ilçesi Bafracalı Mahallesi'nde akrabalar arasında kavgada 1 kişinin tüfekli saldırısında 7 kişiyi yaralandı. Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen yaralılar burada da kavga etti. Yaralılardan biri doktor Ekrem Kayaalp'e saldırdı. Yaralanan doktor, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
16.06.2023 Yaşam
Kaza yapan tramvayların kara kutusu inceleniyor
Kaza yapan tramvayların kara kutusu inceleniyor Samsun'da dün çarpışan tramvayların kara kutusu olan RSE kayıtları incelemeye alındı. Büyükşehir Belediyesi Samulaş Hafif Raylı Sistem Genel Müdür Gökhan Beler, hem arızanın nedeninin hem de araçlar arasındaki bağlantıyı sağlayan konuşmaların kaydedildiği kayıtların incelendiğini ve bunun sonucunda da kazanın nedenini belirleyeceklerini dile getirdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç ise yaralı sayısının 48 olduğunu bunların 43’ünün taburcu edildiğini belirtti.
10.06.2023 Gündem
AK Parti'li Uygur: Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını değerlendirecektir
AK Parti'li Uygur: Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını değerlendirecektir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, "Kendisini Millet İttifakı olarak nitelendirip milletimizin hak ve menfaatleri ve hassasiyetleriyle hiçbir alakası olmayan, mevcut duruma göre anında hemen görüş, tarz ve üslup değiştiren muhalefet liderinin 14 Mayıs'tan sonraki söylemlerini de açık net bir şekilde görüyoruz. Vatandaşlarımız kimin samimi olup olmadığını en iyi şekilde değerlendirecektir" dedi.
23.05.2023 Gündem
Devlet yüzde 70 hibe veriyor, kilo fiyatı 400 lira! Tamamen organik
Devlet yüzde 70 hibe veriyor, kilo fiyatı 400 lira! Tamamen organik Kırıkkale'de KOP destekli projeden faydalanan arıcılar, bin 744 rakımlı Dinek Dağı'ndaki zengin bitki örtüsüne sahip vadide organik bal üretiyor. Normal balın kilogramı 200 liradan satılırken, organik balın fiyatı ise 400 lira olarak belirlendi.
17.05.2023 Gündem
Çocuğuna damar yolu açılmadığını iddia etti, doktora saldırıp dişini kırdı!
Çocuğuna damar yolu açılmadığını iddia etti, doktora saldırıp dişini kırdı! Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsünde bir hasta yakını, çocuğuna damar yolu açılmadığını iddia ederek görevli doktora saldırıp dişini kırdı.
6.05.2023 Yaşam
Müdür yardımcısı ilçeyi karıştırdı: Hastanede kalıyor, pijama ve terliklerle geziyor
Müdür yardımcısı ilçeyi karıştırdı: Hastanede kalıyor, pijama ve terliklerle geziyor Ordu'nun Aybastı Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı R.Ş.E.'nin (55) hastanede kaldığı, pijama, terlik gibi giysilerle dolaştığı ve odasında uyuduğu iddiaları üzerine Ordu İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.
10.04.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama
İstanbul'a getirilen yaralılar ile ilgili açıklama İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki yıkıcı depremin ardından, İstanbul'a getirilen yüzlerce yaralı ve yakınları için yapılan planlamaları anlattı. Valilikle koordineli şekilde, yaralıların sadece tıbbi tedavilerinin değil, giyimden sosyal desteğe ve barınma ihtiyaçlarına kadar tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. İstanbul'a getirilen yaralıların tedavi sonrası otellerde ve uygun tesislerde ağırlanacaklarını da duyurdu.
9.02.2023 Gündem
Tekirdağ Sağlık Müdürü Kalkan: Gribal enfeksiyonda çocuk hasta sayısı düşüyor
Tekirdağ Sağlık Müdürü Kalkan: Gribal enfeksiyonda çocuk hasta sayısı düşüyor Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, son aylarda artan gribal enfeksiyonlarda çocuk hasta sayısında düşüş yaşandığını belirterek, "Kasım ve aralık ayında özellikle çocuk hastalarımızı daha ciddi etkileyen bu süreçte 3'te 1 toplam hastamızı çocuklarımız oluştururken bu sayı şimdi 4'te 1'e düştü. Okullarımızın kapanmasının da buna olumlu bir katkı vereceğini bekliyorum" dedi.
19.01.2023 Gündem
'Covid-19 vaka sayısı düşüyor, grip artıyor'
'Covid-19 vaka sayısı düşüyor, grip artıyor' Antalya İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, Covid-19'un eski yıkıcı ve tahrip edici etkisinin ortadan kalktığını, günlük vaka sayısının 10-15'e kadar düştüğünü söyledi. Dr. Başıbüyük, son dönemde artan mevsimsel grip vakalarına karşı korunmak için de 'maske-mesafe-hijyen' kurallarının uygulanmasını ve risk grubundakilerin mutlaka aşılarını yaptırmasını istedi.
2.01.2023 Gündem
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
Vakalar patladı, hastaneler doldu taştı! Yeni salgın dalga dalga yayılıyor
Vakalar patladı, hastaneler doldu taştı! Yeni salgın dalga dalga yayılıyor Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Samsun’daki “süper grip” vakaları nedeniyle poliklinik ve acil servislerdeki yoğunluk oranının yüzde 30 oranında arttığını söyledi.
28.12.2022 Sağlık
Kıskançlık yüzünden hemşire eşini öldürmüştü! Gerçek ortaya çıktı, peş peşe intihar
Kıskançlık yüzünden hemşire eşini öldürmüştü! Gerçek ortaya çıktı, peş peşe intihar Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen ve dehşete düşüren kadın cinayeti ile ilgili şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı. 38 yaşındaki Murat Tortop, hemşire eşi 35 yaşındaki Hülya Tortop’u bıçaklayarak öldürmüştü. Kendini ihbar eden Tortop polise teslim olmuştu. Murat Tortop’la alakalı ortaya çıkan yeni detaylar ortaya çıktı.
19.12.2022 Yaşam
17 Ağustos 1959 Pazartesi günü ne oldu, 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği nedir?
17 Ağustos 1959 Pazartesi günü ne oldu, 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği nedir? 17 Ağustos 1959 Pazartesi ne oldu, İstanbullular neden 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği ilan etti? ATV ekranlarında yer alan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda 18 Aralık 2022 Pazar günü yeni bölümle izleyicisiyle buluştu. 17 Ağustos 1959 Pazartesi gününden itibaren her Pazartesi, İstanbul halkı gazeteler ve radyolar aracılığıyla hangisini avlama seferberliğine mecburi katılmaya çağrılmıştır ve katılmayanlara para cezası verilmiştir? sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, 17 Ağustos 1959 Pazartesi günü İstanbul’da ne oldu, avlanma seferberliği nedir?
19.12.2022 Gündem
İstanbul'da 'doğurganlık' tehlikesi: Risk haline gelecek
İstanbul'da 'doğurganlık' tehlikesi: Risk haline gelecek İstanbul nüfusu yaşlanıyor. İstanbul’un doğurganlık oranlarında tehlike çanları çalıyor. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul’da doğurganlık oranlarına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Memişoğlu, 'nüfusunuz azalıyor ve yaşlanıyor' diyerek tehlikeyi duyurdu. İşte haberin detayları...
2.11.2022 Gündem
Mantardan 23 kişi zehirlendi, kritik uyarı geldi! 'Ben bunları biliyorum demeyin'
Mantardan 23 kişi zehirlendi, kritik uyarı geldi! 'Ben bunları biliyorum demeyin' Düzce'de, son bir ayda ormandan topladıkları mantarları yiyen 23 kişi zehirlendi. İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz mantarlarda bulunan toksin maddelerin karaciğer hasarları ya da ölümcül sonuçlara neden olduğunu belirterek, "Doğada yetişen doğal mantarları ben bunları biliyorum diyerek toplayıp tüketmek oldukça tehlikeli. Kültür mantarlarını, pakette olan mantarları tüketmek gerekiyor. Az bir miktarda bile olsa zehirli mantar yiyeceğin içine karıştığında ölümcül sonuçlarla karşılaşabiliyoruz" dedi.
28.10.2022 Yaşam
Platonik aşık dehşeti! Aile sağlık merkezinde korku dolu anlar
Platonik aşık dehşeti! Aile sağlık merkezinde korku dolu anlar  Karaman'da Hüseyin B. (28), hemşire Emine A.'yı (26) çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurdu, ardından da aynı silahla intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin, Emine A.'ya platonik aşk beslediği öne sürülürken, ikisinin de hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.
24.10.2022 Yaşam
İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu: 2 yaralının durumu kritik
İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu: 2 yaralının durumu kritik İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavileri devam eden madencileri ziyaret etti. Memişoğlu, "İlk müdahaleleri çok iyi yapılmış, şu anda da hastalarımız kritik durumda olmalarına rağmen her türlü tedavi uygulanıyor. Bir süreç bu. Özellikle iki hastamızın durumları kritik, inşallah onlar da toparlayacak" dedi.
19.10.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan 'Beyaz Reform' açıklaması
Sağlık Bakanı Koca'dan 'Beyaz Reform' açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz Reform” gündemiyle bir araya geldiği 81 İl Sağlık Müdürüne, “Başlatılan bu yeni hareketi kalıcı ve sürdürülebilir kılmadıkça başarılı olamayız. Sağlık çalışanlarımızın beklentisinin çoğunu karşıladık. Sırada vatandaşın beklentisini karşılamak var” dedi.
14.09.2022 Siyaset
Bursa'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 35 yaralı
Bursa'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 35 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkıp, şarampole devrilen tur otobüsü kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı, 5'e yükseldi. Vali Yakup Canbolat ile birlikte olay yerine giderek incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, yaralılardan 2sinin tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybettiğini söyledi. Yavuzyılmaz, yaralılardan 4'ünün de sağlık durumunun ağır olduğunu belirtti.
28.08.2022 Yaşam
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı AFAD ve Meteoroloji'den son dakika yağmur açıklaması geldi. İstanbul dahil birçok il için alarm verildi. Meteoroloji radar görüntüsünde ortaya çıktı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) 11 il için yarın etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul'da sağanak yağış yer yer etkili olmaya başladı. Öte yandan kuvvetli yağmur ve dolu yağış uyarılarının ardından Bilecik'te kapalı otoparkta yer kalmazken, araçlarının doludan etkilenmesini önlemek isteyen vatandaşlar tüm önlemleri aldı. "Umarım tahminim gerçekleşmez" diyen CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi.
24.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İl Sağlık Müdürü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il sağlık müdürü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.