İl Başkanları

İl Başkanları

Son dakika il başkanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan il başkanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını il başkanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Başkanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il başkanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.152 il başkanları haberi bulunmuştur. Tüm il başkanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor
AK Parti'de 26 ilin belediye başkan adayları bugün belli oluyor AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. Gözler, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere aday gösterilecek isimlerde. 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adayları, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda duyurulacak.
7.01.2024 Gündem
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin il başkanları toplantısı programında konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli "Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutlaka mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti'yle çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? İşte detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
AK Parti yerel seçimlere yeni kadro ile girecek
AK Parti yerel seçimlere yeni kadro ile girecek AK Parti 7 Ekim’de Olağanüstü Kongre’ye giderken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongreyle birlikte Genel Merkez yöneticilerinin yarısından fazlasını değiştirerek, yerel seçimlere yeni bir kadroyla hazırlanacağı belirtildi.
8.07.2023 Gündem
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal CNN Türk'te gündeme ilişkin soruları cevapladı. Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in sözlerine cevap veren Baykal "Zarar vermek ne demek algılayamadım. Bu açıklamayı Hikmet Çetin'e yakıştıramadım" dedi.
7.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine 7 yeni il başkanı atadı. Açıklama AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı.
5.07.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı 16'lı masa çıkışı sonrası Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
21.06.2023 Gündem
CHP'de "değişim" sürüyor! Art arda dikkat çeken açıklamalar...
CHP'de "değişim" sürüyor! Art arda dikkat çeken açıklamalar... CHP cephesinden art arda dikkat çeken açıklamalar gelirken, bir yandan da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun pazar günü CHP il başkanları ile görüşmesi bekleniyor. O görüşmede kurultay süreci ve seçim sonuçlarının ele alınması öngörülüyor. Şimdi hem bu başlığa hem de CHP'den gelen değişim ve adaylıkla ilgili son açıklamalara bakalım...
17.06.2023 Gündem
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'değişim' mesajlarına yanıt verdi.
13.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adayı Özgür Özel mi? Ankara'da konuşulan son iddiaya yanıt
Kılıçdaroğlu'nun adayı Özgür Özel mi? Ankara'da konuşulan son iddiaya yanıt CHP'de seçim sonuçlarının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. CHP'de yükselen 'değişim' seslerinin ardından Ankara'da neler konuşuluyor? İşte son bilgiler...
13.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Dicle Canova son kulisleri aktardı: MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu
Dicle Canova son kulisleri aktardı: MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından gözler CHP ve İYİ Parti genel merkezine çevrildi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini canlı yayında aktarırken, CHP'de dün akşam yapılan değerlendirmeler sırasında MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu ancak Kılıçdaroğlu "Bu gece için erken" dedi. İYİ Parti tarafında ise “Masadan biz kalkmadık. Masanın iç hukukunun olduğu yerdeydik. Biz bu iç hukuka bağlı kaldık. İYİ Parti’nin en temel ilkesi biz hayatta adam satmayız ama satanı da unutmayız” vurgusu var.
29.05.2023 Gündem
Erdoğan'dan 'depremzede' tepkisi: Meğer bunların insanlıkla irtibatları da kopmuş
Erdoğan'dan 'depremzede' tepkisi: Meğer bunların insanlıkla irtibatları da kopmuş Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı bağlantıyla hitap etti. Erdoğan seçim sürecine ilişkin, 'Sağlam durmazsak sandığa çökerler. Geride bitirdikleri halde suyu bulandırıyorlar.' dedi. Erdoğan, Tekirdağ'da depremzedelerin konaklamasıyla ilgili yaşananlara tepki gösterirken, ‘Afetzedeleri otellerden çıkarıyorlar. Meğer bunların insanlıkla irtibatları da kopmuş.’ ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Rusya, Ukrayna ve BM ile yapılan görüşmeler sonrası tahıl koridoru anlaşmasının 2 ay daha uzatıldığını açıkladı.
17.05.2023 Gündem
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
AK Parti adaylarını tanıtacak! Beyanname mesajları ne olacak?
AK Parti adaylarını tanıtacak! Beyanname mesajları ne olacak? AK Parti'de liste maratonu sona erdi. Sırada seçim beyannamesi açıklanacağı aday tanıtım toplantısı var. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 600 ismi kamuoyuna duyuracak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena önündeki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Gümbür gümbür 14 Mayıs'a gidiyoruz. Buradaki katılımı görünce mutluluğum daha da arttı." diye konuştu.
11.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda seçim çalışmalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. 'Hemen şimdi' sloganına vurgu yapan Erdoğan, 'Milletimizi koalisyonun insafına terk edemeyiz' dedi.
11.03.2023 Gündem
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti'
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime ilişkin kararnameyi imzaladı. Resmi Gazete'de de yayımlanan karar sonrası seçimin 14 Mayıs'ta olacağı netleşti. Peki seçim sürecinde siyasi partiler nasıl bir yol haritası izleyecek, nasıl kampanyalar yürütecekler? CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında konuşan Gazeteci Abdulkadir Selvi, sürece ilişkin detayları açıkladı.
10.03.2023 Gündem
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti
AK Parti'den, Yeniden Refah Partisi'ne 'Cumhur İttifakı' daveti AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Erbakan, yaklaşan seçimler dolayısıyla fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Yeniden Refah Partimizi Cumhur İttifakı'nda görmek istediklerini ifade ettiler. Bizler de yetkili kurumlarda bu teklifi, daveti değerlendireceğiz" dedi.
10.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’
Cumhur İttifakı'na 2 partiden yeşil ışık! ‘İl il bunlara bakılıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Bahçeli ardından Destici ile görüşmesinin ardından akıllara 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusunu getirdi. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini değerlendirirken AK Parti'nin elindeki son anket çalışmalarını da paylaştı.
10.03.2023 Gündem
İYİ Parti istifa dalgası! İYİ Parti'den istifa edenler kim, kaç kişi İYİ Parti’den istifa etti? İYİ parti istifa eden milletvekilleri, il başkanları oldu mu? İYİ parti istifa sayısı!
İYİ Parti istifa dalgası! İYİ Parti'den istifa edenler kim, kaç kişi İYİ Parti’den istifa etti? İYİ parti istifa eden milletvekilleri, il başkanları oldu mu? İYİ parti istifa sayısı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı masanın dünkü toplantısı sonrasında Genel İdare Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantı sonrası açıklama yapan Akşener, 6’lı masanın dağıldığını ifade etti. Söz konusu açıklamaların ardından İYİ Parti’den istifalar başladı ve istifa edenler sosyal medyadan bunu duyurdu. İYİ Parti istifa dalgası sonrası İYİ Parti'den istifa edenler kim, kaç kişi İYİ Parti’den istifa etti? İYİ parti istifa eden milletvekilleri, il başkanları oldu mu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte İYİ Parti istifa sayısı…
4.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İl Başkanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il başkanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.