İkramiye Tarih

İkramiye Tarih

Son dakika ikramiye tarih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikramiye tarih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikramiye tarih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkramiye Tarih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikramiye tarih gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 ikramiye tarih haberi bulunmuştur. Tüm ikramiye tarih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ikramiyeleri ile ilgili son dakika açıklaması! 27 Nisan'da başlıyor
Emekli ikramiyeleri ile ilgili son dakika açıklaması! 27 Nisan'da başlıyor Emekli bayram ikramiyesi son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca vatandaşın beklediği ramazan bayramı emekli ikramiyesi için tarih verildi. Sadece emekliler değil dul ve yetim maaşı alanlar da ikramiye ödemelerinden yararlanacak.Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak.
22.04.2022 Emekli
Paralar yarın hesaplarda! En düşüğü 1.108 TL...
Paralar yarın hesaplarda! En düşüğü 1.108 TL... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Tarih netleşti. Ödemeler yarın yapılıyor. Vatandaşların banka hesaplarına en az 1.108 lira yatırılıyor. Kamu işçilerine 2021'de yapılacak ek ödemenin ilk yarısı yarın, diğer yarısı ise 17 Aralık'ta ödenecek.
15.07.2021 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! En düşüğü 1.108 TL...
Paralar hesaplara yatırılıyor! En düşüğü 1.108 TL... Binlerce kişi bekliyordu. Ve belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. Tarih netleşti. Vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. 1.108 TL'lik ödeme 16 Temmuz'da yapılacak. Kamu işçilerine 2021'de yapılacak ek ödemenin ilk yarısı 16 Temmuz'da, diğer yarısı ise 17 Aralık'ta verilecek.
7.07.2021 Ekonomi
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira...
Emeklilere zam müjdesi! 1162 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu zam, iyileştirme ve erken ödeme müjdesi geldi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. 13 milyon emekliyi çok yakından ilgilendiren kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarih belli oldu. Emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşların yararlandığı bayram ikramiyesinde bu yıl bir ilk yaşanacak. İkramiyeler enflasyon oranında zamlı ödenecek. Üstelik emekliler bu yıl ikramiyeleri bayramdan 1 hafta, önce alacak. Eğer son açıklanan yüzde 16.19 yıllık enflasyon baz alınırsa ikramiye 162 lira artışla 1.162 liraya yükselecek.
12.04.2021 Emekli
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak?
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak? 2000 lira olarak yatırılan emekli ikramiyesi bu yıl 3000 lira olarak yatırılacak. Ramazan Bayramı’na az bir süre kala emeklilere verilecek ikramiye tarihleri belli oldu. Emeliler merak içinde ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağını sorguluyordu. Ödeme tarihinin duyurulmasının ardından gözer 4A, 4B, 4C ikramiye ödeme günlerine çevrildi. Peki, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında ödenecek? İşte emeklilerin 3 bin TL alacağı ikramiyenin hesaplara yatırılacağı tarih…
29.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak?
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan'da idrak edilecek. Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını söyledi. Peki, kimler ikramiye alacak? Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
19.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu Emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi! İkramiye almak isteyenlerin başvuru yapması gerekiyor. Son tarih 31 Mart olarak açıklandı. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlarda ikramiye imkanından yararlanacak. Peki kim kaç lira ikramiye alacak? Ödeme tutarı maaş bağlanma oranına göre değişiyor. İşte emekli ikramiyesine dair merak edilen ayrıntılar...
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Bitcoin tarihi zirveye gözünü dikti! Kripto paralarda görülmemiş artış
Bitcoin tarihi zirveye gözünü dikti! Kripto paralarda görülmemiş artış Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin durdurulamıyor. Yükselişine hızla devam eden lider kripto para birimi tarihi zirveye oynuyor.
13.02.2024 Ekonomi
İkramiye ve zam fırsatı! Milyonlarca emekli ve EYT'li bekliyordu, kritik tarih belli oldu
İkramiye ve zam fırsatı! Milyonlarca emekli ve EYT'li bekliyordu, kritik tarih belli oldu Zam ve ikramiye bekleyenlere güzel haber haber geldi. Yeni emekli olanlar ve EYT'liler de alacak. Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam alan emekliler Nisan ve Haziran aylarında iki ikramiye alacak. Bu ikramiyelerin artırılması da gündemde. Peki emeklilik için başvuran EYT'liler ya da henüz başvurmamış sigortalılar bu paraları ve refah paylarını alabilecek mi? İşte o kritik tarihler…
13.02.2024 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi takvimi belli oldu. Çalışan emeklilere ikramiye ödemesiyle SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ile dul yetimler dahil bütün hak sahipleri 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi almış olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan ek emekli ikramiyesi için tarih verdi. İşte detaylar...
28.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi Çalışan emekliye ikramiye ödemesi için tarih belli oldu. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olmak üzere çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihi için açıklama geldi. Meclis'te bütçe görüşmeleri tamamlandı. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
26.12.2023 Emekli
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak Çalışan emekliye ikramiye kanun teklifinin de yer aldığı torba yasa için tarih belli oldu. Bakan Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme takvimi için açıklama geldi. 'Çalışan emeklilere 5000 TL ne zaman yatacak' sorusu yanıt buldu. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye! Hesaplara yatıyor, Ödeme tarihi belli oldu
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye! Hesaplara yatıyor, Ödeme tarihi belli oldu Çalışan emekliye ikramiye kanun teklifinin de yer aldığı torba yasa için tarih belli oldu. Bakan Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme takvimi için açıklama geldi. 'Çalışan emeklilere 5000 TL ne zaman yatacak' sorusu yanıt buldu. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
23.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme! Ödeme tarihi belli oldu Çalışan emeklilere müjdeli haber geldi. Uzun bir süredir gündemde olan ve Meclis'te görüşmeleri devam eden emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesine ilişkin, ikramiyelerin yatacağı tarih belirlendi
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta başlıyor
Otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Şehirler arası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinde kullanılan otobüslerde araç takip cihazı takma zorunluluğu olacak, taşıtların konum, tarih ve saat bilgileri 2 dakikalık periyotlar halinde Bakanlığımızın ‘Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’ne (U-ETDS) elektronik ortamda iletilecek” dedi.
17.12.2023 Gündem
Engelli memur ataması yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Engelli memur ataması yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yeni yıl ile birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğiz" dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak, tarih açıklandı
Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak, tarih açıklandı Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri son dakika gelişmeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası çalışan emekliler ikramiye kapsamına alınırken 5 bin TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak merak ediliyor. Emekli ikramiyeleri, maaşın alındığı banka hesaplarına yatırılıyor. Geri sayım sürerken Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye ödeme takvimi araştırmalarına hız kazandırdı. İşte 2023 çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihlerine ilişkin merak edilenler...
17.12.2023 Emekli
5 bin liralık ikramiye için tarih verildi
5 bin liralık ikramiye için tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, çalışan emeklilere de ikramiye verilmesini içeren düzenlemenin önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu'nda görüşüleceğini bildirdi.
1.12.2023 Ekonomi
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye
Çılgın Sayısal Loto'da dudak uçuklatan ikramiye Çılgın Sayısal Loto çekilişinde Antalya Muratpaşa'da oynayan bir talihli, 190 milyon 407 bin 141 liralık büyük ikramiyeyi kazandı. Miktar, bugüne kadar Antalya'ya çıkan en büyük ikramiye oldu.
28.11.2023 Gündem
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesinde yeni gelişme! Kritik tarih açıklandı
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesinde yeni gelişme! Kritik tarih açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, talimatı sonrasında, çalışan-çalışmayan ayrımı yapılmadan bütün emeklilere bir kereye mahsus 5 bin TL ikramiye ödenmesine ilişkin kanun teklifi bugün Meclis'e geliyor. Milyonlarca kişinin yararlandığı ikramiye müjdesinde paraların ne zaman hesaba yatacağı açıklandı. İşte milyonlarca emeklinin beklediği detaylar...
28.11.2023 Emekli
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 18 ilde PKK/KCK üyesi 98 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 18 ilde PKK/KCK üyesi 98 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanlığı, PKK/KCK terör örgütüne yönelik 18 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 98 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
27.11.2023 Gündem
Kocasını 2'nci kattan boşluğa itip, başında bıçakla bekledi! 'Aldatmanın bedeli bu'
Kocasını 2'nci kattan boşluğa itip, başında bıçakla bekledi! 'Aldatmanın bedeli bu' Bursa'da G.K. (33), kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı kocası Y.U.'yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşerek yaralanan ve yerde hareketsiz şekilde yatan kocasının yanına elinde bıçakla gelerek bir süre başında bekleyen G.K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki göstererek, ''Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın'' dedi.
27.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İkramiye Tarih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikramiye tarih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.