İkinci El Cep Telefonu

İkinci El Cep Telefonu

Son dakika İkinci el cep telefonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İkinci el cep telefonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İkinci el cep telefonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci El Cep Telefonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci el cep telefonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 ikinci el cep telefonu haberi bulunmuştur. Tüm ikinci el cep telefonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı Manisa'da kızına hediye etmek için internetten ikinci el cep telefonu sipariş eden Osman Özer'e (34), gönderilen kutudan 5 bin TL'ye aldığı telefon yerine kılıfı çıktı.
14.09.2023 Yaşam
Fiyatlarda yüzde 50 avantaj! Talep patladı
Fiyatlarda yüzde 50 avantaj! Talep patladı İkinci el cep telefonu fiyatlarında büyük avantaj başladı. Fiyat avantajı sebebiyle vatandaşlar ikinci el telefona akın etti. Geçen yıl 5 milyon adet ikinci el telefon satılırken bu yılki beklentinin en az 6 milyon adet olması bekleniyor. Geçen yıl orta segment sıfır bir telefon, ortalama 2 bin 500 TL bandında seyrederken bu yıl aynı klasmandaki bir cihaz en az 6 bin TL’nin üzerinden satışa sunuluyor. 2022’nin ilk üç ayında sıfır cihaz ortalama satış tutarı 6 bin 100 TL iken, aynı dönemde ikinci el ve yenileşmiş cihazda ortalama tutar 4 bin 400 TL oldu. İşte cep telefonu almak isteyenlerin merak ettiği detaylar...
22.08.2022 Ekonomi
KDV yüzde 1'e düşürüldü! Cep telefonlarıyla ilgili flaş gelişme
KDV yüzde 1'e düşürüldü! Cep telefonlarıyla ilgili flaş gelişme Cep telefonlarıyla ilgili son dakika açıklaması! KDV oranı yüzde 1'e düşürüldü. Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 2020 yılında yapılan düzenleme ile yetki belgesi alarak faaliyete başlayan 11 firma ile kullanılmış cep telefonu ve tabletlerin belirlenen standartlara uygun yenilenmesi ve sertifikaya bağlanarak garantili şekilde 'yenilenmiş ürün' olarak satışa sunulmasına imkan sağlandığı belirtildi.
6.01.2022 Ekonomi
Fiyatlar 999 TL’den başlıyor! İkinci el cep telefonunda satış patlaması...
Fiyatlar 999 TL’den başlıyor! İkinci el cep telefonunda satış patlaması... İkinci el cep telefonu pazarı yeniden şekilleniyor. İkinci el cep telefonu ve tabletler bilgilendirme etiketiyle satılırken, KDV oranları da yüzde 18’den yüzde 1’e düşürüldü.
15.10.2021 Ekonomi
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Düşüyor
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Düşüyor Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yenilenmiş ikinci el telefon satışlarında KDV yüzde 18’den yüzde 1’e indi. MOBİSAD Başkanı Mustafa Kemal Turnacı, “Devletin buradan yılda en az 1 milyar liralık kazancı olacak. Kayıtdışı bitecek” dedi. KDV indiriminin tüketiciye de yansıması bekleniyor.
1.10.2021 Ekonomi
Telefonda KDV indirimi yüzde kaç? Cep telefonunda KDV indirimi var mı?
Telefonda KDV indirimi yüzde kaç? Cep telefonunda KDV indirimi var mı? Cep telefonlarının yenilenmiş ürün olarak satılmasına yönelik altyapı ve mevzuatın tamamlanarak uygulamaya başlamasının ardından, bu ürünlerin satışına yönelik KDV indirimi geldi. Peki, Telefonda KDV indirimi yüzde kaç? Cep telefonunda KDV indirimi var mı?
30.09.2021 Gündem
Büyük vurgun! Bilgileri ele geçirip, 3 milyon TL dolandırdılar
Büyük vurgun! Bilgileri ele geçirip, 3 milyon TL dolandırdılar İnternet üzerinden sahte satılık cep telefonu ilanı açıp, 24 ilde 34 kişiyi 3 milyon TL dolandıran çete, yakayı ele verdi. Şüphelilerin kullandığı yöntem ise 'Organize İşler 2 Sazan Sarmalı' filmindeki dolandırıcılık yöntemini akıllara getirdi.
17.09.2021 Gündem
İkinci el cep telefonu ve tabletlerle ilgili flaş karar! 1 yıl şartı...
İkinci el cep telefonu ve tabletlerle ilgili flaş karar! 1 yıl şartı... İkinci el cep telefonu ve tabletlerle ilgili son dakika kararı! Zorunlu oldu. Resmen açıklandı. 1 yıl şartı getirildi. Yenileme işlemi yapılmadan ikinci el, kullanılmış cep telefonları ve tabletlerin, tüketicinin kolaylıkla görebileceği ve okuyabileceği şekilde, malın mevcut durumunu ve varsa yapılan işlemleri gösteren bilgilendirme etiketiyle satılması zorunlu olacak. Aynı zamanda elektronik kimlik bilgisi bulunan kullanılmış malların yenilenebilmesi için en az bir yıl öncesine ilişkin data, ses ya da kısa mesaj kullanım trafiğinin bulunması zorunlu olacak.
2.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonlarında indirim! KDV oranı yüzde...
Cep telefonlarında indirim! KDV oranı yüzde... Cep telefonlarıyla ilgili son dakika indirim açıklaması! KDV oranı yüzde 1'e indirilecek. Detaylar belli oluyor. Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği (MOBİSAD) Başkanı Mustafa Kemal Turnacı, ikinci el cep telefonu ve tabletlerin yenilenerek garantili satışına yönelik ticaretin, Türkiye'de verimli ve etkili işleyebilmesi için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile ikinci el cep telefonu ve tabletlerde KDV oranlarının yüzde 1'e indirilmesi yönünde görüştüklerini belirterek, "Bu yönde de yakın zamanda olumlu haberler alacağımızı düşünüyoruz." dedi.
19.06.2021 Ekonomi
İkinci el cep telefonlarında yeni dönem başladı!
İkinci el cep telefonlarında yeni dönem başladı! Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından kullanılmış cep telefonlarının yenilenerek ekonomiye kazandırılması için belirlenen kurallar hem vatandaşı hem esnafı memnun etti. Esnaf, uygun fiyatlar sayesinde daha kolay satış yapacağını söylerken, vatandaşlar, güvenilir ikinci el telefon alma imkanının avantajlı olacağını ifade ettiler.
16.03.2021 Ekonomi
Cep telefonlarıyla ilgili flaş karar! Belgesiz satılmayacak
Cep telefonlarıyla ilgili flaş karar! Belgesiz satılmayacak İkinci el cep telefonlarıyla ilgili flaş karar. Artık belgesiz satılmayacak. Cep telefonları mobil Cihaz Kayıt Sistemi üzerinden klonlanmış, kayıp, çalıntı cihaz olup olmadığı kontrol edilecek. IMEI numarası beyaz listede bulunmayan ikinci el cep telefonlarının yenileme işlemi yapılmayacak. Fonksiyon kaybı olup olmadığı tespit edilecek. Cihazın performans testleri yapılacak. BTK kayıtlarından kontrol edilecek.
18.02.2021 Gündem
İkinci el cep telefonu satışları ile ilgili yeni düzenleme! Türkiye'de ilk kez uygulanacak...
İkinci el cep telefonu satışları ile ilgili yeni düzenleme! Türkiye'de ilk kez uygulanacak... Mobil cihazlarda artan fiyatlardan sonra ikinci ele olan talep patladı. İkinci el cep telefonu satışına ilişkin düzenlemede sona gelindi. Türk Standart Enstitüsü, standartları belirleyerek hazırladığı raporu sektörün görüşüne açtı. Yetkilendirme martta başlayacak, ilk satış için hedeflenen tarih ise haziran.
29.01.2021 Ekonomi
Çin ordusunda 'casus asker' krizi!
Çin ordusunda 'casus asker' krizi! Çin ordusunda görevli bir askerin akıllı telefon aracılığıyla ailesi ve arkadaşlarına "devletin güvenliğine ilişkin belge ve askeri bilgileri sızdırdığı" gerekçesiyle görevden atıldığı duyuruldu.
25.09.2020 Dünya
Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el cep telefonu ve tabletlerin satışında yeni dönem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el cep telefonu ve tabletlerin satışında yeni dönem Yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kullanılmış cep telefonları ve tabletler, yenilenip sertifikalandırıldıktan ve ambalajlandıktan sonra "yenilenmiş ürün" olarak satışa sunulabilecek. Cep telefonlarının yenilenebilmesi için en az bir yıl kullanılmış olması ve veri trafiğinin bulunması gerekecek. Yenilenmiş ürünün "yenilenmiş ürün garantisi" ile satışa sunulması da zorunlu tutuldu..
22.08.2020 Ekonomi
İkinci el cep telefonu ve tabletlere yeni düzen!
İkinci el cep telefonu ve tabletlere yeni düzen! Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Son aşamaya gelen yeni düzenlemeyle 2. el cep telefonu ve tabletler, belirli standartta yenilenerek, garantili şekilde satışa sunulabilecek. Tüketiciler 2. el teknolojik ürünlerini satarken veya alırken güvenli hareket edebilecek, garantiden kaynaklanan haklarını kullanabilecek." ifadelerini kullandı.
17.08.2020 Ekonomi
İki yıl sinyal almayan cep telefonlarının kapatılması isteği
İki yıl sinyal almayan cep telefonlarının kapatılması isteği Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD) Başkanı Mustafa Kemal Turnacı, yasal düzenlemeyle 7 yıl sinyal almayan cihazların kapatılması, IMEI havuzundan çıkartılmasının klonlanan cihaz sayısını azaltacağını belirterek, "Bunun yeterli olmadığını, 7 yılın 2 yıla düşürülmesinin yaşanan mağduriyetleri azaltacağını düşünüyoruz." dedi.
15.10.2019 Ekonomi
Yakalanınca birbirlerini suçlayan kapkaç zanlılarına tutuklama
Yakalanınca birbirlerini suçlayan kapkaç zanlılarına tutuklama Adana'da kaldırımda oturan vatandaşın gömleğinin cebinden cep telefonunu alıp kaçan 2 zanlı tutuklandı
13.10.2018 Gündem
İkinci el telefon kavgası kanlı bitti
İkinci el telefon kavgası kanlı bitti Sivas’ta satın aldığı ikinci el cep telefonu arızalı çıkan müşteri ile dükkan sahibi arasında çıkan tartışmada kanlı bitti.
10.04.2018 Yaşam
IMEI sorgulama işlemi için hangi bilgiler gerekiyor?
IMEI sorgulama işlemi için hangi bilgiler gerekiyor? IMEI Sorgulama işlemi için artık hiç bir kuruma gitmenize gerek yoktur. E-devlet üzerinden kolay bir şekilde IMEI Sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. IMEI Sorgulama işlemini e-devlet üzerinden gerçekleştirirken de hiç bir ücret ödemenize gerek kalmayacaktır.
29.09.2021 Gündem
IMEI sorgulama işlemi ile cep telefonunuzun izin durumunu öğrenebilirsiniz!
IMEI sorgulama işlemi ile cep telefonunuzun izin durumunu öğrenebilirsiniz! IMEI Sorgulama işlemi artık cep telefonlarının hayatımızda önemli bir yere sahip olması ile beraber sıkça yapılan işlemlerden biri haline gelmiştir. IMEI Sorgulama işlemiyle beraber cep telefonunuza ait olan bilgileri öğrenebilirsiniz. IMEI Sorgulama işlemi için de ayrıca bir kuruma gitmenize gerek kalmayacak e-devlet üzerinden bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
IMEI sorgulaması nasıl yapılıyor?
IMEI sorgulaması nasıl yapılıyor? IMEI Sorgulama işlemleri artık e-Devlet üzerinden yapılıyor. IMEI Sorgulama yapmak için e-Devlet sistemi şifrenize ihtiyacınız yok, IMEI Sorgulama işlemi şifresiz olarak yapılabiliyor. IMEI Sorgulama hizmetiyle ilgili tüm bilgiler haberimizde.
29.09.2021 Gündem
IMEI sorgulama sayesinde akıllı cihazlara ait izin durumunu öğrenin!
IMEI sorgulama sayesinde akıllı cihazlara ait izin durumunu öğrenin! IMEI Sorgulama işlemi sayesinde bir çok vatandaş telefon alım satım işlemlerini daha güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. IMEI Sorgulama işlemi sonuçlarında telefona dair tüm bilgilere ulaşılabilmektedir. IMEI Sorgulama işleminizi e-devlet üzerinden online olarak gerçekleştirebilmeniz mümkündür.
29.09.2021 Gündem
’iPhone 6 için kayalıklardan ittiler’ iddiası
’iPhone 6 için kayalıklardan ittiler’ iddiası Uçurumda cesedi bulunan gencin iPhone 6 almak isteyen bir kişi tarafından kayalıklardan kasten itilerek öldürüldüğü öne sürüldü
29.08.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İkinci El Cep Telefonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci el cep telefonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.