İdris Nebi Taşkan

İdris Nebi Taşkan

Son dakika İdris Nebi Taşkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İdris Nebi Taşkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İdris Nebi Taşkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdris Nebi Taşkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idris nebi taşkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 idris nebi taşkan haberi bulunmuştur. Tüm idris nebi taşkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi yeni bölümleri hangi gün, saat kaçta?
Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi yeni bölümleri hangi gün, saat kaçta? Al Sancak dizisinin yayın günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan'ın yer aldığı asker dizisi Al Sancak'ın yönetmenliğini Can Emre yaparken, senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçarslan yazıyor. Peki Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi hangi gün yayınlanıyor? İşte detaylar...
2.02.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor?
Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor? TRT'nin yeni dizisi "Al Sancak" dizisi, ilk bölümüyle 19 Ocak'ta TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak. Dizinin kadrosu ve konusu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor?
19.01.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Al Sancak dizisi 19 Ocak Perşembe günü TRT 1'de başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde oynadığı dizi ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı. "Selam sana şanlı Türk bayrağı" sloganıyla yola çıkan Al Sancak dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Al Sancak dizisinin detayları...
19.01.2023 Televizyon
Baht Oyunu dizisi sosyal medyanın zirvesinde!
Baht Oyunu dizisi sosyal medyanın zirvesinde! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, ARC Film imzalı dizisi “Baht Oyunu”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle yine büyük ilgi gördü.
5.08.2021 Televizyon
‘Baht Oyunu’nun kamera arkasında eğlenceli anlar
‘Baht Oyunu’nun kamera arkasında eğlenceli anlar Sevilen dizi Baht Oyunu'nda eğlence, kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da devam ediyor.
29.06.2021 Televizyon
İlk bölüm heyecanı!
İlk bölüm heyecanı! Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği yeni dizisi “Baht Oyunu” geçen salı akşamı ekran yolculuğuna başladı.
17.06.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’ 15 Haziran Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.
15.06.2021 Televizyon
Aslı Sümen ekrana iddialı bir giriş yapıyor!
Aslı Sümen ekrana iddialı bir giriş yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi 'Baht Oyunu'nda, Aslı Sümen ilk dizi oyunculuğu deneyimiyle izleyici karşısına çıkacak.
14.06.2021 Televizyon
Baht Oyunu yakışıklı jönleriyle ekrana geliyor!
Baht Oyunu yakışıklı jönleriyle ekrana geliyor! Kanal D'nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi 'Baht Oyunu'nun Bora'sı Aytaç Şaşmaz ile Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan hem yakışıklılıkları hem göz alıcı tarzlarıyla yaz ekranını kasıp kavuracaklar.
13.06.2021 Televizyon
Ada kendi masalını yazabilecek mi?
Ada kendi masalını yazabilecek mi? Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı merakla beklenen dizisi ‘Baht Oyunu’nda ilk aşkını geri kazanmaya çalışan Ada’nın, bildiklerini unutturacak yeni bir aşkla karşılaşması izleyiciye romantik ve eğlenceli bir serüven yaşatacak.
14.06.2021 Televizyon
Altan Erkekli 'Baht Oyunu' kadrosunda!
Altan Erkekli 'Baht Oyunu' kadrosunda! Kanal D'nin 'Baht Oyunu' dizisi, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Baht Oyunu’nun zengin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Altan Erkekli de yer alıyor.
8.06.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yeni fragmanıyla gündemde!
'Baht Oyunu' yeni fragmanıyla gündemde! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek olan ‘Baht Oyunu’ndan ikinci fragman yayınlandı.
4.06.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gördü!
'Baht Oyunu' yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gördü! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gördü.
31.05.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' dizisinin yayın tarihi belli oldu!
'Baht Oyunu' dizisinin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu’nun yayınlanan yeni tanıtımıyla birlikte yayın günü de açıklandı.
26.05.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirecek!
'Baht Oyunu' yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirecek! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirmeye hazırlanıyor.
18.05.2021 Televizyon
'Baht oyunu' romantik komedi fırtınası estirecek!
'Baht oyunu' romantik komedi fırtınası estirecek! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’, yaz ekranında romantik komedi fırtınası estirmeye hazırlanıyor.
16.05.2021 Televizyon
Baht Oyunu fragmanı yayında!
Baht Oyunu fragmanı yayında! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D'de başlıyor!
6.05.2021 Televizyon
Çekimler başladı
Çekimler başladı Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi "Baht Oyunu"nun çekimleri başladı.
5.05.2021 Televizyon
Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman?
Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Her pazartesi yeni bölümleriyle hayranlarıyla buluşan Zalim İstanbul dizisinin 30 Mart tarihli yayın akışında yer almaması kafaları karıştırdı. Peki Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…
30.03.2020 Gündem
Zalim İstanbul 36. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 36. bölüm fragmanları…
Zalim İstanbul 36. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 36. bölüm fragmanları… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, 36. Bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şeniz'in tüm sırlarının ortaya dökülmesiyle Karaçay Köşkü'nde tansiyonun yükseldiği Zalim İstanbul dizisinin 36. bölüm fragmanında Cenk ve Ceren'in öldü sandıkları bebeğinin ortaya çıkması herkeste büyük bir şaşkınlık yaratıyor. Peki Zalim İstanbul 36. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 36. bölüm fragmanları…
23.03.2020 Gündem
Zalim İstanbul 35. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanları…
Zalim İstanbul 35. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanları… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Cenk’in itirafı ile yıkılan Cemre, itirafın ardından öğrenecekleriyle de sarsılacaktır. Peki Zalim İstanbul 35. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanları…
16.03.2020 Gündem
Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı yayınlandı
Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı yayınlandı Dizinin yeni bölümünde Şeniz, Nedim'in ellerinde olacak. İşte, Zalim İstanbul 35. bölüm fragmanı...
11.03.2020 Televizyon
Zalim İstanbul 34. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 34. bölüm fragmanları…
Zalim İstanbul 34. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 34. bölüm fragmanları… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, 34. Bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Şeniz'in tekerlekli sandalye ile gerilimin durmadığı Karaçay Köşkü'ne dönmesi dikkat çekti. Peki Zalim İstanbul 34. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 34. bölüm fragmanları…
9.03.2020 Gündem
Zalim İstanbul 33. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 33. bölüm fragmanları…
Zalim İstanbul 33. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 33. bölüm fragmanları… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, dizinin sevenleri tarafından araştırılmaya devam ediyor. İzleyiciler, Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ederken Zalim İstanbul 33. bölüm fragmanları yayınlandı. Peki Zalim İstanbul 33. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul 33. bölüm fragmanları…
2.03.2020 Gündem
Zalim İstanbul 32. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 32. bölüm fragmanları…
Zalim İstanbul 32. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 32. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, 32. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde Cemre kendine yeni bir hayat kurmak için iş aramaya başlayacak. Çok sevdiği bir arkadaşı ile yollarının kesişmesi Cemre’yi hayallerinin peşinden gitmek için yüreklendirecek. Peki Zalim İstanbul 32. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 32. bölüm fragmanları…
24.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdris Nebi Taşkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idris nebi taşkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.