Gazete Vatan Logo

Zalim İstanbul 32. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 32. bölüm fragmanları…

Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, 32. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde Cemre kendine yeni bir hayat kurmak için iş aramaya başlayacak. Çok sevdiği bir arkadaşı ile yollarının kesişmesi Cemre’yi hayallerinin peşinden gitmek için yüreklendirecek. Peki Zalim İstanbul 32. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 32. bölüm fragmanları…

Zalim İstanbul 32. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 32. bölüm fragmanları…

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul’un 32. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde Şeniz, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini gizlemesi için Cemre’yi susturduğunu zannetse de asıl tehlike hiç beklemediği bir yerden; Ceren’den gelmektedir. Ceren’in bu yeni hamlesi Şeniz ve Agah arasında artık asla geri dönüşü olmayan bir yolun başlangıcı olacaktır. Peki Zalim İstanbul 32. bölüm bu akşam var mı? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte 32. bölüm fragmanları…

ZALİM İSTANBUL 32. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cemre kendine yeni bir hayat kurmak için iş aramaya başlar. Bu yolda yalnız olmaya kararlıdır. Ancak çok sevdiği bir arkadaşı ile yollarının kesişmesi Cemre’yi hayallerinin peşinden gitmek için yüreklendirir. Ancak aldığı bir haber, yeni işinin sevincini yakınlarıyla paylaşmasına bile izin vermez.

Ceren, Şeniz’in otel odası görüntülerini Cemre’ye izlettiğini gördükten sonra Şeniz’le ilgili bütün travmaları gün yüzüne çıkar.

Haberin Devamı

Şeniz, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini gizlemesi için Cemre’yi susturduğunu zannetse de asıl tehlike hiç beklemediği bir yerden; Ceren’den gelmektedir. Ceren’in bu yeni hamlesi Şeniz ve Agah arasında artık asla geri dönüşü olmayan bir yolun başlangıcı olacaktır. Bu hamle aynı zamanda Cenk ve Nedim’in hayatını da önemli ölçüde etkiler. Oya’nın yaptığı plan ise tıkır tıkır işlemektedir. Oya bebeği köşke sokmayı başarır. Ceren yanı başındaki bebeğin kendi çocuğu olduğunu anlayabilecek midir?

ZALİM İSTANBUL 32. BÖLÜM FRAGMANI

ZALİM İSTANBUL 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Agah, Cemre’yi kaçıranları yakalatmıştır. Adamları sorguya çekerken okların Şeniz’i göstermesi an meselesidir. Öte yandan Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini ikisine de söylemeye kararlıdır. Şeniz, Cemre’nin hiç beklemediği anda onu sevdikleriyle vurmaya hazırlanmaktadır. Cenk ise, Cemre’yi bir kez daha kaybetmemeye kararlıdır ve Cemre'yi şaşkına çevirecek bir hazırlık içindedir. Bütün bunlar olurken Ceren, üstündeki baskıya daha fazla dayanamaz ve ablasına bebeği hakkında gerçekleri söylemek için harekete geçer. Oya ise, büyük planını adım adım kurmaktadır.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL KONUSU NE?

Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir sloganı ile yayın hayatına başlayacak Zalim İstanbul dizisinde aslen Artvinli olan zengin iş adamı Agah Karaçay’ın yeğeni Nedim için Artvin’den temiz süt emmiş bir gelin getirmek istemesi ile başlar. Agah Karaçay çok zengindir her türlü imkânı vardır ama yeğeni Nedim tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Agah Karaçay’ın güzel eşi Şeniz oldukça havalı bir İstanbul hanım efendisidir. Oğlu Cenk’i yurt dışında okutan Yeliz Agah’ın yeğeni Nedim’i ise evinde görmek istemez. Seher ise çocukları ile Agah beyin boğaza nazır yalısında işe başlar ve çocukları ile yalının müştemilatında yaşamaya başlar.

ZALİM İSTANBUL DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Fikret Kuşkan

Deniz Uğur

Mine Tugay

Ozan Dolunay

Simay Barlas

Berker Güven

Bahar Şahin

Sera Kutlubey

İdris Nebi Taşkan

Haberin Devamı

Ayşen Sezerel

Gamze Demirbilek