Gazete Vatan Logo

Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Her pazartesi yeni bölümleriyle hayranlarıyla buluşan Zalim İstanbul dizisinin 30 Mart tarihli yayın akışında yer almaması kafaları karıştırdı. Peki Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…

Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman?

Bu akşam yayınlanması planlanan Zalim İstanbul dizisinden izleyicilerini şaşırtan bir karar geldi. Kanal D yayın akışında Zalim İstanbul'un yerine "Bebek Geliyorum Demez" filmi yer alıyor. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mina Tugay, Bahar Şahin, Berker Güven'in başrollerini paylaştığı Zalim İstanbul dizisi, çekimlere ara verdi. Peki Zalim İstanbul 37. bölüm bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? İşte Zalim İstanbul dizisi hakkında merak edilenler…

Corona virüsü önlemleri kapsamında pek çok dizi çekimlerine ara verdi, bunlardan biri de Zalim İstanbul ekibi oldu. En son 36. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul'un yeni bölüm tarihiyle ilgili ise açıklama yapılmadı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

23 Mart 2020 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 36. Bölümünde Ceren, bebeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor; fakat, Agah'ın kritik hamlesi ile neye uğradığını şaşırıyor! Cemre ve Nedim, Başak ile bebeği Oya'nın elinden kurtarmayı başarırlar. Karakola götürülen Oya tutuklanırken, onunla işbirliği yapan doktor tüm gerçeği Cemre ve Nedim'e anlatır. Bebeğin Ceren'e ait olduğunu öğrenen Cemre ve Nedim büyük şaşkınlık yaşarlar. Bu durumu Başak ile konuşmak istedikleri sırada Ceren onları duyar. Bebeğinin peşine düşen Ceren, Başak'ın köşkten kaçırmasıyla şoke olur. Agah'ın çabaları ile bebek köşke dönerken, olaylar Ceren'in tersine işlemeye başlar. Agah, bebeği ve kendi durumunu kullanan Ceren'e büyük bir ders verir.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL KONUSU NE?
Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir sloganı ile yayın hayatına başlayacak Zalim İstanbul dizisinde aslen Artvinli olan zengin iş adamı Agah Karaçay’ın yeğeni Nedim için Artvin’den temiz süt emmiş bir gelin getirmek istemesi ile başlar. Agah Karaçay çok zengindir her türlü imkânı vardır ama yeğeni Nedim tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Agah Karaçay’ın güzel eşi Şeniz oldukça havalı bir İstanbul hanım efendisidir. Oğlu Cenk’i yurt dışında okutan Yeliz Agah’ın yeğeni Nedim’i ise evinde görmek istemez. Seher ise çocukları ile Agah beyin boğaza nazır yalısında işe başlar ve çocukları ile yalının müştemilatında yaşamaya başlar.
ZALİM İSTANBUL DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?
Fikret Kuşkan
Deniz Uğur
Mine Tugay
Ozan Dolunay
Simay Barlas
Berker Güven
Bahar Şahin
Sera Kutlubey
İdris Nebi Taşkan
Ayşen Sezerel
Gamze Demirbilek

Haberin Devamı