Adalet Bakanlığı 500 adet icra müdür ve icra müdür yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı 500 adet icra müdür ve icra müdür yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! İcra müdür ve icra müdür yardımcısı alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Adalet Bakanlığı yazılı ve sözlü sınavla 500 adet icra müdür ve icra müdür yardımcısı açıktan ve naklen alınacak. Yazılı sınav ÖSYM tarafından yapılacak. Sınava başvurular 10-16 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Adalet Bakanlığı icra müdürlüğü sınavı ne zaman, başvurular ne zaman alınacak? Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcısı sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
15.10.2022 Personel Alımı
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten... Memur adaylarına güzel haber haber! Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı yapılacak. Tek tek açıklandı. Başvurular yarın başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecek. Kurumlar tek tek duyurdu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İlanlarda çeşitli branşlarda 564 personel alınacağı duyuruldu.
30.12.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 550 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alacak!
Adalet Bakanlığı 550 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alacak! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adalet Bakanlığı’nın yayınlanan ilanına göre, 550 adet İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı açıktan ve naklen alınacak. Yazılı sınav, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak. Peki, Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcısı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı şartları!
29.12.2021 Personel Alımı
İcra Müdürlüğü sınavı 2022 ne zaman? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı sınavı başvuru şartları ve tarihi…
İcra Müdürlüğü sınavı 2022 ne zaman? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı sınavı başvuru şartları ve tarihi… İcra Müdürlüğü sınavı ne zaman 2022, İcra Müdürlüğü sınavı şartları nelerdir? 550 icra müdür ve müdür yardımcısı alınacak. Resmi Gazetede bugün yayımlanan ilanın detayları Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı internet sitesi üzerinden yayınlandı. İlana göre Adalet Bakanlığı, 410’u açıktan 140’ı naklen olmak üzere 550 icra müdür ve müdür yardımcısı alacak. İşte İcra Müdürlüğü sınavı tarihi, başvuru şartları hakkındaki detaylar…
28.12.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı yapacak! 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı sınavı ne zaman, şartları nelerdir?
Adalet Bakanlığı 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı yapacak! 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcısı alımı sınavı ne zaman, şartları nelerdir? Adalet Bakanlığı 1100 icra müdür ve icra müdür yardımcı alacağını duyurdu. İcra müdürü ve icra müdür yardımcısı kadrolarına yapılacak alımlar için yazılı ve sözlü sınav yapılacak. Sınav başvuruları 29 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında yapılacak. İcra müdür ve icra müdür yardımcılığı sınavı ne zaman?
20.09.2020 Personel Alımı
İcra Müdür ve Yardımcılarını Seçme Sınavı geç başvurusu nasıl yapılır?
İcra Müdür ve Yardımcılarını Seçme Sınavı geç başvurusu nasıl yapılır? İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı başvurusu, 7-17 Kasım’da gerçekleşmişti. Bugün de İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı geç başvuru başladı. Başvurular, ÖSYM'nin internet sayfasından gerçekleştirilebilecek. Peki, İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı başvurusu nasıl yapılır? Sınav ücreti ne kadar?
27.11.2019 Eğitim
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’in inovasyon şirketi Northstar’da CEO görevine Cengiz Altop atandı.
20.02.2024 Çalışma Hayatı
ING Grubu’nda Türk yöneticiye global görev
ING Grubu’nda Türk yöneticiye global görev Ocak 2012’de ING Türkiye’de göreve başlayan ve Ekim 2017 tarihinde ING Grubu Yapay Zeka ve Robot Teknolojileri Global Başkanlığı’na atanana kadar Operasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Görkem Köseoğlu, 1 Eylül 2023 itibarıyla ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi ve CTO’su olarak atandı.
28.07.2023 Ekonomi
Milli muharip uçak için tarih verildi! KAAN ilk testlerine başladı
Milli muharip uçak için tarih verildi! KAAN ilk testlerine başladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAS) Genel Müdür Yardımcısı Özkan Altay, imalat ve tasarımıyla milli muharip uçak KAAN'ın montajını kısa sürede tamamlayarak ilk yerli testlerine başladığı ve taksi operasyonu gerçekleştirdiğini ifade etti. Altay, “İnşallah yıl sonuna uçağımızı gökyüzü ile buluşturmayı planlıyoruz” diye konuştu.
11.07.2023 Ekonomi
TUSAŞ'ın yeni sanat eseri: Süper Şimşek
TUSAŞ'ın yeni sanat eseri: Süper Şimşek Türkiye’nin insansız hava platformları, TUSAŞ imzalı ANKA-3 ile yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Hedef uçak olarak ortaya çıkan Şimşek ailesinin ANKA-3’e özel geliştirilen son üyesi Şimşek-3 de kritik bir konumda. Kamikaze İHA’ya da dönüşecek Şimşek-3’ün sahip olacağı imkan ve kabiliyetler ülkemizi bu alanda sayılı güçlerinden biri yapacak.
3.05.2023 Ekonomi
ANKA-III’ün bu hafta gökyüzü ile buluşması bekleniyor
ANKA-III’ün bu hafta gökyüzü ile buluşması bekleniyor Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen ANKA-III’ün uçuşuna ilişkin konuşan İHA'lardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yıldız ANKA-III’ün bu hafta içerisinde gökyüzü ile buluşabileceğini işaret etti.
1.05.2023 Ekonomi
Karbon Saydamlık Projesinde Türk şirketleri başarısını devam ettiriyor
Karbon Saydamlık Projesinde Türk şirketleri başarısını devam ettiriyor İklim değişikliğiyle mücadele alanında sürdürdüğü çalışmalar ve tüm operasyonel faaliyetleriyle önemli çevre girişimlerinden biri olan Karbon Saydamlık Projesi’nin (CDP) İklim Değişikliği Programı’nda Türk Şirketleri notunu yükseltmeye devam ediyor.
14.12.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri yüzde 15 azalacak
İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri yüzde 15 azalacak İstanbul Havalimanı'nda uçakların taksi süreleri Gelişmiş Yer Hareketleri Rehberlik ve Kontrol Sisteminin (A-SMGCS) üçüncü aşaması olan Yönlendirme Seviyesi ile yüzde 15 azalacak.
10.11.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Süpersonik uçak geliyor, ve ortaya çıktı
Türkiye için sevindiren gelişme! Süpersonik uçak geliyor, ve ortaya çıktı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ)  'hedef uçak' olarak kullanılmak üzere tasarlanan ve kamikaza insansız hava aracına (İHA) da dönüştürülebilen turbojet motorlu 'Şimşek'in süpersonik (sesten hızlı) uçuşu için çalışma başlatıldı. TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yıldız, "Şu anda sübsonik (ses hızının altında) olarak uçuyoruz. Ama 6 ay içinde 0,8-0,9 mach hızında uçan yeni bir hedef uçağımız olacak" dedi.
17.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle, 422 Mülki İdare hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 2 ilin emniyet müdürü merkeze alındı, 11 ile ise emniyet müdürü atandı.
12.08.2022 Gündem
Zeynep Erkunt Armağan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Erkunt traktör kurucusu Zeynep Erkunt Armağan’ın hastalığı neydi?
Zeynep Erkunt Armağan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Erkunt traktör kurucusu Zeynep Erkunt Armağan’ın hastalığı neydi? Türkiye’nin ilk yerli traktörünü üreten Erkunt Traktör A.Ş’nin kurucusu Zeynep Erkunt Armağan hayatını kaybetti. Peki, Zeynep Erkunt Armağan kimdir, nereli, neden öldü, kaç yaşındaydı? İlk yerli traktör üreten Zeynep Erkunt Armağan’ın hastalığı neydi?
6.07.2022 Gündem
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu Memur ve memur emeklisi milyonları ilgilendiren açıklama! 5,3 milyon kamu personeli ve emeklisi bekliyordu. 3600 ek gösterge düzenlemesi resmen onaylandı. Maaş ve aylıkların yanında emekli ikramiyeleri de artıyor. Rakamlar tek tek açıklandı, tamamen değişti. 3600 ek gösterge düzenlemesine göre, birinci derece olmak şartıyla tüm öğretmenlerin, 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu polislerin, alan sınırlaması olmaksızın 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu tüm sağlık çalışanı ve din görevlilerinin ek göstergeleri 3600’e yükseltildi. Kapsam genişletildi, düzenleme sadece polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini değil, tüm kamu çalışanlarını ilgilendiriyor. Emekli aylıklarına 1.946 lira, ikramiyelere ise 70.210 lira ilave ödeme geliyor. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesinin tüm detayları...
Gazi Erçel kimdir? Eski MB Başkanı Gazi Erçel öldü mü, kaç yaşında ve neden öldü?
Gazi Erçel kimdir? Eski MB Başkanı Gazi Erçel öldü mü, kaç yaşında ve neden öldü? Eski Merkez Bankası Başkanı, ekonomist ve yazar Gazi Erçel hayatını kaybetti. 77 yaşında yaşamanı yitiren Erçel, koronavirüs tedavisi görüyordu. Peki, Gazi Erçel kimdir? Eski MB Başkanı Gazi Erçel öldü mü, kaç yaşında ve neden öldü?
13.06.2022 Gündem
Tapuda yeni dönem! 4000 lira sınırı ve...
Tapuda yeni dönem! 4000 lira sınırı ve... Tapu işlemleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ev, arsa alacak milyonları ilgilendiriyor. Sistem değişiyor. Görev tanımları değiştirilerek, tapu işlemlerinin noterlerden yapılmasına olanak sağlandı. Buna göre noterlerin taşınmaz satış vaadi sözleşmesi yapmak, bu sözleşmeyi taraflardan birinin talep etmesi, harç ve giderleri ödemesi halinde elektronik ortamda tapu siciline şerh koymak, ayrıca taşınmaz satış sözleşmesi yapma yetkisi olacak. Bu işlemler karşılığında noter ücreti dışında herhangi bir ücret alınmayacak. Noter ücreti taşınmazın değerine göre 500 Türk Lirası’ndan az ve 4 bin Türk Lirası’ndan fazla olamayacak.
26.05.2022 Ekonomi
2. el araç satışına bayram bereketi
2. el araç satışına bayram bereketi Bir süredir durgun olan ikinci el otomotiv piyasasında Ramazan Bayramı’nın gelmesi ile hareketlilik yaşandı.
2.05.2022 Otomobil
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, giriş sınavıyla bankacılık alanında uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 5 Mayıs'ta başlıyor. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
Türkiye’nin gizli gücü! İlk kez görüntülendi
Türkiye’nin gizli gücü! İlk kez görüntülendi Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen ve tasarlanan AKSUNGUR ile ANKA insansız hava araçları Türkiye Cumhuriyeti’nin gökyüzündeki gözleri olarak huzur ve güvenliğini sağlamanın yanı sıra uzun uçuşlar ile afet bölgelerinde de başarılı görevler icra ediyor. Son olarak AKSUNGUR’a entegre edilen sivil baz istasyonu sistemi ile afet durumlarında mobil iletişimin kesintisiz devamlılığı sağlanacak.
24.04.2022 Gündem
Kamu personel alımı ile ilgili son dakika kararı! İmzalandı, yeni kadrolar belli oldu
Kamu personel alımı ile ilgili son dakika kararı! İmzalandı, yeni kadrolar belli oldu Memur adaylarını çok yakından ilgilendiriyor. İki bakanlık harekete geçti. Personel alımı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile büyük bölümü Adalet ve Ticaret bakanlıklarında olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına toplam bin 110 yeni kadro ihdası gerçekleştirildi.
6.02.2022 Personel Alımı
THY’de devir teslim gerçekleşti
THY’de devir teslim gerçekleşti Türk Hava Yollarında (THY) İlker Aycı’dan boşalan Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığına getirilen Ahmet Bolat, devir teslim töreniyle görevi devraldı.
28.01.2022 Ekonomi
Türk Hava Yolları'nda görev değişimi! Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat oldu
Türk Hava Yolları'nda görev değişimi! Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat oldu Türk Hava Yolları(THY)'nda Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı görevinden istifa etti. Aycı'nın yerine şirkette Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bolat geldi. İlk açıklamasını yapan Bolat, "84 milyon vatandaşımızın ortak değeri olan Türk Hava Yolları'nın yeni başarı hikayelerini inşallah hep birlikte yazacağız" diye konuştu.  
27.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri