İçki Yasağı

İçki Yasağı

Son dakika içki yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan içki yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını içki yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçki Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içki yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 içki yasağı haberi bulunmuştur. Tüm içki yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkel itiraf etti: Ekonomik olarak da kaldıramayız
Merkel itiraf etti: Ekonomik olarak da kaldıramayız Almanya Başbakanı Angela Merkel, son günlerde artış gösteren yeni tip corona virüs (Kovid-19) vaka sayılarından duyduğu endişeyi dile getirerek ikinci bir dalganın hem sağlık sistemini hem de ekonomiyi olumsuz etkileyeceğini bildirdi.
14.10.2020 Dünya
Alkollü içki kullanma yasağı hangi işlerde çalışanlar için geçerli değildir?
Alkollü içki kullanma yasağı hangi işlerde çalışanlar için geçerli değildir? İş Kanunu, işçilerin haklarını düzenlerken, çalışma hayatıyla ilgili işçileri bağlayan bazı yasakları da açıkça belirtir. Bunlardan birisi de iş yerine sarhoş veya uyuşturucu madde almış olarak gelmek ve işyerinde alkollü içki veya uyuşturucu madde kullanmaktır. Ancak bu yasağın bazı istisnaları vardır. İşte alkollü içki kullanma yasağının hangi işçiler için uygulanamayacağı ile ilgili detaylar...
24.01.2019 Uzmana Sor
Oyunu kullanan plaja koştu
Oyunu kullanan plaja koştu Kuşadası’nda 240 sandıkta 85 bin 651 seçmenin bulunduğu Kuşadası’nda hava sıcaklığı 32 dereceyi bulunca oyunu kullananlar soluğu denizde aldı. Oylarını kullanmak için tatilcilerin dönmesi üzerine boşalan plajları Kuşadalılar doldurdu.
24.06.2018 Yaşam
Bakan açıkladı! İnternetten film izleyenlere kötü haber
Bakan açıkladı! İnternetten film izleyenlere kötü haber Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, internetten yasak olmasına rağmen korsan film izleyenleri etkileyecek çalışma ile ilgili bilgi verdi. Bakan Avcı, "Bir sanat eserini korsan, yasa dışı bir şekilde kullanıyorsanız meslek birliğiyle birlikte sizin internet kullanımınızı yavaşlatmaktan internete erişiminizi yasaklamaya kadar bir dizi tedbir öngörülüyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Antalya’da ‘alkol yasağı’ tartışması
Antalya’da ‘alkol yasağı’ tartışması Antalya’da valiliğin kamuya açık alanlarda alkol yasağı getirmesi tartışma yarattı. Yasağın turizmin başkentine darbe vuracağı kaydedilirken valilik ‘alınan karar yasaklama değil’ görüşünde
28.04.2017 Yaşam
Japonya'da görevli ABD askerlerine içki yasağı
Japonya'da görevli ABD askerlerine içki yasağı ABD donanması, Japonya'da görevli personeline alkollü içki yasağı getirdi...
6.06.2016 Dünya
İran’da alkol tedavi merkezleri açılacak
İran’da alkol tedavi merkezleri açılacak İran Sağlık Bakanlığı, alkol ve uyuşturucu bağımlığıyla mücadele için ülke genelinde 150 tedavi merkezi açılacağını duyurdu...
10.06.2015 Dünya
Seçim vaadi: Ramazan öncesi içki yasağı
Seçim vaadi: Ramazan öncesi içki yasağı Endonezya'da iki siyasi parti Ramazan ayı öncesi vaat olarak içkiyi yasaklayacaklarını duyurdu.
15.04.2015 Dünya
Hastaneden viski servisi
Hastaneden viski servisi Fransa’da bir sağlık kuruluşu hastanenin içerisinde bar açma kararı aldı. Hastanenin içerisinde yer alacak ve Eylül’de açılması planlanan barda şarap, şampanya ve viski satışı yapılacak.
2.08.2014 Dünya
İçki yasağı mahkemelik!
İçki yasağı mahkemelik! Gelibolu tarihi alanını yeniden düzenleyen yasa kabul edildi...
29.09.2021 Gündem
Yasal oluyor! İçki yasağına yeni formül
Yasal oluyor! İçki yasağına yeni formül İçki satışı ve tanıtımına getirilen yasaklar nedeniyle ticaret yapmaları kısıtlanan şarap üreticileri, bağ evlerini otel, restorana dönüştürüyor. Bu yolla üretim yerinde içki içilmesi yasal bir hal alıyor
29.09.2021 Gündem
Ali Nesin'den kızdıracak açıklamalar
Ali Nesin'den kızdıracak açıklamalar Abbas Güçlü ile Genç Bakış’a konuk olan, Türkiye’nin yaşayan en ünlü matematikçisi Prof. Dr. Ali Nesin, AK Parti’den, babası Aziz Nesin’e, seçimlerden, matematiğe birçok konuda gençlerin sorularını yanıtladı, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
Yüzde 45’in sırrı ne?
Yüzde 45’in sırrı ne? Seçim sonuçları iktidar ve muhalefet tarafından farklı yorumlandı...
2.04.2014 Siyaset
O gün içki yasak!
O gün içki yasak! Siyasi parti ve adaylarının seçim propagandası, yarın saat 18.00’de sona erecek. İşte yasaklar...
29.03.2014 Siyaset
'İçki yasağı devam edecek'
'İçki yasağı devam edecek' CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Zaman gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
İçki yasağına yenildi!
İçki yasağına yenildi! Dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra her yıl binlerce yerli yabancı turisti ağırlayan tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı Oteli içki yasağı nedeniyle kapılarını kapattı...
22.01.2014 Yaşam
İyice örtün, gözükmesin!
İyice örtün, gözükmesin! ‘Alkol yasağına denetim yok gören polis tutanak tutar’
29.09.2021 Gündem
Öğretmenevine içki yasağı!
Öğretmenevine içki yasağı! Alkollü içki satışı yasağının...
29.09.2021 Gündem
Bu illerde alkol yasağı mı var?
Bu illerde alkol yasağı mı var? Muammer Güler o soruya cevap verdi
29.09.2021 Gündem
AKP'li vekilden Erdoğan'a Gezi çıkışı!
AKP'li vekilden Erdoğan'a Gezi çıkışı! AKP'li vekil, "Yüzde 50’yi tutuyorum diyor. Türkiye’de iç savaş mı çıkaracaksınız..." dedi.
11.06.2013 Siyaset
AKP'den erken seçim açıklaması!
AKP'den erken seçim açıklaması! AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklama yapıyor
29.09.2021 Gündem
Vali'den ‘alkol’ kararına itiraz!
Vali'den ‘alkol’ kararına itiraz! Isparta Valisi Memduh Oğuz'dan sert çıkış
29.09.2021 Gündem
NYT'den çok çarpıcı analiz!
NYT'den çok çarpıcı analiz! 'Eğer böyle devam ederse...'
29.09.2021 Gündem
İşte Taksim Camii'nin yeri!
İşte Taksim Camii'nin yeri! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın 'Teke Tek Özel' programına konuk oldu...
29.09.2021 Gündem
İçeceksen evinde iç!
İçeceksen evinde iç! Başbakan, partisinin grup toplantısında içki yasağını savundu..
28.05.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İçki Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içki yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.