İçişler Bakanlığı

İçişler Bakanlığı

Son dakika İçişler bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İçişler bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İçişler bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçişler Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içişler bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 içişler bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm içişler bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme!
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! İçişleri Bakanlığı hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler cumartesi ve pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Yine belirtilen süre içerisinde marketler ve bakkallar telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebileceklerdir.
25.12.2020 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma izni saatleri! 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?
20 yaş altı sokağa çıkma izni saatleri! 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? İçişleri Bakanlığı'nın yeni kornavirüs tedbirleri konulu genelgesine göre 20 yaş altı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Geçtiğimiz hafta başlayan 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı devam ediyor. 20 yaş altı için günün belli saatlerinden dışarı çıkma izni veriliyor. Peki, 20 yaş altı ne zaman sokağa çıkabilir? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 20 yaş altı sokağa çıkma izni saatleri!
29.11.2020 Gündem
20 yaş altı hangi gün sokağa çıkacak? 20 yaş altı sigortalı çalışanlar ne olacak?
20 yaş altı hangi gün sokağa çıkacak? 20 yaş altı sigortalı çalışanlar ne olacak? Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı, okullarda eğitim ve 20 yaş için alınan koronavirüs kararlarının detayları İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nde yayınlandı. Özellikle de 20 yaş altı için kısıtlamalar geldi. Peki, 20 yaş altı hangi gün sokağa çıkacak? 20 yaş altı sigortalı çalışanlar ne olacak? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı çalışanlar için geçerli mi? İşte 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri!
18.11.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Yarın tüm Türkiye'de olacak...
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Yarın tüm Türkiye'de olacak... İçişleri Bakanlığı Covid -19 Tedbirleri kapsamında yarın yapılacak denetimlerle ilgili 81 İl valiliğine genelge gönderdi. Ülke genelinde yarın, bizzat valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, köy/mahalle muhtarları, meslek odaları, genel kolluk birimlerinin katılacağı kapsamlı corona virüs denetimi gerçekleştirilecek.
9.09.2020 Gündem
'Doğa ve hayvan polisi' göreve başladı
'Doğa ve hayvan polisi' göreve başladı İçişler Bakanlığı'nın kararıyla 81 ilde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde göreve başladı.
27.08.2020 Gündem
Polis üstsüz güneşlenen kadınları uyardı! Ülke ayağa kalktı
Polis üstsüz güneşlenen kadınları uyardı! Ülke ayağa kalktı Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, polisin Akdeniz sahilindeki kadınlardan giyinmelerini istemesinin ardından üstsüz güneşlenmeyi savundu.
26.08.2020 Yaşam
Hafta sonu yasak kalktı mı? Cumartesi Pazar yasağı kalktı mı? 6-7 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı?
Hafta sonu yasak kalktı mı? Cumartesi Pazar yasağı kalktı mı? 6-7 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu yasakları kalktı mı? Hafta sonu yasak var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokak kısıtlaması ile ilgili açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısıtlamalarla ilgili açıklamasını Twitter hesabı üzerinden yaptı. Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı olarak 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. 2,5 ay aradan sonra yeniden günlük hayatını düzenlemeye başlayan vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmesine gönlümüz razı olmadı" ifadesini kullandı.
5.06.2020 Gündem
30 Büyükşehir ve Zonguldak'a giriş çıkış ile 20 yaş altına sokağa çıkma yasağını içeren genelge 81 ile gönderildi
30 Büyükşehir ve Zonguldak'a giriş çıkış ile 20 yaş altına sokağa çıkma yasağını içeren genelge 81 ile gönderildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. İçişleri Bakanlığı 81 ile 30 Büyükşehir ve Zonguldak'a giriş çıkış ile yaş sınırlaması içeren genelge İçişler Bakanlığı tarafından 81 ile gönderildi. Genelgede kara, hava ve deniz yoluyla 15 gün süreyle kentlere giriş çıkışın durdurulduğu vurgulandı.Tüm il ve ilçelerde 01.01.2000 tarihinden sonra doğmuş olanlar sokağa çıkamayacak.
3.04.2020 Siyaset
Son dakika: Kapan-3  Kazan Operasyonu başladı!
Son dakika: Kapan-3 Kazan Operasyonu başladı! Hakkari'de, İçişleri Bakanlığınca terör örgütü PKK'ya yönelik "Kapan-3 Kazan Operasyonu" başlatıldı.
5.03.2020 Gündem
Sahil Güvenlik Uzman Alımı başvuruları yarın başlıyor: Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı şartları nelerdir, lise mezunları da başvurabilecek...
Sahil Güvenlik Uzman Alımı başvuruları yarın başlıyor: Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı şartları nelerdir, lise mezunları da başvurabilecek... Sahil Güvenlik Komutanlığı farklı branşlarda 175 uzman erbaş alımı yapacak. Başvurular 3 Mart'ta başlıyor, son tarih 13 Mart. 175 uzman erbaş alımı yapacak Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuru şartlarını da bildirdi. Motorcu, elektrikçi, topçu, serdümen, kurbağa adam pozisyonlarında yapılacak olan alımların şartları nelerdir? İşte sahil uzman erbaş alımı 2020 hakkında merak edilenler...
2.03.2020 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Dersim' soruşturması
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Dersim' soruşturması İçişleri Bakanlığı'nca, Belediye Meclisi tarafından verilen Tunceli isminin 'Dersim' olarak değiştirilmesi kararıyla ilgili soruşturma başlatılarak müfettiş görevlendirildi.
31.05.2019 Gündem
Bir haftada 57 terörist etkisiz hale getirildi
Bir haftada 57 terörist etkisiz hale getirildi İçişler Bakanlığı bir haftada düzenlenen operasyonlarda 57 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Bakanlıktan bir ilk! Telefonlara bu mesaj geldi
Bakanlıktan bir ilk! Telefonlara bu mesaj geldi İçişleri Bakanlığı, bayram tatilinde trafiğe çıkan vatandaşları SMS ile uyardı. Özellikle trafik kazalarının yoğunlaştığı bölgelerdeki mola noktalarında vatandaşların telefonlarına “Bayramlarda en fazla ölümlü kazaların yaşandığı yol üzerindesiniz" mesajı geldi.
29.09.2021 Gündem
İçişler Bakanlığı: 17 terörist etkisiz hale getirildi
İçişler Bakanlığı: 17 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Son 1 haftada 17 terörist etkisiz hale getirildi. 417 terör operasyonunda 214 kişi gözaltına alındı." denildi.
29.09.2021 Gündem
Operasyonlar Maliye Bakanlığı'na da sıçradı
Operasyonlar Maliye Bakanlığı'na da sıçradı 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası soruşturma ve operasyonlar sürüyor
29.09.2021 Gündem
Edremit’te başkan görevden alındı
Edremit’te başkan görevden alındı Van’ın Edremit ilçesinde 15 Ağustos günü Halk Meclisi tarafından ‘öz yönetim’ ilan edilmesi için yapılan basın açıklamasına katılan Edremit Belediyesi Eş Başkan Sevil Rojbin Çetin, 24 Ağustos’ta gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü...
29.09.2021 Gündem
'Öz yönetim ilan etmişti' Görevden alındı
'Öz yönetim ilan etmişti' Görevden alındı VAN’ın Edremit İlçesi Belediyesi DBP’li Eş Başkanı Sevil Rojbin Çetin, İçişleri Bakanlığı’nın onayı ile Van Valiliği Mahalle İdareler Müdürlüğü kararıyla görevden alındı...
29.09.2021 Gündem
Hükümetten sürpriz hamle
Hükümetten sürpriz hamle Kobani’de yaşanan olayların yurt genelinde protesto edilmesi sırasında yaşananların yarattığı kısmi travmayı atlatan hükümet, polise yetki paketinde önemli bir hamleye imza attı. 17 ve 25 Aralık sürecinin ardından emniyet teşkilatında yeniden yapılanma çalışmaları başlatan İçişler Bakanlığı, geçen hafta Başbakanlık’a yetki düzenlemesini gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Müfettiş raporunu yalanlayan ifade!
Müfettiş raporunu yalanlayan ifade! Berkin elvan soruşturmasında müfettiş raporunu yalanlayan ifade Gezi Parkı eylemleri sırasında, Okmeydanı'nda yapılan müdahalede, gaz bombası fişeğiyle başından ağır yaralanan ve 269 gün sonra yaşam mücadelesini kaybeden 14 yaşındaki Berkin Elvan'ın ölümüne ilişkin devam eden soruşturma dosyasına İçişleri Bakanlığı’nın raporundaki bilgileri yalanlayan ifade girdi...
29.09.2021 Gündem
Ağrı kesici yerine!..
Ağrı kesici yerine!.. Yok böyle skandal
30.09.2013 Yaşam
İçişleri Bakanlığı 42 kişiye dava açtı!
İçişleri Bakanlığı 42 kişiye dava açtı! İÇİŞLERİ Bakanlığı, geçtiğimiz yıl Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanması gereken maç öncesi çıkan olaylara karıştıkları ve azmettirdikleri iddia edilen 42 kişiye tazminat davası açtı...
29.09.2021 Gündem
Sert mesaj!
Sert mesaj! 'Seni ben doğurdum, susturmasını da bilirim...'
2.09.2010 Dünya
'Vidalar sıkıştırılmalı'
'Vidalar sıkıştırılmalı' Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, twitter'dan ilginç bir mesaj verdi...
23.07.2010 Dünya
10 firmaya ihale yasağı
10 firmaya ihale yasağı İçişleri ve Ulaştırma Bakanlığı, Toplu Konutİdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Akdeniz Üniversitesi, 4734 sayılı Kamu İhale, 4735Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre toplam10 kişi ve firmaya çeşitli sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi...
9.03.2010 Ekonomi
Gelir kapısı oldu! Büyük kazanç! Atık hurmalar kurutularak 20 misli fiyata satılıyor!
Gelir kapısı oldu! Büyük kazanç! Atık hurmalar kurutularak 20 misli fiyata satılıyor! Bilecik merkeze bağlı Başköy, Küplü ve Bekdemir köylerinde yılda 700 ton cennet hurması hasadı yapılırken, satıcının beğenmediği, atık durumdaki hurmalar seralarda kurutularak yüksek fiyattan satılıyor.
4.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İçişler Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içişler bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.