20 Yaş Altı

20 Yaş Altı

Son dakika 20 Yaş Altı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 20 Yaş Altı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 20 Yaş Altı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

20 Yaş Altı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 20 yaş altı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.400 20 yaş altı haberi bulunmuştur. Tüm 20 yaş altı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
4.03.2024 İddaa
Milliler, Belçika'yı 61-57 mağlup etti
Milliler, Belçika'yı 61-57 mağlup etti Litvanya’nın ev sahipliğinde Vilnius ve Klaipeda kentlerinde düzenlenen FIBA 20 Yaş Altı Kızlar Basketbol Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden ay-yıldızlılar, ikinci maçında Belçika'yı 61-57 mağlup etti.
30.07.2023 Basketbol
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvanın ilk maçları tamamlandı. Milyonlarca insanın ekrana kilitlendiği maçlar özel anlara da sahne oldu. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında en çok konuşulan karşılaşma Arjantin Suudi Arabistan maçı oldu. Messi’li Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan turnuvanın en çok konuşulan takımı olurken Messi’nin bu maçta kırdığı rekor da tarihe geçti. Suudi Arabistan maçında Messi karşılaşmanın 10. Dakikasında attığı golle 4 farklı Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran 5. futbolcu oldu. Peki, Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte futbol kariyeri boyunca Lionel Messi'nin kırdığı rekorları ve en çok konuşulan anları…
25.11.2022 Futbol
Cüneyt Çakır kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cüneyt Çakır hakemliği bırakıyor!
Cüneyt Çakır kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cüneyt Çakır hakemliği bırakıyor! FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır kariyerini noktaladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Cüneyt Çakır'ın yakın zamanda hakemlerle gerçekleştirilen kampta görevini bırakmayla alakalı Merkez Hakem Kuruluna (MHK) başvurduğunu ifade etti. Ayrıca, Büyükekşi, Cüneyt Çakır’a jübile maçı düzenlemek istediklerini belirtti. Peki, Cüneyt Çakır kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
5.08.2022 Futbol
Ahmet Çalık kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Milli futbolcu Ahmet Çalık neden öldü?
Ahmet Çalık kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Milli futbolcu Ahmet Çalık neden öldü? Ahmet Çalık öldü mü? Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kariyerinde 8 kez A Milli Takım formasını giyen Ahmet Çalık, futbola başladığı Gençlerbirliği’nde 2011 yılında profesyonel oldu. 6 yıl Başkent ekibini formasını giyen Çalık, 2017’de Galatasaray’a transfer oldu. 3 yıl sarı-kırmızılıların formasını giydikten sonra 2020’de Konyaspor’a transfer olmuştu. Peki, Ahmet Çalık kimdi, kaç yaşında ve nereli?
11.01.2022 Gündem
Konyaspor'un stoperi Ahmet Çalık hayatını kaybetti
Konyaspor'un stoperi Ahmet Çalık hayatını kaybetti Konyaspor'un milli defans oyuncusu Ahmet Çalık 28 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kaza Ankara'da meydana geldi. Ahmet Çalık'ın kullandığı araç şarampole devrildi. Konyaspor'da forma giyen futbolcu Ahmet Çalık'ın araçta yalnız olduğu öğrenildi. Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesi spor camiasını yasa boğdu. Ahmet Çalık dana önce Galatasaray ve Gençlerbirliği'nde de futbol oynadı. Ahmet Çalık ,Türkiye Millî Futbol Takımı formasını da ilk kez 17 Kasım 2015 tarihinde Yunanistan ile oynanan özel maçta giydi.
11.01.2022 Konya Spor
Tanganga kimdir? Galatasaray’ın yeni transferi Japhet Tanganga kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?
Tanganga kimdir? Galatasaray’ın yeni transferi Japhet Tanganga kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? Galatasaray Japhet Tanganga'yı kadrosuna kattı. 22 yaşındaki oyuncu, Tottenham'dan 1 yıllığına kiralandı. Peki Tanganga kimdir, nereli? Japhep Tanganga hangi takımda oynadı?
5.08.2021 Gündem
Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı için toplu taşıma yasağı kalktı mı?
Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı için toplu taşıma yasağı kalktı mı? Koronavirüs ile mücadele kapsamında 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlar için getirilen toplu taşıma yasağının kalkıp kalkmadığı merak ediliyor. Son yapılan Kabine Toplantısı’nda kademeli normalleşme kapsamında aşı olmayan 65 yaş grubu ile 18 yaş altını için toplu taşıma yasağı devam etmişti. 21 Haziran Pazartesi yapılacak Kabine Toplantısı'nda toplu taşıma yasağında değişiklik olup olmadığı sorgulanıyor. Toplu taşıma yasağı ne zaman kalkacak, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü toplu taşıma kullanabilir mi?
21.06.2021 Gündem
Survivor’dan elenen Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu nedir?
Survivor’dan elenen Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu nedir? Merve Aydın elendi mi 2021? Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan milli basketbolcu Merve Aydın dün akşam adaya veda etti. Başarılı performansıyla bilinen ve Survivor'a damga vuran isimlerden biri olan Merve Aydın’ın elenmesi arkadaşlarını şoka uğrattı. Survivor Merve Aydın kimdir, kaç yaşında, boyu ve kilosu nedir?
26.05.2021 Gündem
Marketler Arefe Günü açık mı? Migros, A101, BİM, ŞOK marketler çalışıyor mu, marketler saat kaçta kapanıyor, kaça kadar açık?
Marketler Arefe Günü açık mı? Migros, A101, BİM, ŞOK marketler çalışıyor mu, marketler saat kaçta kapanıyor, kaça kadar açık? Marketlerin bayram mesaisi merak ediliyor. 17 günlük tam kapanmanın bitmesine, bayramın başlamasına az bir süre kala marketlerin çalışma saatlerini araştırılıyor. Bakkal, market ve ŞOK, A101, BİM gibi zincir marketlerin bayramda açık olup olmayacağı sorgulanıyor. Ramazan Bayramı 13-14-15 Mayıs tarihlerine denk geliyor. Peki, 3 günlük Ramazan Bayramı'nda marketler açık mı? Arefe günü marketler açık mı? Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
12.05.2021 Gündem
Düğünler yasak mı, iptal mi edildi? Düğün nişan yapmak yasaklandı mı, ertelendi mi?
Düğünler yasak mı, iptal mi edildi? Düğün nişan yapmak yasaklandı mı, ertelendi mi? Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Bilim Kurulu Toplantısı'ndaki görüşler ve öneriler kabine toplantısında değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Düğünler yasaklandı mı? Düğün ev nişan yapmak yasak mı?
13.04.2021 Gündem
Kabine toplantısı bugün mü yapılacak, ne zaman? Gözler Kabine toplantısı kararları için Cumhurbaşkanı’na çevrildi!
Kabine toplantısı bugün mü yapılacak, ne zaman? Gözler Kabine toplantısı kararları için Cumhurbaşkanı’na çevrildi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Kabine Toplantısı bugün yapılacak. Ramazan yı geldi, yeni tedbirlerin masaya yatırılması bekleniyor. Vatandaşlar toplantı hakkında araştırmalarını hızlandırdı, Kabine’nin kaçta toplanacağı, hangi kararları alacağı merak konusu oldu. Kabine Toplantısı'nda hangi konular konuşulacak, kararlar saat kaçta açıklanacak?
13.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İller tek tek açıklandı ve hafta sonu kısıtlamasının hangi iller için hangi şekilde uygulanacağı belirtildi. Kısıtlamalar ve tedbirlere ilişkin yeni kararlar peş peşe duyuruluyor. Vaka sayıları her geçen gün artıyor. Koronavirüs risk haritasına göre 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir de kırmızıya büründü. Neredeyse her gün illerden yeni tedbir kararları duyuruluyor. İşte hafta içi hafta sonu yasaklarına ilişkin tüm detaylar ve alınan yeni kararlar...
9.04.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni kararlar! 10 gün, peş peşe duyuruyorlar, her şey terse döndü...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni kararlar! 10 gün, peş peşe duyuruyorlar, her şey terse döndü... Vaka sayıları sürekli artıyor. Yasaklar peşe peşe geliyor. Koronavirüs risk haritasına göre 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir yeni haritada kırmızıya büründü. Yüz yüze eğitim, sokağa çıkma yasakları ve seyahat ile ilgili iller kararları duyuruyor. Teravi namazı da evde kılınacak. Çanakkale'de, Halk pazarında alınan önlemler kapsamında yalnızca sebze ve meyve tezgahları kuruldu. Şehir dışından gelen misafirlerin geldikleri evlerde 10 gün süreyle izole olmaları kararlaştırıldı. Erzurum'da 65 yaş ve üstü ile 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma saatleri yeniden düzenlendi. Ankara, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Eskişehir, Çorum ve Malatya’da yüz yüze eğitime ara verildi. İstanbul için karar bekleniyor... İşte hafta içi hafta sonu yasakları ve yeni adımlar...
7.04.2021 Gündem
Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar!
Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar! Son 24 saatte 49 bin 584 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 211 kişi hayatını kaybetti. 271 bin 547 Kovid-19 testi yapıldı, ağır hasta sayısı 2 bin 477 oldu, 28 bin 498 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 3 milyon 159 bin 475'e yükseldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil, evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik." THY'de görev yapan pilot, kabin memuru ve yükleme uzmanlarının aşılanmasına başlandı.
6.04.2021 Gündem
Erzurum'da sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni karar! 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altı...
Erzurum'da sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni karar! 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altı... Erzurum İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma saatleri yeniden düzenledi.
6.04.2021 Gündem
Hakan Çalhanoğlu kimdir? Hakan Çalhanoğlu nereli, kaç yaşında?
Hakan Çalhanoğlu kimdir? Hakan Çalhanoğlu nereli, kaç yaşında? Milan’ın Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun koluna aslan dövmesi yaptırması sosyal medyada gündem oldu. Galatasaraylı taraftarlar, Belhanda’dan boşalan 10 numaralı formayı gelecek sezon milli futbolcunun giymesi için yönetime çağrı yaptı. Hakan Çalhanoğlu kimdir? Hakan Çalhanoğlu nereli, kaç yaşında?
11.03.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Ülke genelinde yapıldı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Ülke genelinde yapıldı Ülke genelinde eş zamanlı 45 bin 894 personelin katılımıyla “Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması” yapıldı. 120 bin 34 aracın kontrol edildiği, 36 bin 97 iş yerinin denetlendiği uygulamada, 1.072 araç trafikten men edilirken 55 iş yerine idari işlem uygulandı.
10.03.2021 Gündem
Cumartesi akşamı sokağa çıkma yasağı var mı? 13 hafta sonra kısıtlamasız ilk cumartesi!
Cumartesi akşamı sokağa çıkma yasağı var mı? 13 hafta sonra kısıtlamasız ilk cumartesi! Koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye aylardır kısıtlamalar, tedbirler doğrultusunda ve hafta sonu yasakları nedeniyle sokağa çıkamıyordu. Kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte 3,5 ay sonra kısıtlamasız ilk cumartesi günü yaşanıyor. Kısıtlamasız ilk cumartesi gününde kontrollü normalleşmenin kuralları ve sokağa çıkma yasağı saatleri merak ediliyor. Milyonlar cumartesi günü sokağa çıkma saatlerini ve akşam sokağa çıkma yasağının olup olmadığını merak ediyor. Peki, Cumartesi akşamı sokağa çıkma yasağı var mı? Cumartesi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? İşte sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili tüm detaylar...
6.03.2021 Gündem
Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller!
Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller! Koronavirüsle mücadelenin 'Kontrollü Normalleşme' döneminin ilk hafta sonu yasağı başlıyor. Yeni kurallar belli oldu. Açıklanan normalleşme takvimine göre, hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkıyor. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanacak. Peki, Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? İşte Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller ve sokağa çıkma yasağı kalkan iller!
5.03.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Cumartesi - pazar sokağa çıkma yasağı olan iller, hafta sonu (6-7 Mart) sokağa çıkma yasağı kalkan iller…
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Cumartesi - pazar sokağa çıkma yasağı olan iller, hafta sonu (6-7 Mart) sokağa çıkma yasağı kalkan iller… 1 Mart itibariyle yerinde karar kapsamında normalleşme takvimine geçildi. 1 Mart normalleşme kararlarıyla, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha devam edecek. Yani hafta sonu sokağa çıkma yasağında yeni kurallar yarından itibaren başlayacak. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Cumartesi - pazar sokağa çıkma yasağı olan iller, hafta sonu (6-7 Mart) sokağa çıkma yasağı kalkan iller…
5.03.2021 Gündem
Yasak kaldırıldı! İstanbul'da yeni dönem, bugün başladı
Yasak kaldırıldı! İstanbul'da yeni dönem, bugün başladı Yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren yasak kaldırıldı. İstanbul'da yeni bir dönem başladı. İstanbul valiliği duyurdu. İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda İstanbul'da koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Ocak 2021’den itibaren 65 yaş üstü ve 20 yaş altına toplu taşıma yasağı gelmişti.
4.03.2021 Gündem
65 yaş üstü, ruhsal açıdan gençlere göre daha dirençli
65 yaş üstü, ruhsal açıdan gençlere göre daha dirençli Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Burcu Özdemir Ocaklı'nın 12 ilden toplam 1070 kişi üzerinde yaptığı araştırmada, pandemi döneminde 18-64 yaş arası bireylerin ruhsal sağlığının 65 yaş üstü bireylere göre daha fazla etkilendiği, yaşlı bireylerin ruhsal sağlık konusunda genç gruplara göre daha dirençli olduğu ortaya çıktı.
4.03.2021 Sağlık
Bakan Koca duyurdu: Yeni aşamaya geçtik, 15 günde bir...
Bakan Koca duyurdu: Yeni aşamaya geçtik, 15 günde bir... Toplantı sonrası Bakan Koca sosyal medya hesabından yazılı açıklama paylaştı. Açıklamanın başında 1 Mart itibarıyla geçilen yeni döneme değinen Koca, yeni aşamada illerin risk seviyelerine göre koronavirüsle mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. Koca ayrıca, koronavirüs vaka sayılarına dikkat çekti, "Yüksek vaka sayılarımız hala, hayatımızı olağan akışına kavuşturma umudumuzun önünde bir tehdit oluşturmaya devam etmektedir. Ancak kontrol elimizde ve tedbirlere uyarak normalleşebiliriz." ifadelerini kullandı.
3.03.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı, seyahat kısıtlaması kalkan iller
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı, seyahat kısıtlaması kalkan iller İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine "Risk Gruplarına Göre Alınacak Tedbirler" konulu genelge gönderdi. Gönderilen genelge ile kısıtlama detaylarına yer verildi. Genelgeye göre, risk grubuna göre il bazında alınması gereken Kovid-19 tedbirleri ile uyulacak kurallar valiliklerce belirlenecek. Risk gruplarına göre değişiklik gösterecek sokağa çıkma kısıtlamaları sırasında şehirler arası seyahatlere ilişkin uygulamalara aynen devam edilecek. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı? İşte Seyahat kısıtlaması kalkan iller ve devam eden iller…
2.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

20 Yaş Altı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 20 yaş altı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.