İçimdeki Fırtına

İçimdeki Fırtına

Son dakika İçimdeki Fırtına haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İçimdeki Fırtına ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İçimdeki Fırtına haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçimdeki Fırtına

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içimdeki fırtına gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 içimdeki fırtına haberi bulunmuştur. Tüm içimdeki fırtına haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber!
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber! Bir süredir ekranlardan uzak olan ve ilişkileriyle gündeme gelen Merve Boluğur, Instagram sayfasından takipçisine verdiği bir cevap ile tekrar ekranlara döneceğini açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Merve Boluğur: Artık insanlar beni özledi
Merve Boluğur: Artık insanlar beni özledi 'Ezgi' karakterine hayat verdiği 'İçimdeki Fırtına' (2017) dizisinden sonra ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, sinema filmi için çalıştığını söyledi.
21.03.2023 Televizyon
Pınar Gültekin'in babası canlı yayında verilen cezaya ateş püskürdü: 'Kızıma atılmayan iftira kalmadı'
Pınar Gültekin'in babası canlı yayında verilen cezaya ateş püskürdü: 'Kızıma atılmayan iftira kalmadı' Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programına bağlanan acılı baba Sıddık Gültekin verilen cezaya ateş püskürdü. Baba Sıddık Gültekin, "Kızıma atılmayan iftira kalmadı. Buna rağmen mahkeme adalete tecelli edemiyorsa diyecek bir şeyim yok. Tek isteğim adaletin sağlanması. 13 mahkemedir hakkımı arıyorum. Ama benim hakkım gasp edildi” dedi.
21.06.2022 Yaşam
Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında?
Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında? Kavak Yelleri, Ezel, Son, İçimdeki Fırtına, İçerde ve Vatanım Sensin gibi dizilerde rol alan Levent Can, kalp krizi geçirdi. Bu haberin ardından pek çok kişi tarafından araştırılan Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında? İşte detaylar…
5.03.2020 Gündem
Bilirkişi Merve’yi haklı buldu
Bilirkişi Merve’yi haklı buldu Yayından kaldırılan “İçimdeki Fırtına” dizisindeki iki bölümlük alacağı için Aslan Film’e dava açan Merve Boluğur’u bilirkişi haklı buldu. Bilirkişi, genç oyuncunun iki bölüm için 110 bin lira alacaklı olduğu yönünde görüş bildirdi.
26.07.2019 Magazin
Erol Evgin sevenleriyle buluştu
Erol Evgin sevenleriyle buluştu Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu.
4.07.2019 Kültür Sanat
Alacak davası dosyası bilirkişiye gitti
Alacak davası dosyası bilirkişiye gitti Oyuncu Merve Boluğur'un yayından kaldırılan "İçimdeki Fırtına" adlı diziden iki bölümlük alacağı için yapım şirketine açtığı 110 bin liralık dava dosyasını mahkeme, bilirkişiye gönderdi
6.03.2019 Magazin
Erol Evgin'e büyük ilgi!
Erol Evgin'e büyük ilgi! Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kerki ve Solfej’in düzenlediği Ankara konserleri kapsamında sahneye çıktı. Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde altın şarkılarını söyleyen Sanatçı, ayakta alkışlandı.
23.02.2019 Kültür Sanat
Paramı verin!
Paramı verin! Merve Boluğur, yayından kaldırılan ‘İçimdeki Fırtına’ dizisinden iki bölümlük alacağı olduğunu iddia ederek Aslan Film Yapım Hizmetleri şirketine 110 bin TL’lik dava açtı
25.07.2018 Magazin
İçerde kadrosuna usta bir isim dahil oldu!
İçerde kadrosuna usta bir isim dahil oldu! İçerde'de Yusuf Müdür'ün ölmesinden sonra yerine gelen isim belli oldu. İşte İçerde'ye gelen usta oyuncu...
21.05.2017 Televizyon
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar Yeni sezonda başlayan 30 diziden 15’i erken final yaptı. Bir önceki sezondan devam eden 7 dizi de sona erdi. Böylece toplamda 22 dizinin ekran macerası bitti. Set çalışanları bu durumdan çok rahatsız, yapımcılar ise sessiz...
15.04.2017 Arşiv
Korku filmi çeviriyoruz!
Korku filmi çeviriyoruz! Merve Boluğur ve eşi Murat Dalkılıç önceki akşam Anadoluhisarı Lacivert Restorant çıkışı görüntülendi.
13.04.2017 Magazin
ENKA'da Tiyatro Günü için coşkulu kutlama!
ENKA'da Tiyatro Günü için coşkulu kutlama! ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ne özel olarak düzenlediği gecede, Çiğdem Erken ve orkestrası eşliğinde çok sayıda oyuncuyu ağırladı.
28.03.2017 Kültür Sanat
Kiko 'Kara Sevda' setinde!
Kiko 'Kara Sevda' setinde! 'Kara Sevda'ya transfer olan 24 yaşındaki oyuncu Gizem Karaca, sette çekilmiş fotoğrafını İnstagram hesabından paylaştı.
27.03.2017 Magazin
Gizem Karaca o iddialı diziye transfer oldu!
Gizem Karaca o iddialı diziye transfer oldu! Güzel oyuncu Gizem Karaca Karaca'nın yeni dizisi belli oldu.
22.03.2017 Televizyon
İçimdeki Fırtına 6. final bölümde Emre Elif’e aşkını itiraf ediyor!
İçimdeki Fırtına 6. final bölümde Emre Elif’e aşkını itiraf ediyor! İçimdeki Fırtına 6.final bölümü fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen İçimdeki Fırtına 6. final bölümünde Emre, Elif'e karşı olan duygularını itiraf ediyor. İçimdeki Fırtına bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek.
29.09.2021 Gündem
Merve Boluğur, dizi tutmayınca imaj değiştirdi!
Merve Boluğur, dizi tutmayınca imaj değiştirdi! Uzun süre sonra ekranlara dönen, ancak umduğunu bulamayan Merve Boluğur, imaj değiştirdi. İşte Merve Boluğur'un yeni imajı...
16.03.2017 Magazin
'İçimdeki Fırtına' final yapıyor
'İçimdeki Fırtına' final yapıyor Star TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi 'İçimdeki Fırtına' sadece 5 bölüm dayanabildi. Reytingte resmen çakılan dizi final kararı aldı. Diziyi oyuncu Merve Boluğur bile kurtaramadı.
15.03.2017 Magazin
Reyting korkusu
Reyting korkusu Hatice Aslan, önceki akşam Maçka Toy İstanbul’dan çıkarken görüntülendi.
14.03.2017 Magazin
Projemiz güzel
Projemiz güzel ‘İçimdeki Fırtına’ dizisinde başrol oynayan Yusuf Çim önceki akşam Karaköy Grigio’da görüntülendi.
4.03.2017 Magazin
Kırmızı şıklığı
Kırmızı şıklığı İçimdeki Fırtına, heyecan, entrika ve romantizm dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.
3.03.2017 Magazin
'İçimdeki Fırtına'da romantik sahneler!
'İçimdeki Fırtına'da romantik sahneler! ‘İçimdeki Fırtına’ dizisi; heyecan, entrika ve romantizm dolu sahneleriyle dikkati çekiyor.
3.03.2017 Televizyon
Aşıksan her şeyi göze alırsın
Aşıksan her şeyi göze alırsın İçimdeki Fırtına’da Fırat karakterine hayat veren Burak Yamantürk, aşkla ilgili düşüncelerini "Dünyadaki en güçlü duygu” sözleriyle dile getiriyor.
24.02.2017 Arşiv
Mehmet Özgür 'İçimdeki Fırtına’da!
Mehmet Özgür 'İçimdeki Fırtına’da! ‘İçimdeki Fırtına’nın oyuncu kadrosuna Mehmet Özgür dahil oldu.
15.02.2017 Televizyon
Başrol kaygım hiç olmadı
Başrol kaygım hiç olmadı Yayınlanan ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan İçimdeki Fırtına dizisiyle kamera karşısına geçen Gizem Karaca, “Sert birini oynamak keyifliymiş“ diyor.
11.02.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İçimdeki Fırtına ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içimdeki fırtına haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.