İbrahim Uslu

İbrahim Uslu

Son dakika İbrahim Uslu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Uslu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Uslu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Uslu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim uslu gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 ibrahim uslu haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim uslu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz
Bakan Ersoy: Terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz RTÜK 3. Medya Buluşması'nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Biz Türk medyasının dünyanın en güvenilir medyalarından biri olmasını istiyoruz. Etkin, güçlü, objektif Türk medyasını kendi çocuklarımızın; aile yapımızı, toplumsal değerlerimizi koruması gerektiğine inanıyoruz. Uluslararası güçlerin oyuncağı haline gelen terör gruplarının medyamızı yönlendirmesini istemiyoruz" dedi.
27.10.2023 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin: FETÖ ile mücadele etmeye devam edeceğiz
RTÜK Başkanı Şahin: FETÖ ile mücadele etmeye devam edeceğiz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu sosyal medya hesaplarından Bülent Korucu'nun paylaşımına tepki gösterdi. RTÜK Başkanı Şahin, "FETÖ terör örgütü maşası beni ve yardımcım İbrahim Bey’i hedef almış. Akılları ve karakterleri kiralık bu örgütlerin mensuplarına söylüyorum; ben ve ekibim sizlerle her platformda ömrümüzün sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Gündem
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Ankara'da 11'inci sınıf öğrencilerinin düzenlediği 'İyilik Zirvesi' söyleşisine konuk oldu. Uslu, "Hangi görevde olursak olalım öncelikle kendi iyiliğimiz için iyilik yapmaya, iyilik yapan kurumların parçası olmaya devam edeceğiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Kütahya’da işçi servisi traktöre çarptı: 20 yaralı
Kütahya’da işçi servisi traktöre çarptı: 20 yaralı Kütahya’da İbrahim Uslu’nun kullandığı 43 HD 858 plakalı işçi servis midibüsünün önünde giden Mükerrem Güvenli yönetimindeki 43 AAD 925 plakalı pancar yüklü traktöre çarptığı kazada yaralı sayısı 20’ye çıktı. Yaralanan midibüs sürücüsü Uslu ile diğer yaralılar, hastanede tedaviye alındı.
24.10.2022 Yaşam
TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi!
TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi! Isparta Eğirdir TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlandı. TOKİ Isparta Eğirdir konutları için hak sahipleri araştırmalarını arttırdı. Isparta Eğirdir TOKİ konut kurası için 2+1 ve 3+1 kura çekilişi yapıldı. 2+1 konutlarda 88 konut, 3+1 54 konutun hak sahipleri noter huzurda çekilen kura sonucuyla belli oldu. İşte TOKİ Isparta Eğirdir kura sonuçları ve Isparta Eğirdir 2+1-3+1 isim listesi…
9.05.2022 Ekonomi
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor?
Maske Kimsin Sen final mi yapıyor, yayından mı kaldırılıyor? Maske Kimsin Sen programı yayınlandığı günden beri eleştirilerin hedefindeydi. Maske Kimsin Sen, programının ekran macerasını noktalayacağı iddia ediliyor. Yarışmacının yapımcısı Fatih Aksoy söz konusu iddialara yönelik açıklama yaptı. Peki, Maske Kimsin Sen final mi yapıyor?
4.02.2022 Televizyon
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu hamlesi! Erken seçim...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu hamlesi! Erken seçim... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin konuşulması hakkındaki soruya "Büyükşehir belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli. Başarılarının sürekli olmasını isteriz" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, 2022 yılı sonbaharda erken seçim beklediğini söyledi.
9.08.2021 Siyaset
RTÜK'ten Erol Mütercimler açıklaması!
RTÜK'ten Erol Mütercimler açıklaması! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, katıldığı bir televizyon programında imam hatip lisesi mezunları hakkında sarf ettiği sözleri yargılanan Erol Mütercimler'e 10 ay hapis cezasının iptal edildiğini açıkladı. Uslu, “Talihsiz ve hatalı bulduğumuz bu iptal kararını Üst mahkeme olan Ankara Bölge İdare Mahkemesine taşıyacağız. Ve konunun takipçisi olacağız” dedi.
3.08.2021 Gündem
RTÜK İletişim Dergisi yayın hayatına başladı
RTÜK İletişim Dergisi yayın hayatına başladı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından hazırlanan İletişim Dergisi, temmuz sayısıyla yayın hayatına başladı.
16.07.2021 Yaşam
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Sen terör devletisin
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Sen terör devletisin RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Filistinlilere yönelik saldırılarla ilgili olarak, "Biliyoruz, ne zulümlerin, ne işgallerin ne cinayetlerin biter; çünkü sen bir terör devletisin. Katil İsrail'sin" paylaşımında bulundu.
10.05.2021 Gündem
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Podcast yükselen mecra
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Podcast yükselen mecra Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Ipsos ve Podbee Media'nın yürüttüğü araştırmaya göre Türkiye'de düzenli Podcast dinleyen sayısının yaklaşık 650 bin; düzensiz aralıkla dinleyenlerin sayısının ise yaklaşık 2 milyona ulaştığını bildirdi.
4.05.2021 Gündem
RTÜK'ten 'lisans yenileme süresi' hatırlatması
RTÜK'ten 'lisans yenileme süresi' hatırlatması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, medya hizmet sağlayıcı kuruluşların, lisans süresi bitimine en az 2 ay kala Üst Kurula müracaat ederek lisans yenilenmesi talebinde bulunmaları gerektiğini belirtti.
30.03.2021 Gündem
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan ebeveynlere önemli uyarı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan ebeveynlere önemli uyarı RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu'dan ailelere önemli uyarı geldi. Uslu, yaygınlaşan internet kullanımında çocukların uygunsuz içerikle karşılaşma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.
23.03.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e çok sert tepki
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Meral Akşener'e çok sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Pensilvanya’nın desteği kime yönelmiştir? FETÖ’cüler kime destek vermiştir? Sanıyorum bu sorunun cevabı araştırıldığında İP’in oy tabanının mahiyeti, bu kumandalı partinin kimlerin taşeronluğunu yaptığı, ezcümle FETÖ’nün siyasi ayağı deşifre edilmiş olacaktır." dedi.
10.03.2021 Siyaset
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Dijital 2021 Raporu'na ilişkin, "Raporda Türkiye'nin öne çıktığı başlıklar. Sesli arama ve komut verme sistemini dünyada en çok kullanan 5'inci ülkeyiz. Video oyunu kullanımında dünya ortalamasının üzerinde ve 5'inci sırada yer almaktayız. Tüm dünyada internette en çok üretilen içerik dili açısından Türkçe 4'üncü sırada" açıklamasında bulundu. Öte yandan Uslu Türkiye'de sosyal medya kullanıcı sayısının 60 milyona ulaştığını belirtti.
21.02.2021 Gündem
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan 'Ebeveyn kontrolü' hatırlatması
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan 'Ebeveyn kontrolü' hatırlatması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, ilgili kuruluşların çocukları ve gençleri korumak adına gerekli teknik önlemleri aldığını belirterek, "Bizler de ebeveynler olarak bu önlemleri izleme alışkanlıklarımıza entegre ederek gerekli hassasiyeti lütfen gösterelim" dedi.
7.02.2021 Gündem
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan İdlib için destek çağrısı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan İdlib için destek çağrısı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan İdlib kampanyası için sosyal medya hesabından destek çağrısında bulundu.
24.01.2021 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den ittifak açıklaması: Neye mal olursa  olsun...
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den ittifak açıklaması: Neye mal olursa olsun... MHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı açıklamada, "Net olarak açıklıyorum, neye mal olursa olsun Cumhur İttifakı sonuna kadar yaşayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur İttifakı'nın zeminini genişletmek için yaptığı temas ve ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değildir." dedi.
14.01.2021 Siyaset
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Çocuklar, sosyal medya bağımlısı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Çocuklar, sosyal medya bağımlısı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, "Pandemi etkisiyle çocuklarımız okul hayatından uzaklaşmakta ve evlerde daha çok zaman geçirmektedir. Bunun bir yansıması olarak da çocukların medya araçlarıyla geçirdikleri zaman daha da artmakta" dedi.
12.12.2020 Gündem
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan çağrı! 'Ofis açmaya davet ediyorum'
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan çağrı! 'Ofis açmaya davet ediyorum' Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Netflix'in İstanbul'da ofis açma düşüncesinin çok yerinde olduğunu belirterek, "Lisansını alan veya almak üzere olan Amazon PrimeVideo, Mubi, Spotify, Deezer gibi uluslararası diğer paydaşlarımızı da daha güçlü işbirliği için Türkiye'de ofis açmaya davet ediyorum" dedi.
4.12.2020 Gündem
RTÜK'ten deprem bölgesindeki yayıncılar için önemli karar!
RTÜK'ten deprem bölgesindeki yayıncılar için önemli karar! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), deprem bölgesinde yayın yapan medya hizmet sağlayıcılarının mali yükümlülük sürelerini mücbir sebep gözeterek 3 ay süreyle uzattı.
12.11.2020 Gündem
RTÜK, internetten lisanssız yayın yapan radyolara 72 saat süre verdi
RTÜK, internetten lisanssız yayın yapan radyolara 72 saat süre verdi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de internet üzerinden lisanssız yayın yapan radyolara, lisans müracaatında bulunmaları için 72 saat süre verildiğini belirterek, başvuruda bulunmayanlarla ilgili erişim engelleme süreci başlatılacağını ifade etti.
9.11.2020 Gündem
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Halkımızdan bir bildirim geliyorsa bu incelemeye alınır
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Halkımızdan bir bildirim geliyorsa bu incelemeye alınır Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) 11 yaşındaki çocuğun bıçaklanma sahnesi nedeniyle sonlandırılmasını istediği diziyle ilgili inceleme yapılacağını duyurdu. Dizinin başrol oyuncusunun buna tepkisi üzerine RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, "Halkımızdan bir bildirim geliyorsa bu incelemeye alınır" açıklaması yaptı.
21.09.2020 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin'den kaymakam adaylarına tecrübe paylaşımı
RTÜK Başkanı Şahin'den kaymakam adaylarına tecrübe paylaşımı İçişleri Bakanlığı’nın davetlisi olarak Kaymakam adaylarına seslenen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kamudaki tecrübelerini paylaştı.
25.08.2020 Gündem
Kestiği ağacın altında kalarak öldü
Kestiği ağacın altında kalarak öldü Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kestiği ağacın altında kalarak ağır yaralanan İbrahim Uslu (42), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
1.07.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Uslu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim uslu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.