İbrahim Tatlıses Sevgili

İbrahim Tatlıses Sevgili

Son dakika İbrahim Tatlıses sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Tatlıses sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Tatlıses sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Tatlıses Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim tatlıses sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 ibrahim tatlıses sevgili haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim tatlıses sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'i 43 yaş küçük sevgilisi terk etti
İbrahim Tatlıses'i 43 yaş küçük sevgilisi terk etti 'İbo Show' programı ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses ile kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'nın birlikteliğinin sona erdiği iddia edildi.
11.12.2020 Magazin
İbrahim Talıses: Hala çapkınım evlensem, yine çocuk yaparım!
İbrahim Talıses: Hala çapkınım evlensem, yine çocuk yaparım! 2011 yılında uğradığı silahlı saldırından sonra sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses; değişen hayatını, sağlık durumunu, kırgınlıklarını, siyasete bakışını anlattı. "Zirvedeyken herkes yanımdaydı. O zaman peşimde fır fır dönenlerin çoğu şimdi fırıldak olmuş, yoklar" diyen 66 yaşındaki sanatçı, "Şu an hayatımda kimse yok ama hala çapkınım. Evlensem yine çocuk yaparım" şeklinde konuştu.
3.02.2018 Magazin
Hülya Avşar'dan yılın itirafı: Libidosu çok fazlaydı!
Hülya Avşar'dan yılın itirafı: Libidosu çok fazlaydı! Hülya Avşar, bir dönem aşk yaşadığı İbrahim Tatlıses hakkında gündeme damga vuracak bir itirafta bulundu. Avşar, 'Onda bazı şeyler fazlaydı. Libidosu (cinsel dürtü) çok fazlaydı.' dedi.
16.06.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses bakın kimle evleniyor?
İbrahim Tatlıses bakın kimle evleniyor? İmparator İbrahim Tatlıses, Buket Damla Çakıcı ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.
2.06.2017 Magazin
Elveda iyi kalpli güzel kadın
Elveda iyi kalpli güzel kadın Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Oya Aydoğan (59) dün sabah 07.15’te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yemek yerken aort damarı yırtılan, 12 saatlik ameliyatın ardından bir haftadır yoğun bakımda yaşam savaşı veren Aydoğan’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.
15.05.2016 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek!
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek! Özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla çok konuşulan Selen Görgüzel, bu kez sesiyle gündemde. Sahnede Kayahan’ın 'Yemin Ettim' şarkısını seslendiren Görgüzel'in, parçanın bir bölümünde detone olduğu görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Işın Karaca, meslektaşının sahne performansını eleştirdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de tartışmaya dahil oldu.
12.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı
Sergen Deveci'den 'İbrahim Tatlıses' göndermeli iyileştim mesajı: 5 ay sonra ilk kez yaptı Sergen Deveci, geçirdiği kaza sonrası ilk kez sahneye çıktı. Tiyatro oyununa giderken trafik kazası geçiren ve boynundaki kırık nedeniyle felç riski olan Deveci, iyileşerek yeniden sahalara döndü. Sahne öncesi sorularına yanıtlayan Deveci, yaşadığı süreci anlatırken, İbrahim Tatlıses’e gönderme yaptı.
31.03.2023 Magazin
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da gençlik buluşması programına katıldı. Gençler ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye siyasetinde bu kardeşiniz, abiniz dışında gençlik kollarından gelmiş kimse yok. 18-20 yaşından itibaren gençlik kollarında yetişmiş bir siyasetçiyim. Diğerleri öyle değil, gökten zembille inmişler. Gençlik yıllarıyla birlikte siyasette yarım asrı geriden bırakan büyüğünüz olarak artık sizlerin misafiri olduğunu rahatça söyleyebilirim" dedi.
4.12.2022 Siyaset
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız Geçtiğimiz hafta müzisyen Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Düğün fotoğraflarına photoshop uygulandığını iddia eden 32 yaşındaki şarkıcı, "64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
21.10.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in acı günü!
İbrahim Tatlıses'in acı günü! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in uzun süredir Hollanda'da yaşayan amcasının oğlu Ahmet Tatlı, hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı, acı haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.
4.10.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses, iki ayak tarak kemiğinde kırık ile Çeşme’de sahne aldı
İbrahim Tatlıses, iki ayak tarak kemiğinde kırık ile Çeşme’de sahne aldı Bodrum'da dün geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İzmir’in Çeşme ilçesinde bir restoranda sahne alarak sevenleriyle bir araya geldi. Sahneye ayakları sargılı olarak tekerlekli sandalye ile çıkan Tatlıses, yaşadığı kaza ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Allah yüzümüze baktı. Allah’ın sevgili kuluyum demek ki bize çok dua ediyorsunuz” dedi.
26.08.2022 Magazin
Adalet Sara'dan eski eşi İbrahim Tatlıses'e sert yanıt!
Adalet Sara'dan eski eşi İbrahim Tatlıses'e sert yanıt! İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta D Magazin'den Asiye Acar'a röportaj vermiş, 'İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı' demişti. Tatlıses'in sözleri Şanlıurfa'da yaşayan ilk eşi Adalet Sara'yı kızdırdı.
30.09.2021 Magazin
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor İdo Tatlıses’in kız arkadaşı Yasemin Şefkatli samimi açıklamalarda bulundu. Şimdilerde yeni çıkardığı markanın heyecanını yaşasa da İdo ile olan aşkının nasıl başladığını evliliğe dair merak edilen soruları yanıtladı.
3.11.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil 30 kilo vermiş!
Mehmet Ali Erbil 30 kilo vermiş! Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Tunç, ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri anlattı...
27.11.2018 Magazin
Türkülerin hep yüreğimizde olacak!
Türkülerin hep yüreğimizde olacak! Uzun zamandır kanser tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş dün hayatını kaybetti. Sanatçının sevenleri acısını “Türkülerin hep yüreğimizde olacak” sözleriyle ifade etti
14.02.2018 Magazin
Tatlıses'e kardeş darbesi: Onun maaşlı elemanı...
Tatlıses'e kardeş darbesi: Onun maaşlı elemanı... 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı'yı kızdıran soru...
10.01.2018 Magazin
İbrahim Tatlıses: İki yıl hiç gülmedim, çünkü...
İbrahim Tatlıses: İki yıl hiç gülmedim, çünkü... İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’yu ilk kez İzmir’deki restoranında ağırladı. Uzun zamandır görmediği evladını elleriyle besleyen Tatlıses, çarpıcı açıklamalar yaptı.
23.11.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses'e dava açan Dilan Çıtak'a şok!
İbrahim Tatlıses'e dava açan Dilan Çıtak'a şok! Babası İbrahim Tatlıses'in soyadını almak için dava açan Dilan Çıtak hukuki engele takıldı. İbrahim Tatlıses açılan babalık davasını kabul etse de mahkeme Çıtak'ın nesebin reddi işlemi gerçekleşmediği için dosyayı duruşmadan çekti.
22.11.2017 Magazin
Aman babası duymasın! 'Çok eşliliğe karşıyım'
Aman babası duymasın! 'Çok eşliliğe karşıyım' İdo Tatlıses, ‘Mertçe Sohbetler’ adlı programa konuk oldu.
24.09.2017 Magazin
Sürpriz gelişme! Tatlıses devreye girdi...
Sürpriz gelişme! Tatlıses devreye girdi... İbrahim Tatlıses, eşi Merve Boluğur'dan boşanma kararı alan Murat Dalkılıç'a, 'Madem işi arabeske bağladın barışın o zaman.' dedi.
4.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Tatlıses Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim tatlıses sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.