Selin Yeninci dikkat çekti!  New York pozları olay yarattı...
Selin Yeninci dikkat çekti! New York pozları olay yarattı... Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'daki rolüyle tanınan Selin Yeninci, New York'tan çekilen iddialı pozlarını Instagram'da paylaştı. Yeninci'nin paylaşımları büyük beğeni topladı.
21.12.2021 Magazin
Alp Navruz: Öyle bir şey yok, biz de sizden duyuyoruz
Alp Navruz: Öyle bir şey yok, biz de sizden duyuyoruz Geçtiğimiz aylarda final yapan ‘Ada Masalı’nda başrolleri paylaşan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. İkili, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.
26.03.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı ile kavga etti mi? Açıklama yaptı
İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı ile kavga etti mi? Açıklama yaptı ATV'de dördüncü sezonuyla ekranlarda olan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Hakan Gümüşoğlu' karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı’yla kavga ettikleri yönünde basına yansıyan haberlere yanıt verdi.
26.03.2022 Magazin
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı!
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı! Adana’da 1970’li yılların anlatıldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildiği eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde, set görevlileri klima ünitelerini çalan hırsızı yakaladı. Zanlıyı tanıyan hastanenin güvenlik görevlisinin açıklaması dikkat çekti.
25.03.2022 Magazin
FOX Networks Group'un yeni sezon lansmanı gerçekleşti!
FOX Networks Group'un yeni sezon lansmanı gerçekleşti! FOX Networks Group, ünlü oyuncuların katıldığı tanıtım gecesiyle yeni sezonunu açtı.
6.10.2016 Televizyon
Bir olma zamanı!
Bir olma zamanı! TSK içinde bir grup askerin İstanbul ve Ankara’da darbe girişiminde bulunması sonrası ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Sanat dünyasından birçok isim birlik ve beraberlik mesajı verdi
17.07.2016 Magazin