Huysuz Virjin

Huysuz Virjin

Son dakika huysuz virjin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan huysuz virjin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını huysuz virjin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Huysuz Virjin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan huysuz virjin gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 huysuz virjin haberi bulunmuştur. Tüm huysuz virjin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki!
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki! 'Konuşanlar' programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın programında hakkında merak edilenleri anlattı. Ünlü komedyen, çok küfür ettiğine dair yorumlara tepki gösterdi ve 17 Temmuz 2020 tarihinde vefat eden Seyfi Dursunoğlu'nun unutulmaz 'Huysuz Virjin' karakterini örnek gösterdi.
3.03.2023 Magazin
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?
Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne? Evet Hayır sunucusu olarak tanınan Erkan Yolaç hastalığı sebebiyle gözetim altına alındı. Peki, Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Evet Hayır sunucusu Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?
26.10.2022 Magazin
Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık?
Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık? Üsküdar Yalıboyu Caddesi'ndeki tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 1778 yılında I. Abdülhamid Han tarafından Rabia Sultan adına yaptırılan Beylerbeyi Hamamı, hisse sahipleri tarafından 48 milyon liradan satışa çıkarıldı. Tarihi hamam, 4 yıkanma, 14 giyinme odasıyla birlikte 698 metrekare net alana sahip. Beylerbeyi Hamamı’nın satışa çıkarılmasının ardından hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Tarihi Beylerbeyi Hamamı kimin, Tarihi Beylerbeyi Hamamı kaç liradan satılık?
10.10.2022 Gündem
Tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon liraya satışa çıktı
Tarihi Beylerbeyi Hamamı 48 milyon liraya satışa çıktı Üsküdar'daki 244 yıllık tarihi Beylerbeyi Hamamı, 48 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. Anıt Koruma ve Bakım Uzmanı Doç. Dr. Gamze Kaymak Heinz, "Osmanlı mimarisini yansıtan bir eser. İdeal olan, yapının özgün işlevini devam ettirmesi. 2 kuşak sonra belki de çocuklarımız ya da torunlarımız sadece kitaplardan öğrenecekler" dedi.
9.10.2022 Gündem
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Seyfi Dursunoğlu'nun miras davasında yeni gelişme!
Seyfi Dursunoğlu'nun miras davasında yeni gelişme! İki yeğeni tarafından ‘vasiyetnamenin iptali’ davası açılmıştı. Mahkeme, davanın üçüncü duruşmasında tanık Garabet Baltaoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılmasını istedi.
30.06.2021 Magazin
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün Melek Mosso, Megastar Tarkan'ın Yıldız Tilbe'den gelen 'challenge' davetini geri çevirmesi ve son günlerde Şeyma Subaşı'nın ilk sıralarda yer aldığı sosyal medya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.05.2021 Magazin
'Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyeti geçerlidir!'
'Seyfi Dursunoğlu'nun vasiyeti geçerlidir!' Seyfi Dursunoğlu’nun vasiyeti ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Dursunoğlu'nun vasiyetinin geçerli olduğu belirtildi.
4.03.2021 Gündem
Mirasını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu
Mirasını bıraktığı kurum ve kişiler belli oldu Huysuz Virjin karakterini yaratan Seyfi Dursunoğlu, geçen temmuz ayında hayatını kaybetmişti. Dursunoğlu'nun vefatından sonra mirası ilk kez resmi olarak açıklandı.
16.10.2020 Magazin
Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu
Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
18.07.2020 Magazin
Huysuz Virjin (Seyfi Dursunoğlu) ölüm sebebi ne, hastalığı neydi? Huysuz Virjin kimdir, nereli? Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti
Huysuz Virjin (Seyfi Dursunoğlu) ölüm sebebi ne, hastalığı neydi? Huysuz Virjin kimdir, nereli? Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti Türkiye’de yaptığı sahne şovlarıyla büyük beğeni toplayan ve milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Seyfi Dursunoğlu (Huysuz Virjin) dün akşam tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını kaybetmesi, herkesi hüzne boğdu. Peki, Seyfi Dursunoğlu kimdir? Seyfi Dursunoğlu neden öldü, hastalığı ne? Huysuz Virjin kimdir, nereli? İşte Huysuz Virjin’in hayatı ve vasiyeti…
18.07.2020 Gündem
Hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu
Hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında hayatını kaybeden Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun mirasını kime bıraktığı belli oldu
18.07.2020 Gündem
Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti
Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti Son dakika haberine göre, Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
18.07.2020 Gündem
Murat Başoğlu kimdir?
Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. İntihara kalkıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu ile ilgili bilgileri haberimizde derledik. İşte Murat Başoğlu hakkında merak edilenler...
3.09.2018 Gündem
'Huysuz Virjin'in son hali yürek yaktı!
'Huysuz Virjin'in son hali yürek yaktı! Ümit Erdim, Huysuz Virjin adıyla tanıdığımız ve sahne şovlarını büyük bir keyifle izlediğimiz Seyfi Dursunoğlu'nu ziyaret etti ve paylaşımda bulundu.
28.12.2017 Magazin
Kanal D'den Huysuz Virjin sürprizi!
Kanal D'den Huysuz Virjin sürprizi! Huysuz Virjin karakteriyle gönüllerde taht kuran Seyfi Dursunoğlu, sosyal medya hesabından yılbaşı gecesi Kanal D ekranında olacağını açıkladı.
8.12.2017 Televizyon
Huysuz ve Maylo yeniden buluştu
Huysuz ve Maylo yeniden buluştu Lila Kağıt’ın markası Maylo’nun Seyfi Dursunoğlu’nun ‘Huysuz Virjin’ karakteriyle başrolde olduğu yeni reklam kampanyası izleyicilerle buluştu.
27.05.2017 Ekonomi
90’lık huysuz!
90’lık huysuz! ‘Huysuz Virjin’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Seyfi Dursunoğlu (85) Lili Kağıt markası olan Maylo için ikinci defa kamera karşısına geçti
26.05.2017 Magazin
Survivor'da Huysuz Virjin bombası!
Survivor'da Huysuz Virjin bombası! Huysuz Virjin tiplemesiyle tanıdığımız Seyfi Dursunoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla seneye Survivor'da olacağını söyledi.
10.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Huysuz Virjin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki huysuz virjin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.