Gazete Vatan Logo
Magazin Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?

Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?

Evet Hayır sunucusu olarak tanınan Erkan Yolaç hastalığı sebebiyle gözetim altına alındı. Peki, Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Evet Hayır sunucusu Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?

Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?

Evet-Hayır'ın sevilen sunucusu Erkan Yolaç, geçirdiği rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Peki, Evet Hayır sunucusu Erkan Yolaç kimdir?

Erkan Yolaç’ın hastalığı ne, son durumu nasıl?

Ünlü yarışma Evet Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç torununun doğumu için gittiği Amerika'da zatürre teşhisi ile yoğun bakım kaldırıldı.

Bilinç kaybı yaşayan ünlü ismin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ünlü sunucunun önceki yıllarda da yine bir Amerika yolculuğunda uçaktan kaptığı virüs sebebiyle yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Evet Hayır sunucusu Erkan Yolaç kimdir, nereli, kaç yaşında?

24 Şubat 1935 Kırklareli Babaeski doğumlu olan Erkan Yolaç şeker fabrikasının revirinde doğmuştur. Babası Mehmet Yolaç Edirne'lidir. Babası zamanında Sofya'dan göç etmiştir. 6 yaşındayken İstanbul'a taşınmışlar.

Yolaç, önce Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde sonra Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde sınıfta kaldı. Babasının işi gereği Kastamonu'ya taşındılar. Burada lisedeyken edebiyat öğretmeni Rauf Mutluay'ın yönlendirmesiyle belediye mikrofonlarından sunum yaptı. Belediye başkanı Osman Zeki Oktay'ın da sunumunu beğenmesiyle tüm anonsları o yapmaya başladı.

Haberin Devamı

1960 yılında Ankara Radyosu'nun sınavlarını kazanarak orada çalışmaya başladı. İlerleyen yıllarda Huysuz Virjin, Orhan Boran, Leyla Sayar gibi isimlerle gazinolarda çalışmaya başladı. Ancak Türkiye kendisini sunduğu 'Evet-Hayır'' yarışmasıyla tanıdı. 1976 Türkiye güzeli Asuman Tuğberk ile evlidir.