Hurşit Tolon

Hurşit Tolon

Son dakika Hurşit Tolon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hurşit Tolon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hurşit Tolon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hurşit Tolon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hurşit tolon gelişmeleri de dahil olmak üzere 592 hurşit tolon haberi bulunmuştur. Tüm hurşit tolon haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün Zirve Yayınevi kumpası davasında karar
FETÖ'nün Zirve Yayınevi kumpası davasında karar Malatya’da 14 yıl önce biri Alman olmak üzere 3 kişinin öldürüldüğü Zirve Yayınevi Cinayeti ile ilgili FETÖ’nün iftira, hürriyetten yoksun kılma ve örgüt adına suç işleme suçlarından yargılanan 4 sanık hakkında hapis cezası kararı çıktı.
7.01.2022 Gündem
Hüsnü Çalmuk'un cezası belli oldu
Hüsnü Çalmuk'un cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen Ergenekon davasının hakimlerinden Hüsnü Çalmuk'un "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava karara bağlandı.
16.10.2020 Gündem
1 milyon TL dolandırılan Paşa: Basiretim bağlandı
1 milyon TL dolandırılan Paşa: Basiretim bağlandı Ankara'da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar emekli Tuğgeneral C.E.E.’yi 1 milyon lira dolandırdı,
9.03.2020 Yaşam
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Yaşar Büyükanıt'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı
Yaşar Büyükanıt'ın eşi son yolculuğuna uğurlandı Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın eşi Bilge Filiz Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2019 Gündem
Meslekten çıkarılan 5 eski hakim ve savcıya dava
Meslekten çıkarılan 5 eski hakim ve savcıya dava Malatya'da işlenen Zirve Yayınevi Cinayeti'ni Ergenekon Davası ile ilişkilendirmek için kumpas kurdukları ve hukuk ihlalleri yaptıkları iddia edilen aralarında Zekeriya Öz'ün de bulunduğu meslekten çıkarılan 5 eski savcı ve hakim hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
5.07.2019 Gündem
Eski 1. Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Hurşit Tolon dolandırıldı
Eski 1. Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Hurşit Tolon dolandırıldı Kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtan dolandırıcıların hedefinde bu kez Eski 1. Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Hurşit Tolon vardı. Dolandırıcılar Tolon'u FETÖ operasyonu bahanesiyle tuzağa düşürdü.
5.07.2018 Haber
Dolandırıcılar Tolon Paşa’yı da çarpmış! FETÖ yalanıyla kandırmışlar
Dolandırıcılar Tolon Paşa’yı da çarpmış! FETÖ yalanıyla kandırmışlar Kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtan dolandırıcıların hedefinde bu kez Eski 1. Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Hurşit Tolon vardı. Dolandırıcılar Tolon'u FETÖ operasyonu bahanesiyle tuzağa düşürdü.
5.07.2018 Gündem
Çilingir itiraf etti: O evi FETÖ’ye açtım
Çilingir itiraf etti: O evi FETÖ’ye açtım CHP lideri Baykal ve MHP’li yöneticilere kaset komplosu kurulmasıyla ilgili soruşturmada ifade veren çilingir: “FETÖ’cülerin kapı açma taleplerini yerine getirdim. Baykal’ın Angora’daki evinin kapısını da açtım”
29.09.2021 Gündem
12 adreste ses ve görüntü kaydı!
12 adreste ses ve görüntü kaydı! Eski CHP Lideri Deniz Baykal ile MHP’li vekillere FETÖ tarafından kurulan kaset kumpasında soruşturma tamamlandı. Bir numaralı şüphelinin Fethullah Gülen olduğu iddianameyle, 2’si işyeri 12 adreste ses ve görüntü kaydı yapıldığı ortaya çıktı
28.09.2017 Siyaset
O hakimler içeride ama halen beraat çıkmıyor!
O hakimler içeride ama halen beraat çıkmıyor! Ergenekon davasında sanık avukatı Sezer, “Davanın eski hakim ve bu davaya ilişkin yaptıkları usulsüzlüklerden içeride. Yargılanmaları nerdeyse mahkumiyetle sonuçlanacak ancak biz halen beraat edemedik” diye tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem
‘Olması gereken buydu’
‘Olması gereken buydu’ Ergenekon Davası’na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin başkanıyken hukuksuzluklara itiraz edince görevden uzaklaştırılan emekli hakim Köksal Şengün yeniden yargılamada alınan kararları VATAN’a değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Mahkeme: Zirve’deki FETÖ izi araştırılsın
Mahkeme: Zirve’deki FETÖ izi araştırılsın Zirve Yayınevi cinayetlerine ilişkin mahkeme kararında, olayı FETÖ’nün organize ettiği ve örgütün yargılamanın seyrini değiştirdiği iddiası yer aldı
29.09.2021 Gündem
CHP'den Başkanlık çağrısına yanıt!
CHP'den Başkanlık çağrısına yanıt! CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Başkanlık sisteminin içinde bulunduğu hiçbir teklife evet dememiz, müzakere etmemiz, başkanlığın b'sini konuşmamız mümkün değil. Başkanlık sistemi önerisinin geçeceği bırakın kapıyı, bir anahtar deliği yoktur CHP kapısında" dedi.
29.09.2021 Gündem
Mete Akyol son yolculuğuna uğurlandı
Mete Akyol son yolculuğuna uğurlandı Duayen gazeteci Mete Akyol, Büyükada'da bulunan Hamidiye Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Usta gazeteci Akyol'u son yolculuğunda CHP milletvekilleri Mehmet Haberal, Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Eski Milletvekillerinden gazeteci yazar Oktay Ekşi, Eski 1. Ordu Komutanı Hurşit Tolon, İş adamı Ali Sabancı'nın da aralarında bulunduğu siyaset, iş dünyası ve basın camiasında çok sayıda kişi uğurladı
29.09.2021 Gündem
Savcı Ergenekon davası dosyasının Ankara'ya gönderilmesini istedi
Savcı Ergenekon davası dosyasının Ankara'ya gönderilmesini istedi Yargıtayın bozma kararının ardından İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmesine karar verilen 274 sanıklı Ergenekon davasına ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, dosyanın Ankara'ya gönderilmesini istedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
Firari savcı Zekeriya Öz evraklara farklı imza atmış
Firari savcı Zekeriya Öz evraklara farklı imza atmış Yurtdışına firar eden eski savcı Zekeriya Öz’ün dava dosyasındaki evraklarda birbirinden farklı çok sayıda imzasının bulunduğu tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Kumpas büyüyor
Kumpas büyüyor Teröristbaşı Fetullah Gülen'e bağlı röntgen çetesi, kaset kumpasları için sadece Baykal ve MHP'li vekilleri değil, 18 kişiyi birden izledi. 4 yıl boyunca kayda alınanlar arasında Tolon, Özcan ve Aksoy da var.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon yoktur!
Ergenekon yoktur! Türkiye tarihinin en kritik davası Ergenekon’da verilen kararlar Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay: “Örgüt kabulünde isabet yok. Soruşturma, yargılama ve delil toplama aşamaları yargılama ilkelerine aykırı. Bir kuzudan üç post çıkarılmış”
29.09.2021 Gündem
Yargıtay'dan Ergenekon kararı!
Yargıtay'dan Ergenekon kararı! Yargıtay, 275 sanıklı davada Ergenekon Davası'nda delillerin toplanmasında hukuka aykırılık gördü ve hükmü usul yönünden bozdu
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’da karar günü
Ergenekon’da karar günü Yargıtay 16. Ceza Dairesi, aralarında eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ’un da bulunduğu 274 sanıklı davada karar verecek
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da karara doğru
Ergenekon'da karara doğru Ümraniye'deki bir gecekonduda 12 Haziran 2007'de ele geçirilen 27 el bombasıyla başlayan Ergenekon davası, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin 21 Nisan'da kararı açıklamasıyla 9 yıl sonra karara bağlanmış olacak.
29.09.2021 Gündem
670 gündür dışarıda!
670 gündür dışarıda! Malatya’da, 18 Nisan 2007 tarihinde Alman Tilman Geske, Necati Aydın ve Uğur Yüksel’in bıçaklanarak öldürüldüğü Zirve Yayınevi katliamı zanlılarından Emre Günaydın Yayınevi’nin bulunduğu 3...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hurşit Tolon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hurşit tolon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.