Hülya Avşar Film

Hülya Avşar Film

Son dakika Hülya Avşar film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hülya Avşar film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hülya Avşar film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Avşar Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya avşar film gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 hülya avşar film haberi bulunmuştur. Tüm hülya avşar film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hülya Avşar hakkında en çok merak edilen sır! Ortaya çıktı, karnındaki dövme meğer...
Hülya Avşar hakkında en çok merak edilen sır! Ortaya çıktı, karnındaki dövme meğer... Hülya Avşar hakkındaki merak edilen o detay ortaya çıktı. Dövmeyi çok seven ve vücudunda 13 tane dövmesi olan Hülya Avşar'ın karnındaki büyük dövme merak konusu olmuştu. İşte Avşar'ın karnına yaptığı boydan boya o dövmenin sırrı...
4.12.2021 Magazin
Hülya Avşar'ın Selfi'si!
Hülya Avşar'ın Selfi'si! Hülya Avşar yeni filmi ‘Selfi’nin vizyon tarihini verdiği seksi pozla duyurdu.
18.04.2018 Magazin
Hülya Avşar, film afişi için çıplak poz verdi
Hülya Avşar, film afişi için çıplak poz verdi Hülya Avşar, senaryosu ve yönetmenliğini üstlendiği Selfie filminin afişi için çıplak poz verdi.
4.04.2018 Magazin
Hülya Avşar böyle duyurdu: Yakında...
Hülya Avşar böyle duyurdu: Yakında... Geçen Temmuz'da kendi hayat hikayesini anlatacak olan ‘Selfie’ filminin çekimlerini tamamlayan sanatçı Hülya Avşar'dan müjdeli haber geldi.
20.02.2018 Magazin
'Bunu da ancak Hülya Avşar yapardı'
'Bunu da ancak Hülya Avşar yapardı' Sanatçı Hülya Avşar'ın, "Beğendiğim kişiyle öpüşme sahnem olduğunda sete koşarak gidiyordum.' açıklamasının yankıları sürüyor.
30.09.2017 Magazin
Hülya Avşar açıkladı: 1 gecede 3-4 kişiye...
Hülya Avşar açıkladı: 1 gecede 3-4 kişiye... Hülya Avşar bazı arkadaşlarını hayatından çıkarmaya karar verdi.
17.09.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan itiraf: Eve kapattım...
Hülya Avşar'dan itiraf: Eve kapattım... Hayat hikayesini anlattığı filmi "Selfie"nin çekimlerini tamamladığını duyuran Hülya Avşar, "Montajcıları eve kapattım" itirafında bulundu.
17.08.2017 Magazin
Müjde! Olay film Berlin in Berlin'in devamı geliyor...
Müjde! Olay film Berlin in Berlin'in devamı geliyor... Doksanlı yıllara damgasını vuran ‘Berlin in Berlin’ filminin devamı çekiliyor. Filmdeki sahneleri ile olay olan Hülya Avşar, yeni sinema filminde de yer alacak. Avşar bu kez babaanneyi canlandıracak.
11.06.2017 Kültür Sanat
'Tayyip Erdoğan kedim Duman gibi bakıyor'
'Tayyip Erdoğan kedim Duman gibi bakıyor' Hülya Avşar yine çok kızdıracak...
8.12.2008 Magazin
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol Kanal D’nin yarışma programı “Yıldız De Bana”nın yeni bölümü yarın ekrana gelecek. Jüri üyesi Hülya Avşar, yarışmanın büyük ödülü hakkında “Kazanan yarışmacıların yerleri hazır. Birinci olan kadın ve erkek yarışmacımız Pastel Film’in bir projesinde başrol oynayacak” dedi.
13.04.2023 Magazin
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programı “Yıldız De Bana” 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
12.04.2023 Televizyon
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
Hamdi Alkan "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor!
Hamdi Alkan "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” 31 Mart Cuma günü canlı yayınla ekrana geliyor.
29.03.2023 Televizyon
Hülya Avşar'ı hiç böyle görmediniz!
Hülya Avşar'ı hiç böyle görmediniz! Hülya Avşar takipçilerini eskiye götürdü. Ünlü ismin hiç bilinmeyen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Avşar'ın ilkokul 3’üncü sınıfta çekilen fotoğrafı “Kim bilirdi ki gün gelip 55 filmde rol alacak” dedirtti.
17.11.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede
Cahide Sonku ile Zeki Müren Z kuşağı için beyazperdede 69 yıl sonra Beklenen Şarkı çıkıyor. ‘İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek. Cahide Sonku ile Zeki Müren'in başrollerini paylaştığı 1953 yapımı ‘Beklenen Şarkı' filmi, 41. İstanbul Film Festivali'nde yenilenmiş kopyasıyla izleyici karşısına çıkacak.
12.03.2022 Magazin
Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu?
Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu? Hikayesi ve oyuncuları ile sık sık gündem olan Masumiyet dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gün değişikliği yapılarak şans verilen Masumiyet dizisi ile ilgili karar alındı. Peki, Masumiyet final mi yapacak? Masumiyet yayından kaldırılıyor mu? Masumiyet bitti mi? İşte Masumiyet dizisi ile ilgili son gelişmeler!
20.05.2021 Gündem
Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? Masumiyet dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu…
Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? Masumiyet dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu… Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü'nün yer aldığı dizi Gold Film imzalı Masumiyet dizisi bu akşam Fox Tv'de başlayacak. Bahar ve ailesinin hayatının konu alan dizi her çarşamba dizi severlerle buluşacak. Peki, Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? Fox Masumiyet çekimleri hangi şehirde yapılıyor? Masumiyet dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu…
24.02.2021 Gündem
Ünlü şarkıcı Çağrı Göktepe hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Çağrı Göktepe hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 90’lı yıllarda “Gönül” şarkısıyla büyük kitlelere ulaşan Çağrı Göktepe’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
27.06.2020 Yaşam
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında?
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Magazin dünyasının önde gelen ismi Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar hakkında özel hayatı ve kariyeri ile ilgili işte merak edilenler…
17.01.2020 Gündem
Hülya Avşar 30 yılda 350 kişiyi iş sahibi yaptı
Hülya Avşar 30 yılda 350 kişiyi iş sahibi yaptı Hülya Avşar 30 yıldır yaptığı her film, dizi, program ve reklam anlaşmasına şöyle bir madde koyuyor...
9.09.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.
25.05.2019 Siyaset
Cem Özer kimdir?
Cem Özer kimdir? Cem Özer'in yoğun bakımda olduğu bilgisi gündemde büyük etki bıraktı. Başarılı oyuncu Cem Özer geçtiğimiz günlerde film çekiminde kaza geçirmişti. Bu gelişme üzerine Cem Özer'in hayatına dair bilgiler merakla araştırılmaya başlandı.
23.10.2018 Gündem
Tuğba Ekinci: Hülya Avşar mı kaldı?
Tuğba Ekinci: Hülya Avşar mı kaldı? 'Bu sene film çekme senesi, sürprizlerim var' açıklamasını yapan sanatçı Hülya Avşar'a, şarkıcı Tuğba Ekinci'den yorum geldi.
4.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Avşar Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya avşar film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.