Hulisi Akar

Hulisi Akar

Son dakika hulisi akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hulisi akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hulisi akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hulisi Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hulisi akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 hulisi akar haberi bulunmuştur. Tüm hulisi akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması!
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sığınmacı göçü ve mülteci sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. "Türkiye'ye gelen göçmenler" adı altında dolaşan videolarla ilgili konuşan Akar, "Yalan haber, video ve dezenformasyonla farklı bir algı oluşturulmaya çalışılıyor." diyerek, Suriyelilerin geri dönüşleri ile ilgili de açıklama yaptı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar “Suriyeliler geri dönüyor mu?” ve “Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Bakan Akar'ın sığınmacı açıklaması…
7.05.2022 Gündem
Terhisler ne zaman, nasıl olacak? Celp dönemi ve Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik başlayacak mı?
Terhisler ne zaman, nasıl olacak? Celp dönemi ve Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik başlayacak mı? Milli Savunma Bakanı Akar başkanlığında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Hasan Küçükakyüz ile Milli Savunma Bakan Yardımcıları Yunus Emre Karaosmanoğlu, Alpaslan Kavaklıoğlu ile Şuay Alpay'ın katıldığı dünkü toplantıda, Bakanlık faaliyetleri ele alındı. Milli Savunma Bakanı Hulusi yapılan toplantıda terhis, celp ve bedelli askerlik konularına da değindi. Terhisler ne zaman, nasıl olacak? Celp dönemi ve Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik başlayacak mı? İşte askerlik son durum…
9.05.2020 Gündem
Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ‘’Özellikle celpler çok önemli!’’ Celpler nasıl olacak? Celpler ne zaman, devam ediyor mu?
Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ‘’Özellikle celpler çok önemli!’’ Celpler nasıl olacak? Celpler ne zaman, devam ediyor mu? Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 1 Ocak'tan bu zaman kadar operasyon bölgelerinde 1359 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtirken terhis ve celplerle ilgili de açıklama yaptı. Bakan Akar, ‘’Özellikle celpler çok önemli. Terhis olacak Mehmetçiğin zaten sağlık kontrolü yapılıyor, koruyucu tedbirleri alındı, alınmaya devam ediliyor. Terhislerinden önce de 14 gün süreyle gözetim altında bulundurulacaklar. Ancak celp olarak ülkemizin dört bir yanından gelecek gençlerimizin Silahlı Kuvvetlere kabulünde çok dikkatli olmamız lazım. Burada Genelkurmay, Kuvvet Komutanlıklarımızın yanı sıra Askeralma Genel Müdürlüğünün (ASAL), birliklerimizin çalışmaları çok önemli. Herhangi bir şekilde gençlerimizin, şu anda görevi başında olan Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın sağlıklarını tehlikeye atmamak için elimizden gelen hassasiyeti gösterecek, celpleri bu şekilde kabul edeceğiz." dedi.
9.05.2020 Gündem
Askerlik uzadı mı? Teskereler durduruldu mu 2020? Askerlerin terhisleri ertelendi mi? Bakan açıkladı!
Askerlik uzadı mı? Teskereler durduruldu mu 2020? Askerlerin terhisleri ertelendi mi? Bakan açıkladı! Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar celp dönemi ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar, TSK'daki corona virüs tedbirleri ile yeni alınacak önlemler değerlendirdi. Akar, “Alınan tüm tedbirlere rağmen celp ve terhislerin bu aşamada yapılmasının Mehmetçik, toplum ve TSK için bir risk oluşturduğunu görüyoruz.” dedi. Peki, Askerlik uzadı mı? Askerlerin terhisleri ertelendi mi? Teskereler durduruldu mu 2020? Bakan açıkladı! İşte askerlik ile ilgili son gelişmeler…
14.04.2020 Gündem
Hulusi Akar'dan F-35 açıklaması!
Hulusi Akar'dan F-35 açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz F-35’leri almak istiyoruz. Eğer olmuyorsa alternatifleri değerlendiririz. Ama nihai amacımız kendi savaş uçağımızı yapmak" dedi.
6.12.2019 Siyaset
Emine Erdoğan, "Sıfır Atık Projesi"ni inceledi
Emine Erdoğan, "Sıfır Atık Projesi"ni inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, himayesinde yürütülen Sıfır Atık Projesi'ni hayata geçiren ilk yurtdışı misyonu olan Belgrad Büyükelçiliğini ziyaret etti.
7.10.2019 Siyaset
Bakan Akar'dan S-400 açıklaması:Yarın başlıyor
Bakan Akar'dan S-400 açıklaması:Yarın başlıyor S-400 tedariki ile ilgili konuşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İkinci bataryanın temini için yarından itibaren intikaller, taşıma faaliyetleri başlayacak" dedi. Suriye'de güvenli bölge ile ilgili olarak da Akar"Amerikan askeri unsurları ile müşterek devriyelerin yakın bir zamanda başlaması için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.
26.08.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset anlayışımızda millete küsmek yoktur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset anlayışımızda millete küsmek yoktur! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Japonya'ya G-20 ziyareti öncesi konuşan Erdoğan, "S-400 hava savunma sistemlerini önümüzde ay teslim almaya başlıyoruz. Bu konuda geri adım atmayacağız" dedi. Erdoğan, 23 Haziran seçim sonucuyla ilgili de; "Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelemeyiz. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelerek kulağımızın üzerine yatma lüksüne sahip değiliz." dedi.
25.06.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'dan ayrıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'dan ayrıldı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "CAN" ile TSİ 21.20'de Almanya'nın Köln kentinden Türkiye'ye hareket etti.
29.09.2018 Gündem
Hulusi Akar yemin etti: İntikamlarını almadan...
Hulusi Akar yemin etti: İntikamlarını almadan... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü tarafından öldürülen 11 yaşındaki asker bebeği ve eşi için intikam yemini etti.
1.08.2018 Gündem
TSK 8 tank, 50 zırhlı 100 askerle İdlİb’de
TSK 8 tank, 50 zırhlı 100 askerle İdlİb’de TSK, önceki gece yarısı Reyhanlı’nın doğusundan 8 Ekim’den beri keşiflerin sürdüğü İdlib’e 8 tank, 50 zırhlıdan oluşan bir konvoyla ve 100 askerle giriş yaptı. Astana görüşmelerinde planlanan 14 gözlem noktası kurulmaya başlandı
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar sınırda
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar sınırda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Suriye sınırında karakolları denetledi.
29.09.2021 Gündem
Anıtkabir'de 30 Ağustos töreni
Anıtkabir'de 30 Ağustos töreni Ankara'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı için ilk tören Anıtkabir'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, ve beraberindeki devlet erkanı, Atatürk'ün huzuruna çıktı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hulisi Akar'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hulisi Akar'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar'ı Beştepe'de kabul etti.
29.09.2021 Gündem
Hakim isyan etti: Koskoca Tümgeneralsin imzalamasaydın
Hakim isyan etti: Koskoca Tümgeneralsin imzalamasaydın Darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlerle ilgili aralarında sözde 'Yurtta Sulh Konseyi' üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davada, savunmasını yapan eski Tümgeneral Kubilay Selçuk, savcılıkta verdiği ifadeyi baskı altında imzaladığını söyleyince Mahkeme Başkanı Oğuz Dik, "Koskoca Tümgeneralsin imzalamasaydın. Savcılık sorgusunda baskı yapılmaz" diyerek, tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Org. Akar şehit oğlunu kucağından ayırmadı!
Org. Akar şehit oğlunu kucağından ayırmadı! Genelkurmay Karargahı'nda sahnelenen "Şehitler Destanı Oratoryosu"na Org. Akar'ın şehit oğlunu tuttuğu o an damgasını vurdu
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanına Suikast davası 28 Şubat’a ertelendi
Cumhurbaşkanına Suikast davası 28 Şubat’a ertelendi Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 4 gündür devam eden Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi davası 28 Şubat Salı gününe ertelendi. Davayı izleyenler davanın ertelendiği tarihi manidar bir tarih olarak değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Yunan askerlerinin Kardak’ta tacizleri sürüyor
Yunan askerlerinin Kardak’ta tacizleri sürüyor Ege Denizi’nde Türk ve Yunan sahil güvenlik güçlerinin bekleyişlerini sürdürdüğü Kardak kayalıklarında Yunan botunun yaptığı ihlal sonucu it dalaşı yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Türk Sahil Güvenlik uçağı Kardak’ın üzerinde alçak uçuş gerçekleştirdi
Türk Sahil Güvenlik uçağı Kardak’ın üzerinde alçak uçuş gerçekleştirdi Son dakika haberine göre; Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait uçak, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Hulisi Akar’ın ziyaretinin ardından gerginliğin yaşandığı Kardak kayalıklarının üzerinde alçak uçuş gerçekleştirdi. Bu gelişmenin ardından denizde iki ülkeye ait botlar arasında it dalaşı yaşandı. İşte haberle ilgili son dakika gelişmeler...
29.09.2021 Gündem
Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları İlhan Varank'ın mezarını ziyaret etti
Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları İlhan Varank'ın mezarını ziyaret etti Orgeneral Hulisi Akar, kuvvet komutanları ve İBB Başkanı Topbaş, İlhan Varank'ın mezarını ziyaret etti. Mezar ziyareti sırasında yoğun güvenlik önlemi alındı.
29.09.2021 Gündem
Cübbeli'den Hulusi Akar fotoğrafına açıklama
Cübbeli'den Hulusi Akar fotoğrafına açıklama Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medyada çok konuşulan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la tokalaşmasına ilişkin açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Org. Akar'a, Gülen teklifini sunan isim!
Org. Akar'a, Gülen teklifini sunan isim! Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbecilerin, rehin aldıkları Orgeneral Hulusi Akar'a Fethullah Gülen'le görüştürmeyi teklif ettiğini açıklamıştı.
29.09.2021 Gündem
Org. Akar'a bildiriyi imzalatmak istemiş
Org. Akar'a bildiriyi imzalatmak istemiş Org. Hulusi Akar'ın kurtarıldıktan sonra da yanında olan Tümg. Mehmet Dişli'nin bildiriyi imzalatmaya çalıştığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Fidan'dan darbe girişimine ilk yorum!
Fidan'dan darbe girişimine ilk yorum! Darbe girişimi yaşananları ilişkin konuşan MİT Müsteşarı Hakan Fidan, “Sabaha kadar çarpıştık” dedi.Darbe girişiminden Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın 17.00 sıralarında öğrendiği de öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar nasıl rehin alındı?
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar nasıl rehin alındı? Darbe girişimiyle birlikte rehin alınan Hulusi Akar, kurtarıldıktan sonra nasıl rehin alındığını TBMM'deki toplantıda anlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hulisi Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hulisi akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.