Honor

Honor

Son dakika honor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan honor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını honor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Honor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan honor gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 honor haberi bulunmuştur. Tüm honor haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti Dünyaca ünlü oyuncu Philip Baker Hall, 90 yaşında yaşamını yitirdi.
14.06.2022 Magazin
Hakim dizisi uyarlama mı, Your Honor dizisinden mi uyarlandı? Hakim dizisi konusu ne, gerçek mi?
Hakim dizisi uyarlama mı, Your Honor dizisinden mi uyarlandı? Hakim dizisi konusu ne, gerçek mi? Hakim dizisi uyarlama mı, konusu gerçek mi? Hakim dizisi yayınlandığı fragmanla dikkatleri üzerine çekti. Limon Film imzalı dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un paylaşıyor. Dram, suç ve aksiyon türü olan Hakim dizisi Your Honor dizisinden mi uyarlandı, Hakim dizisi konusu ne?
4.04.2022 Televizyon
Yurdaer Okur'dan yeni imaj! Rol için saç ve sakalına veda etti...
Yurdaer Okur'dan yeni imaj! Rol için saç ve sakalına veda etti... Yurdaer Okur, dönem dizisi ‘Alpaslan: Büyük Selçuklu’dan ayrıldıktan bir hafta sonra çekimlerine başladığı 'Hakim' dizindeki 'Azem Demirkıran' rolü için uzun saç ve sakalına veda etti.
22.03.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
Gelen tepkilerin ardından oyunları sınırlandırma kararı
Gelen tepkilerin ardından oyunları sınırlandırma kararı Çin’in en büyük oyun şirketi Tencent, devlet medyasında yayımlanan bir makalede, oyunların “ruhsal afyon” olarak nitelendirilmesinin ardından küçük çocuklara oyunlara sınırlandırma getirme kararı aldı.
4.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo...
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo... Son dakika haberine göre; ABD başta olmak üzere Batılı ülkelerin Uygurlara soykırım yapıldığı suçlamasıyla bazı Çin hükümeti yetkililerine yaptırım uygulamasının ardından Pekin ile Batı arasındaki mücadelenin yeni perdesinde özel şirketler sahne alıyor. Pamuk, bu sert kavganın ana aktörü.
24.05.2021 Ekonomi
Hukuk savaşında Haluk Bilginer ile Erkan Petekkaya bir arada!
Hukuk savaşında Haluk Bilginer ile Erkan Petekkaya bir arada! ABD'de ilgiyle seyredilen ‘Your Honor' dizisi ‘Hakim' adıyla uyarlanıyor. Bir hukuk savaşını anlatan dizide Haluk Bilginer ile Erkan Petekkaya başrolleri paylaşacak.
6.05.2021 Magazin
Samsung Türkiye’de yılda 3 milyon cep telefonu üretecek
Samsung Türkiye’de yılda 3 milyon cep telefonu üretecek Güney Koreli Samsung’un, Türkiye’de yılda 3 milyon adet cep telefonu üreteceği ortaya çıktı. Atmaca Elektronik’in fabrikasında bir aydır yerli üretimi başlatan marka, Galaxy A serisinin tamamını ülkemizde üretecek
19.02.2021 Ekonomi
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! 1000 lira indirim
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! 1000 lira indirim Cep telefonları fiyatlarıyla ilgili fiyat müjdesi. Cepte yerli üretim hamlesi giriş seviyesi modellerin fiyatını düşürecek. 2.500-3.000 TL bandında yer alan bu ceplerin fiyatının 1.000-1.750 TL bandına inmesi bekleniyor. Xiaomi, Oppo, Tecno Mobile Türkiye’de üretim planlarını açıklarken, Samsung, Huawei, Honor, Vivo, TCL de üretim planları yapıyor.
12.02.2021 Ekonomi
Akıllı tartı Türkiye’de!
Akıllı tartı Türkiye’de! Vücut değerlerinin 14 farklı ölçümünü yapabilen akıllı tartının Türkiye satışları başladı. Ağırlık ölçmenin ötesinde bazal metabolizma hızı, vücuttaki su, protein, kemik mineral içeriği, gibi farklı değerleri görüntüleyebiliyor.
4.12.2020 Gündem
Huawei'nin kardeş markası Honor satılıyor
Huawei'nin kardeş markası Honor satılıyor Çin merkezli teknoloji üreticisi Honor, Huawei'den ayrılıyor. Dünya genelinde önemli markalardan biri haline gelen şirketin Digital China ve Shenzen şehir yönetimine devredileceği belirtiliyor.
11.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Tam 8 bin dolar bahşiş bıraktı
Tam 8 bin dolar bahşiş bıraktı Houston Rockets süperstarı Russell Westbrook otel personeli için 8 bin dolar bahşiş bıraktı.
7.10.2020 NBA
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz Corona virüs salgını nedeniyle eve kapanan vatandaşlar bir yandan karbonhidrat ağırlıklı beslenirken bir yandan da hareketsiz bir yaşam sürüyor. Yaz aylarının yaklaşması ve karantina sürecinin yavaş yavaş sona erecek olması nedeniyle birçok kişi evde spor yapmaya da başladı. Burada mobil uygulamalar devreye girerek insanların hayatını kolaylaştırıyor. Üstelik ücretsiz...
26.04.2020 Ekonomi
Honor Blackman hayatını kaybetti
Honor Blackman hayatını kaybetti Goldfinger adlı filminde, Bond kızları arasında en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Honor Blackman, 94 yaşında hayatını kaybetti.
7.04.2020 Magazin
Honor 20S için geri sayım başladı
Honor 20S için geri sayım başladı Çinli Huawei'nin kardeş markası Honor, bugünlerde ağırlığını yeni akıllı telefonlarından Honor 20'ye verirken, internete sızan yeni görüntüler Honor 20S adında yeni bir modelin varlığını ilk kez gün yüzüne çıkardı. Peki yeni Honor telefon nasıl olacak?
27.08.2019 Bilim ve Teknoloji
AirPods mu Galaxy Buds mı?
AirPods mu Galaxy Buds mı? Kablosuz kulaklık sektörü gün geçtikçe büyüyor. Apple başta olmak üzere Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi dahil pek çok marka kendi ürünlerini ortaya koyuyor. Peki en çok hangisi satıyor?
26.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Honor 9X ilk gün ne kadar sattı?
Honor 9X ilk gün ne kadar sattı? Honor, Çin'de 30 Temmuz günü satışa çıkan Honor 9X akıllı telefonun ilk gününde 300 bin adet sattığını duyurdu. Peki Çin'de yoğun ilgi gören Honor 9X hangi özelliklerle geliyor?
4.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Honor artık televizyon üretecek
Honor artık televizyon üretecek Honor'un geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında konuşan Honor Başkanı George Zhao, Honor'un gelecekte yepyeni bir akıllı TV duyuracağını açıkladı.
16.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi CC geliyor! İşte yeni telefon...
Xiaomi CC geliyor! İşte yeni telefon... Çinli Xiaomi'nin ismini son zamanlarda daha sık duymaya başladık; Türkiye'de açtığı Mi Store'larla dikkat çeken ve düşük fiyat/yüksek performans telefonlar üreten şirket, son olarak Xiaomi Mi 9T ve Mi Band 4 ürünlerini Türkiye'ye getirmişti. Şirket, bu kez Xiaomi CC ismini taşıyan yepyeni bir telefon serisini ortaya çıkarmaya hazırlanıyor.
25.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Yarın satışa çıkıyor!
Yarın satışa çıkıyor! Huawei'nin alt markası olan Honor, fiyat-performans bakımından diğer markalara ciddi alternatifler sunuyor. Bu tarzdaki telefonlarından biri olan Honor 8S ise Türkiye'de satışa çıkıyor.
22.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei telefon satışlarında büyük düşüş bekliyor!
Huawei telefon satışlarında büyük düşüş bekliyor! Huawei, uluslararası akıllı telefon satışlarında yüzde 40-60 düşüş bekliyor.
17.06.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Honor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki honor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.