Honaz

Honaz

Son dakika HONAZ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HONAZ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HONAZ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Honaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan honaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 honaz haberi bulunmuştur. Tüm honaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Düğün magandalarına jandarmadan 'Yıldırım' operasyonu! Tek tek yakalandılar
Düğün magandalarına jandarmadan 'Yıldırım' operasyonu! Tek tek yakalandılar Denizli'nin Honaz ilçesinde, bir düğünde havaya rastgele tabanca ve tüfeklerle ateş açan 23 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düğün kamerasından tespit edilip, düzenlenen 'Yıldırım' kod adlı operasyonla gözaltına alındı. Düğün sırasında 10 yaşından küçük çocuklara içki içiren kişiye de 120 bin lira para cezası kesildi.
4.11.2023 Yaşam
Denizli'de katliam gibi kaza! 6 kişi hayatını kaybetti, 43 yaralı
Denizli'de katliam gibi kaza! 6 kişi hayatını kaybetti, 43 yaralı Denizli’nin Honaz ilçesinde kontrolden çıkan karayollarına ait kum yüklü TIR'ın, bariyerleri yıkıp karşı şeride geçerek seyir halindeki yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı.
2.09.2023 Haber
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Anne ile kızı sınıfta sıra arkadaşı olup, birlikte mezun oldu
Anne ile kızı sınıfta sıra arkadaşı olup, birlikte mezun oldu Denizli'de 2 yıl önce birlikte üniversite sınavına giren Dilek Baş (50) ile kızı Gizem Baş (30) aynı bölümü kazanıp, sıra arkadaşı oldu. Anne ile kızı bu yıl Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'ndan birlikte mezun oldu.
27.06.2023 Yaşam
Denizli ili, ilçeleri seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Denizli (ilçeler) CB, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Denizli ili, ilçeleri seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Denizli (ilçeler) CB, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Denizli seçim sonuçları 2023 14 Mayıs günü yapılan Cumhurbaşkanı, milletvekili sonuçlarıyla birlikte açıklandı. Oy kullanan yaklaşık 4 milyona yakın seçmen 08:00'de başlayan oy kullanma işlemiyle seçim sonuçlarını merakla bekliyor. Oy oranlarını ve cumhurbaşkanı oy sayılarını gazetevatan seçim 2023 sayfasından canlı takip edenler için Denizli ve Denizli ilçelerinde seçim sonuçları, oy oranları, açılan sandık sayılarına göre sonuçları belli oldu. İşte Denizli, Acıpayam, Honaz, Serinhisar, Kale, Acıpayam, Beyağaç seçim sonuçları ve oy oranları! Denizli'de hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Kilosu 700 TL'den satılıyor! Herkes toplamak için akın etti
Kilosu 700 TL'den satılıyor! Herkes toplamak için akın etti Denizli’de vatandaşlar doğadan topladıkları kendiliğinden yetişen kuzugöbeği mantarını satarak gelir elde ediyor. Nisan yağmurlarıyla birlikte ormanlık alanlarda bolca yetişen kuzugöbeğinin kilogramı 700 TL den satılıyor.
13.04.2023 Yaşam
Kayınvalidesini öldürüp 2 kişiyi yaraladı! Savunması ortaya çıktı
Kayınvalidesini öldürüp 2 kişiyi yaraladı! Savunması ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Aydın Adlım'daki çocuklarını almak için gittiği kayınpederinin evinde çıkan tartışmada kayınvalidesi Sultan Duran'ı öldüren Aydın Adlım, oğlu Atalay Adlım ile akrabası Ahmet Duran'ı yaraladı. Müebbet hapis Aydın Adlım, mahkemedeki savunması ortaya çıktı.
24.02.2023 Yaşam
Uyuşturucudan cezaevine giren genç kız, kriz geçirip öldü
Uyuşturucudan cezaevine giren genç kız, kriz geçirip öldü Denizli'de uyuşturucu ticareti yapma suçundan cezaevine giren genç kız, fenalaşması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.02.2023 Yaşam
Honaz Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in özgeçmişi!
Honaz Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in özgeçmişi! Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek zaman zaman gündeme geliyor, hayatı merak ediliyor. Peki, Honaz Belediye Başkanı kim, hangi partiden? İşte Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in hayatı hakkında merak ediliyor…
4.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına 14 Mayıs talimatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına 14 Mayıs talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milletin karşısına isimle çıkmak yerine bize sataşıyorlar. 15 yıl önceki hukuk skandallarıyla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Beceriksizliklerini kabullenmek yerine her hafta bahane üreterek saklama yoluna gidiyorlar" dedi.
28.01.2023 Gündem
Honaz Tüneli nerede (harita), güzergahı ne? Denizli Honaz Tüneli açılışı ne zaman, kaç km?
Honaz Tüneli nerede (harita), güzergahı ne? Denizli Honaz Tüneli açılışı ne zaman, kaç km? Denizli Çevre Yolu ve Honaz Tüneli açılışı yapıyor. Açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurdeleyi kesecek. Yapılan hizmet ile birlikte seyahat süresi 45 dakikadan 10 dakikaya düşecek. Peki, Honaz Tüneli ne zaman açılacak? Honaz Tüneli nerede, güzergahı ne, kaç km?
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Aday çıkaramıyorlar, bizim adaylığımıza çamur atıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Aday çıkaramıyorlar, bizim adaylığımıza çamur atıyorlar Cumhurbaşkanı Receğ Tayyip Erdoğan, Denizli Çevre Yolu 2.Kısım ve Honaz Tüneli, TOKİ 1449 Konut 50 Dükkan, Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Pensilvanya ve Kandil Destekli 4'lü çeteden bahsetmiştik. Baktılar 4 yetmiyor, sayıyı 6'ya çıkarıp masa kurdular. Masayı kurdular ama masadan bir türlü aday çıkartamadılar. Baktılar kendileri aday çıkaramıyor, bu defa bizim adaylığımıza çamur atmaya başladılar. Biz aylardır siyaset er meydanıdır, biz adayız, karşımıza kimi çıkaracaksanız çıkarın, söyleyin de er meydanında yarışalım dedik" dedi.
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Denizli'ye ne zaman gelecek 2023? Cumhurbaşkanı Denizli mitingi saat kaçta, nerede?
Cumhurbaşkanı Denizli'ye ne zaman gelecek 2023? Cumhurbaşkanı Denizli mitingi saat kaçta, nerede? Cumhurbaşkanı Denizli mitingi ne zaman, Cumhurbaşkanı Denizli'ye ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingine yurttaşlara seslenecek. Erdoğan, Honaz Tünelinin de aralarında bulunduğu toplu açılış töreni için Denizli’ye gelecek.
28.01.2023 Gündem
İzmir'de kar yağışı başladı! Araçlar yolda kaldı
İzmir'de kar yağışı başladı! Araçlar yolda kaldı İzmir'in Ödemiş, Kemalpaşa ve Karabağlar ilçelerinde yüksek kesimlere kar yağdı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolların kapanmaması için kar küreme çalışması yaparken, yolda kalan araçlar da çekildi.
27.01.2023 Yaşam
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle!
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle! TOKİ Denizli kura sonuçları merakla araştırılıyor. TOKİ çekilişlerinde sıra Denizli’de. Denizli Merkez'de 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere toplamda bin 646 konutun çekiliş sonuçları belli oldu, Denizli kuraları yeni ilçelerle bugün de devam ediyor. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Denizli kurası hakkında merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de 232 tesisin açılışını yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de 232 tesisin açılışını yapacak Denizli’de düzenlenecek olan toplu açılış törenine katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam 232 tesisin açılışını yapacak. Yaklaşık 18 milyar liralık yeni yatırım bedeli bulunan 232 tesisin açılışına tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.
27.01.2023 Gündem
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
Kilosu 7 lira, kurutulunca 90 liraya yükseliyor! 'Lezzeti daha farklı oluyor'
Kilosu 7 lira, kurutulunca 90 liraya yükseliyor! 'Lezzeti daha farklı oluyor' Denizli’nin Honaz ilçesinde bölgeye has aroması ve lezzeti sayesinde büyük talep gören ve yaş ile kuru olmak üzere iki çeşitten oluşan hurmaların, tarladan sofralara ulaşması için kurutulma mesaisi devam ediyor.
15.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli programı ertelendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli programı ertelendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu gerçekleştirmesi planlanan Denizli programı, ileri bir tarihe ertelendiğini açıklandı.
17.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
TIR ile işçi midibüsü çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
TIR ile işçi midibüsü çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Denizli'nin Honaz ilçesinde, dorsesi takılı olmayan TIR ile mermer fabrikası işçilerinin taşındığı midibüsün çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı.
20.09.2022 Yaşam
Denizli'de devrilen kamyonun şoförü öldü
Denizli'de devrilen kamyonun şoförü öldü Denizli'nin Honaz ilçesinde refüje çarpıp, devrilen kamyonun şoförü Hasan Hüseyin Çalkın (46) hayatını kaybetti.
26.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Honaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki honaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.